Közlemény

Collapse
No announcement yet.

I. Veterán fórum találkozó - Tiszakeszi, 2014 július 25-27

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

A teszt kiválóan sikerült! Három napot nagyon jól elvoltunk a gyerekekkel, rengeteget fürödtek, volt lovaskocsizás, stb. Oda kenuval mentünk Tiszaújvárosból, addig vonattal és elénk vitték autóval a hajókat. Esténként főzőcskéztek az udvaron, a lányok meg palacsintát sütöttek a házban. Pont belefutottunk a Tiszavirágzásba, éjjel telihold, nap közben végig gyönyörű idő... Ilyen a jó szervezés!
    Mivel az éjszakai alvás is minimalizálva volt, így kissé kitikkadva értem haza, de megérte!
    Szabi kollégával aztán a tegnapi évzárón kaptuk a kollegináktól az ívet, hogy milyen szép barnára sülve jövünk, meg milyen jól szórakoztunk, ők meg nyomhatták az adminisztrációt, és az értekezleteket az utolsó napokban. Hát... időzíteni tudni kell...
    Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2014 jún. 15, 11:34.

Komment

Na ennek örülök, akkor mi is jól fogjuk érezni magunkat. Lányok jönnek palacsintát sütni?

Komment

Lányok jönnek palacsintát sütni?
        Ilyen jellegű szolgáltatás nincs a tevékenységi körömben (mármint lányok beszerzése), gondoltam ezt már meg tudjátok oldani magatoknak...

Komment

Ha te sütöd a palacsintát, szerintem az is jó lesz nekünk. Tényleg. Akar főzni valaki valamit, vagy meglepjük a bográcsfesztivált? Esetleg viszek üstöt, összedobjuk a rávalót és főzök egy gulyást, vagy valamit.

Komment

A párom azt üzeni, hogy ha van mellé segítség vállalja a palacsintasütést.

Komment

Én szívesen segítek.

Komment

Sziasztok!

Én is szívesen segítek bármiben. Úgy néz ki, hogy el tudok menni s már a naptárba is bejegyzésre került

Komment

Én is viszek egy konyhamunkást vagy segítek én is ! Jön a lányom is!!

Komment

hajjajj konyhamunkás lánykák:-) :-) közben kész a vas már csak egy etz féket kell szerezni

Komment

Úgy látom akkor a menü közt lesz palacsinta is . Tehát a palacsintasütő is megy a Warex csomagtartójába. + még jól jönne egy bólogatós kutya is, ha már az ismertetőről volt szó....
                      Utoljára szerkesztve a következő által: sinter; 2014 jún. 15, 21:53.

Komment

Mi lenne, ha ecsetre cserélnénk?
                        De akkor korongecsetre !

Komment

és én mit aggassak magamra? gyűrűvasat?

Komment

aggassak magamra? gyűrűvasat?
                            Mi az a gyűrűvas, és hogyan kapcsolódig Gergőkéhez ?

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Én is viszek egy konyhamunkást vagy segítek én is ! Jön a lányom is!!
                              Ajaj, a sodrófa el van vetve!

Komment

hát ötvös volnék vagy miaszösz

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X