Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
I. Veterán fórum találkozó - Tiszakeszi, 2014 július 25-27
Bocs de eddig csak kicsi időm volt lesekedni az oldalon. Tegnap este 7 után értünk haza/ mentünk 350 km-t/. Kesziből mint tudjátok felmentünk a Mátrába Galyatető és Mátraszentimre - Bagolyirtás volt a cél. Vissza már onnan Jászberényig áztunk. Ott az útszélén át öltöztünk száraz ruhába és úgy már kellemesebb volt hazáig.Műszaki hiba nélkül teljesítettük a távot.Azt nem mondom rendesen el ültük a sej- hajunkat de láttuk legalább a Mátra haragos oldalát is motoron.Eddig csak autón éltük át de az nem ugyanaz.Sokat nem akarok mondani a találkozónkról: Csodálatos volt!! Azóta is "tekergetem az orrom" és mikor rá gondolok elkap a vigyor!.Köszönöm Mindannyiótoknak és Mindenkinek. Az biztos ki nem volt ott el sem tudja képzelni mit vesztett.
Minden rendben.Jött a lányom,olyan negyed négyre és fél nyolc tájékán haza is értünk.Olyan sárfelhordások voltak az utakon,hogy az csak na.Keszin úgy negyed három körül jött egy jó nagy zuhé,-visszaköltöztem az épület hátuljába a teraszra és ott várakoztam,szomorú volt látni a kiürült tábort,melyben pár órával ezelőtt vidám élet folyt.
Szerencsémre jött Attila édesapja átnézni,a házat,-akivel nagyon jól elbeszélgettünk.A képeket még nem volt időm feltölteni,de hamarosan meg lesz oldva az is.
Hogy milyen is volt a találkozó,-várom a következőt,melyen szintén szeretnék részt venni?
Köszönöm, hogy ott lehettem! Sajnálom, hogy csak 1 órácskára tudtam leugrani, de remélem mindenki jól érezte magát és mindenki egyben hazaért!
Mikor vasárnap jöttem hazafelé sajnos Mátészalkán elütöttek egy motorost, akivel előtte este még söröztünk, de szerencsére nem lett semmi baja csak pár horzsolás.
És mielőtt el nem felejtem egy kép a fórumtalálkozó előtti órából
Ami esetleg érdekesség lehet: 22 regisztrált fórumtag vett részt a találkozón, együttesen 18,236 hozzászólást reprezentálva. A fórumon ma estig (egészen pontosan eddig a pillanatig) 50,355 hozzászólás született, ha levesszük ebből a bemutatkozás rovat kb. 8,000 bejegyzését, akkor elmondhatjuk, hogy a fórum érdemi tartalmának kb. 43%-a jelen volt .
Ha a néhány igazolt hiányzó is el tudott volna jönni, akkor ez akár az 50 %-ot is elérhette volna.
A találkozóról eközben mindent elmondtatok, sokat hozzátenni nem tudok,
Miután szóbahoztad az egyedi trikó készítését, felvetettem egy trikókészítő topik indítását, de a nagy zaj miatt nem jött válasz.
Várjuk meg a jövő évet, mert ugye idén nem készültünk alkoholfrei sörrel történő lekenyerezésre???
Ha a néhány igazolt hiányzó is el tudott volna jönni, akkor ez akár az 50 %-ot is elérhette volna.
Nem tudom hányan voltunk "igazoltan távollévők", de ennyire azért (+7%) nem lehetünk szószátyárok. Persze hasznos dolgokhoz hozzá kell szólni. És itt csak ilyenek vannak.
Ajjaj, kezdem magam úgy érezni mint a munkakörömben. Mindent %-okban kell kifejezni, kimutatásokat gyártani ész nélkül ...
Mindenesetre Zsolti egy elég jelentős darab!
3,75....
Igazad van Józsi! Lehangoló volt kissé, ahogy kiürült a tábor, de közben meg nagyon feltöltött ez a három nap veletek! Feledhetetlen élmény volt! A haza úton én is bele szaladtam a viharba, félre kellett állnom, mert nemhogy az utat, de a motorház tetőt sem láttam. Míg ücsörögtem, azon vettem észre magam, hogy nem csak az eltelt napok emlékei keringenek bennem, de már a jövő évit tervezgetem
Tényleg nagyon jó ez a statisztika! Látszik belőle, kik tartják működésben ezt a fórumot igazán!
Ha jövőre mind jöttök, azok is, akik most lemaradtak... Ki lehet tenni a képernyőre a "szabadság miatt zárva feliratot"
Moviszról mit tudtok? Remélem nem volt neki gond haza felé a reggeli nagy slukk "Salmus víz"...
Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2014 júl. 29, 16:48.
Komment