Ez a new primitiv megoldást melyik gyártó követte el?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
I. Veterán fórum találkozó - Tiszakeszi, 2014 július 25-27
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
...vagy arra felé megyek és segítek a hordót felrakni!!!
- 5 likes
Komment
-
UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése'96-os gyártású gépjárműnél olyan megoldást találok, mint az Ural gyújtáskapcsolóban,
De a legújabb: ami manapság nem Kínai, az mind hamis!
A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 6 likes
Komment
-
Az se jobb a franciánál, pl:
Totalcar - A jövő mindent vivője – Flybo Total Electric – Galéria
Olyan hajmeresztő megoldásokat látni egykét helyen hogy égnek állt a hajam .
Na de hogy ne csak offoljak akkor sört vigyek? (Ha igen akkor milyet, nem vagyok szakértő a témában sajna...)
- 2 likes
Komment
-
Joker!
Köszönöm a felajánlott segítséget
És neked is Mir-mur, és az építő észrevételeket!
Örülök, hogy ennyire készülődtök, én is várom már!
A pólóról végül nem beszéltem TZ-vel, mert úgy voltam vele, kár lenne már kapkodni, de ettől még marad a project.
Ha valami kimarad a főzéshez... emlékeztetnék mindenkit, hogy egy faluban leszünk. Beszerzünk mindent, ami még kell!
Emu! Köszönjük a bográcsot!
Fa pedig van alágyújtani!
- 2 likes
Komment
-
Nekem szombat délelőtt lessz indulás. Ráadásul éjszakás vagyok a héten. A Czetka holnap műszakizik...
Remélem minden rendben megy...mert ha nem akkor sajnos csak autó marad.Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 júl. 23, 19:57."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 2 likes
Komment
-
Készülődök én is, bár nem úgy ahogy terveztem...
Bár már rég csináltam ilyet, ki is jöttem a gyakorlatból. Régen volt hogy 25 perc alatt kikaptam a blokkot, ez most 40 percbe telt
Na de a lényeg hogy a kuplung megadta magát. Hétfőn kicsit megdolgoztattam, meg is adtam végső döfést a lamelláknak. Ma összelegóztam egy bontott blokkból, hát remélem kibírja az oda-vissza utat.
(na meg feltűnt hogy a hőmérőm kb 60°C felett +20°C-t téved, és a hőmérő szerint volt már hogy 118°C-on volt a motor. Nem sok egy kicsit az a majd 140°C üzemi hő?)
Komment
-
ApaE
Komment