Közlemény

Collapse
No announcement yet.

I. Veterán fórum találkozó - Tiszakeszi, 2014 július 25-27

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ez a new primitiv megoldást melyik gyártó követte el?
    CitroÍ«n, a különleges megoldások autója.
    Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Francia autó. Világos. Szívás és szopás.

Komment

Ha nem gond, akkor én viszek pár liter mátrai bort, (saját termelés, nem tablettás, magam is ezt iszom ) amennyi fel fér a hálózsák mellé motorra...
        ....akkor a hálózsákot dobd le!!!!!

- - - Updated - - -

......vagy arra felé megyek és segítek a hordót felrakni!!!!!

Komment

...vagy arra felé megyek és segítek a hordót felrakni!!!
          ha gondolod, gyere!! egyszer egy régi barátom volt így, hogy ha ki bírja vinni a hordót a pincénből, akkor az övé.... öltönyben, nyakkendőben kivitte.... kicsit "kihorpadt" a toyota hiace hátsóajtaja, amikor lezártuk, hogy ki ne essen a hordó hazafelé neki...

Komment

..vagy arra felé megyek és segítek a hordót felrakni!!!
            Úgy látom nem kicsiben megy a játék....

Komment

UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              '96-os gyártású gépjárműnél olyan megoldást találok, mint az Ural gyújtáskapcsolóban,
              Minden a Szovjetunióból indult!
              De a legújabb: ami manapság nem Kínai, az mind hamis!
              A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Az se jobb a franciánál, pl:
                Totalcar - A jövő mindent vivője – Flybo Total Electric – Galéria

Olyan hajmeresztő megoldásokat látni egykét helyen hogy égnek állt a hajam .

Na de hogy ne csak offoljak akkor sört vigyek? (Ha igen akkor milyet, nem vagyok szakértő a témában sajna...)

Komment

Joker!
                  Köszönöm a felajánlott segítséget
                  És neked is Mir-mur, és az építő észrevételeket!

Örülök, hogy ennyire készülődtök, én is várom már!
                  A pólóról végül nem beszéltem TZ-vel, mert úgy voltam vele, kár lenne már kapkodni, de ettől még marad a project.

Ha valami kimarad a főzéshez... emlékeztetnék mindenkit, hogy egy faluban leszünk. Beszerzünk mindent, ami még kell!

Emu! Köszönjük a bográcsot!
                  Fa pedig van alágyújtani!

Komment

Nekem szombat délelőtt lessz indulás. Ráadásul éjszakás vagyok a héten. A Czetka holnap műszakizik...
                    Remélem minden rendben megy...mert ha nem akkor sajnos csak autó marad.
                    Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 júl. 23, 19:57.
                    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Mi péntek délelőtt indulunk és csak szombat estik tudunk maradni! Viszont nem hagyom itthon sem a kocsit,sem a motort,de még az utánfutót se! Click image for larger version

Name:	DSC02831.jpg
Views:	1
Size:	200.5 KB
ID:	140507 Ma meg is csináltam gyorsan a rögzítést és a rámpát..

Komment

A Trabival húzod a Szkiffet?

- - - Updated - - -

Holnap este mi is megpakoljuk a Wartburgot. És a palacsintasütő sem marad otthon.

Komment

Egyre kellemetlenebbül érzem magam ......olyan készülődéseket olvasok itt ,hogy na . Én meg csak egy hállózsákot akarok (tudok vinni ) -se csomagtaró ,se nyeregtáska ...

Komment

Készülődök én is, bár nem úgy ahogy terveztem...

Click image for larger version

Name:	IMG_20140723_162835.jpg
Size:	182.2 KB
ID:	140512Click image for larger version

Name:	IMG_20140723_162852.jpg
Size:	189.8 KB
ID:	140513
                            Bár már rég csináltam ilyet, ki is jöttem a gyakorlatból. Régen volt hogy 25 perc alatt kikaptam a blokkot, ez most 40 percbe telt
                            Na de a lényeg hogy a kuplung megadta magát. Hétfőn kicsit megdolgoztattam, meg is adtam végső döfést a lamelláknak. Ma összelegóztam egy bontott blokkból, hát remélem kibírja az oda-vissza utat.

(na meg feltűnt hogy a hőmérőm kb 60°C felett +20°C-t téved, és a hőmérő szerint volt már hogy 118°C-on volt a motor. Nem sok egy kicsit az a majd 140°C üzemi hő?)

Komment

Komment

sem a kocsit,sem a motort,de még az utánfutót
                                Zsolti!Erről csak egyetlen szócska jut eszembe:....aztaQ-vamindenségitannakaveteránosvilágnak!!!!!!!........lefordítva:Lenyűgöző lelkesedés,mint egy ,,kommunyista Szombat"!!!!!Ez mán döfi kategória..........csillagos 5.ös leülhetsz!!!!!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X