Közlemény

Collapse
No announcement yet.

I. Veterán fórum találkozó - Tiszakeszi, 2014 július 25-27

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Francia autó. Világos. Szívás és szopás.

Komment

Ha nem gond, akkor én viszek pár liter mátrai bort, (saját termelés, nem tablettás, magam is ezt iszom ) amennyi fel fér a hálózsák mellé motorra...
      ....akkor a hálózsákot dobd le!!!!!

- - - Updated - - -

......vagy arra felé megyek és segítek a hordót felrakni!!!!!

Komment

...vagy arra felé megyek és segítek a hordót felrakni!!!
        ha gondolod, gyere!! egyszer egy régi barátom volt így, hogy ha ki bírja vinni a hordót a pincénből, akkor az övé.... öltönyben, nyakkendőben kivitte.... kicsit "kihorpadt" a toyota hiace hátsóajtaja, amikor lezártuk, hogy ki ne essen a hordó hazafelé neki...

Komment

..vagy arra felé megyek és segítek a hordót felrakni!!!
          Úgy látom nem kicsiben megy a játék....

Komment

UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            '96-os gyártású gépjárműnél olyan megoldást találok, mint az Ural gyújtáskapcsolóban,
            Minden a Szovjetunióból indult!
            De a legújabb: ami manapság nem Kínai, az mind hamis!
            A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Az se jobb a franciánál, pl:
              Totalcar - A jövő mindent vivője – Flybo Total Electric – Galéria

Olyan hajmeresztő megoldásokat látni egykét helyen hogy égnek állt a hajam .

Na de hogy ne csak offoljak akkor sört vigyek? (Ha igen akkor milyet, nem vagyok szakértő a témában sajna...)

Komment

Joker!
                Köszönöm a felajánlott segítséget
                És neked is Mir-mur, és az építő észrevételeket!

Örülök, hogy ennyire készülődtök, én is várom már!
                A pólóról végül nem beszéltem TZ-vel, mert úgy voltam vele, kár lenne már kapkodni, de ettől még marad a project.

Ha valami kimarad a főzéshez... emlékeztetnék mindenkit, hogy egy faluban leszünk. Beszerzünk mindent, ami még kell!

Emu! Köszönjük a bográcsot!
                Fa pedig van alágyújtani!

Komment

Nekem szombat délelőtt lessz indulás. Ráadásul éjszakás vagyok a héten. A Czetka holnap műszakizik...
                  Remélem minden rendben megy...mert ha nem akkor sajnos csak autó marad.
                  Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 júl. 23, 18:57.

Komment

Mi péntek délelőtt indulunk és csak szombat estik tudunk maradni! Viszont nem hagyom itthon sem a kocsit,sem a motort,de még az utánfutót se! Click image for larger version

Name:	DSC02831.jpg
Views:	1
Size:	200.5 KB
ID:	140507 Ma meg is csináltam gyorsan a rögzítést és a rámpát..

Komment

A Trabival húzod a Szkiffet?

- - - Updated - - -

Holnap este mi is megpakoljuk a Wartburgot. És a palacsintasütő sem marad otthon.

Komment

Egyre kellemetlenebbül érzem magam ......olyan készülődéseket olvasok itt ,hogy na . Én meg csak egy hállózsákot akarok (tudok vinni ) -se csomagtaró ,se nyeregtáska ...

Komment

Készülődök én is, bár nem úgy ahogy terveztem...

Click image for larger version

Name:	IMG_20140723_162835.jpg
Size:	182.2 KB
ID:	140512Click image for larger version

Name:	IMG_20140723_162852.jpg
Size:	189.8 KB
ID:	140513
                          Bár már rég csináltam ilyet, ki is jöttem a gyakorlatból. Régen volt hogy 25 perc alatt kikaptam a blokkot, ez most 40 percbe telt
                          Na de a lényeg hogy a kuplung megadta magát. Hétfőn kicsit megdolgoztattam, meg is adtam végső döfést a lamelláknak. Ma összelegóztam egy bontott blokkból, hát remélem kibírja az oda-vissza utat.

(na meg feltűnt hogy a hőmérőm kb 60°C felett +20°C-t téved, és a hőmérő szerint volt már hogy 118°C-on volt a motor. Nem sok egy kicsit az a majd 140°C üzemi hő?)

Komment

Komment

sem a kocsit,sem a motort,de még az utánfutót
                              Zsolti!Erről csak egyetlen szócska jut eszembe:....aztaQ-vamindenségitannakaveteránosvilágnak!!!!!!!........lefordítva:Lenyűgöző lelkesedés,mint egy ,,kommunyista Szombat"!!!!!Ez mán döfi kategória..........csillagos 5.ös leülhetsz!!!!!

Komment

Köszönöm a dicsérő szavakat,remélem oda is érünk,elindulni mindenképpen elindulunk!!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X