jó lenne a kedvenc folyómban megmártózni
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
I. Veterán fórum találkozó - Tiszakeszi, 2014 július 25-27
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCsak van egy kijelölt fürdőhely, ahol nekünk lehet majd térdig érő vízben nyakig lubickolni
- 1 like
Komment
-
Úszógumit és mentő ővet készítsetek mert én úgy úszom „mint a bizonyos balta nyél nélkül!”"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 3 likes
Komment
-
Sziasztok!
Meghívó:
Ha beértek a faluba, azon az úton kell maradni és menni végig, amíg el nem éritek a Tiszát. Ott a Révház.
Azt hiszem, hogy ez nem bonyolult
Láttam, a főzéssel kapcsolatban már önszerveződtetek. Mivel egy faluban leszünk, bármit tudunk venni, ami kimarad a csomagokból. Valaki hoz bográcsot? Tűzrakó hely és állvány az van.
Édesapám például szalonnával és pálinkával tervezi szponzorálni az ottlétünket (a szervezés mellett, mivel ugye én már nem ott lakom rég, így ő volt a kapcsolattartó és a beépített ember a képviselő testületben ).
Én péntek reggeltől várok mindenkit. Ha valakinek nincs meg a számom, itt van, hívjatok nyugodtan:06 20 548 0994
Az idő pedig remélem jó lesz.
Szúnyog riasztót hozzatok!
A part ott mindenhol meredek, de be lehet menni a vízbe. Kijelölt fürdőhely nincs. A sodrás nem túl erős.
Sok szeretettel várok mindenkit!!!!!!!!!!!!!
- - - Updated - - -
kedvenc folyómban megmártózni,
- - - Updated - - -
Szép útvonal Joker.
Én csütörtökön megyek a hármas főúton. Az kicsit haladósabb, és most nekem a leérés a lényeg sajnos. Úgy sem tudnék önfeledten nézelődni, mert kezdek kicsit izgulni, hogy jó legyen a hétvége (még szervezésbeli hiányosságaim ellenére is, amire mentségem, hogy először csinálok ilyet, és nulla költségből akartam kihozni ), és jól érezzétek magatokat.Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2014 júl. 22, 18:26.
- 7 likes
Komment
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa így folytatódik az időjárás, bárhol adódik ilyen hely . Motor helyett pedig motorcsónakos találkozó lesz
taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA part ott mindenhol meredek, de be lehet menni a vízbe. Kijelölt fürdőhely nincs. A sodrás nem túl erős.
- 5 likes
Komment
-
taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSziasztok!
Láttam, a főzéssel kapcsolatban már önszerveződtetek. Mivel egy faluban leszünk, bármit tudunk venni, ami kimarad a csomagokból. Valaki hoz bográcsot? Tűzrakó hely és állvány az van.
Nálam a főzés a virslinél betetőzik. tényle g kiellene valami elképzelés mit mennyit.
Nehogy má' kőlevest főzzünk Annak általános 2. osztályból rémlik a receptje: kell egy kő meg egy csomó balek
sajna úgy néz ki hogy a garázs elől el kellene bontani egy Transportert hogy elő tudjak ásni 1 motort, így lesz helyem bőven
- 2 likes
Komment
-
taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésekezdek kicsit izgulni, hogy jó legyen a hétvége (még szervezésbeli hiányosságaim ellenére is, amire mentségem, hogy először csinálok ilyet
taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉdesapám például szalonnával és pálinkával tervezi szponzorálni az ottlétünket
- 7 likes
Komment
-
Örömmel jelentem, hogy ma reggel sikerült elhárítanom a részvételt gátló akadályt, úgyhogy a feltételes jelzést biztosra változtatnám, ha lehetne ilyet tenni.
Bár (még) nem veterán autóval megyünk, de a reggeli szerelésnél ez nem igazán tűnt fel, ugyanis a féklámpa kapcsoló szétszedésénél ez a látvány tárult elém:Nem gondoltam volna, hogy egy '96-os gyártású gépjárműnél olyan megoldást találok, mint az Ural gyújtáskapcsolóban, amely annyi kellemetlenséget tudott okozni régebben, hogy azóta nagyon figyelek rá, hogy messziről elkerüljem ezt a fajta műszaki megoldást. Úgy látszik nem sikerült.
Kérdés: Mit vigyünk, amiből még úgy látszik hiány van? Étel? Ital? Jó idő?Everything is better when you decide you don't care.
- 7 likes
Komment
-
UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem gondoltam volna, hogy egy '96-os gyártású gépjárműnél olyan megoldást találok, mint az Ural gyújtáskapcsolóban, amely annyi kellemetlenséget tudott okozni régebben, hogy azóta nagyon figyelek rá, hogy messziről elkerüljem ezt a fajta műszaki megoldást. Úgy látszik nem sikerült
- 2 likes
Komment
Komment