Közlemény

Collapse
No announcement yet.

I. Veterán fórum találkozó - Tiszakeszi, 2014 július 25-27

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

az első motorját buzerálja ?
    khmm... én igen, most szégyelljem magam?
    Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Tényleg ? akkor még irigyellek is ----bizony nekem is eszemb jut néha a Kelenföldi áruházban vásárolt első rendszámos motorom , egy 350 bordó CZ

Komment

mindegyikőtök az első nőjét vette el ? az első motorját buzerálja ?
        Pedig igen ! Az első ( kettő hétnél tovább tartott ) nőmet vettem el 25 éve, még az első rendszámos motoromat buzerálom, és Slamovics az első három lemezen is ott volt !

Komment

Slamovics az első három lemezen is ott volt
          Addig volt Edda, utána már sosem lett olyan. A végére pedig hogyismondjam "elqrvult" Pataki egy cseppet.

Komment

Komment

Jóker Kesziben majd mutatok egy bordó 350-est,hogy az emlékeid által melengessem a lelkedet!

Komment

az első motorját buzerálja ?
                Gond netán? Az első rendszámosat.
                "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Nem írok sok szöveget csöndbe maradok!Amúgy sem igen látom a betűket!...........ha ezt végig nézitek lehet hogy ti sem!

Remélem nem bántottam meg senkit sem azt aki rajta van,sem azt aki kimaradt!

Komment

Hát Gyulám így mikor kint fúj a hideg szél még kellemesebb barátainkra gondolni épp ezért már most mondom " NYERGELJ ,BRUMMOGJ ÉS IRÁNY KESZI".

Komment

MIKOR LESZ MÁR NYÁR?!
                      Meg főleg július vége

Komment

Ne izgulj!Már December közepe van!Jön a sok ünnep az meg gyorsítja az időt!Utána Január-Február és itt a NYÁR!!!!!Inkább azon izgulok hogy kész legyen a mocim addigra!Egyébként is találkozhatunk még börzéken meg itt-ott!Leg többen itt laktok a szomszédban!

Komment

heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          MIKOR LESZ MÁR NYÁR?!
                          Meg főleg július vége
                          Akkor meg majd jól beleizzadsz a cordurába, és várhatsz este tízig hogy világíthass a zseblámpáddal!

Komment

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Akkor meg majd jól beleizzadsz a cordurába, és várhatsz este tízig hogy világíthass a zseblámpáddal!
                            Azt kihagytad hogy estem meg fázhassak!
                            Na de jövőre jobban felmálházom majd a gépet. Viszek lengébb öltözéketnappalra, meg hálózsákot estére

Komment

Hát Gyulám azon a keskeny járdán állva majdnem úgy néz ki, hogy Józsi a józanságodat vizsgálja

Komment

Apacsávó az igazi kötéltáncos. Csak óvatosan, mert egy jó artista sosem néz lefelé!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X