Közlemény

Collapse
No announcement yet.

I. Veterán fórum találkozó - Tiszakeszi, 2014 július 25-27

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

jó lenne a kedvenc folyómban megmártózni
    Csatlakozom. Úgy hogy fürdőgatyót nem otthon felejteni.

Komment

Úszógumit és mentő ővet készítsetek mert én úgy úszom " mint a bizonyos balta nyél nélkül!"

Komment

Csak van egy kijelölt fürdőhely, ahol nekünk lehet majd térdig érő vízben nyakig lubickolni.

Komment

demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Csak van egy kijelölt fürdőhely, ahol nekünk lehet majd térdig érő vízben nyakig lubickolni
          Ha így folytatódik az időjárás, bárhol adódik ilyen hely . Motor helyett pedig motorcsónakos találkozó lesz

Komment

Úszógumit és mentő ővet készítsetek mert én úgy úszom „mint a bizonyos balta nyél nélkül!”
            Ne izgulj, én is "gőtézni" szoktam. Értsd: Mászkálok a medence alján mint a tarajos gőte négykézláb, ha valami magaslatot találok, kidugom a fejem
            "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
            "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Sziasztok!

Meghívó:

Click image for larger version

Name:	img040.jpg
Views:	1
Size:	198.2 KB
ID:	140502Click image for larger version

Name:	img041.jpg
Size:	196.6 KB
ID:	140503

Ha beértek a faluba, azon az úton kell maradni és menni végig, amíg el nem éritek a Tiszát. Ott a Révház.
              Azt hiszem, hogy ez nem bonyolult

Láttam, a főzéssel kapcsolatban már önszerveződtetek. Mivel egy faluban leszünk, bármit tudunk venni, ami kimarad a csomagokból. Valaki hoz bográcsot? Tűzrakó hely és állvány az van.

Édesapám például szalonnával és pálinkával tervezi szponzorálni az ottlétünket (a szervezés mellett, mivel ugye én már nem ott lakom rég, így ő volt a kapcsolattartó és a beépített ember a képviselő testületben ).

Én péntek reggeltől várok mindenkit. Ha valakinek nincs meg a számom, itt van, hívjatok nyugodtan:06 20 548 0994

Az idő pedig remélem jó lesz.

Szúnyog riasztót hozzatok!

A part ott mindenhol meredek, de be lehet menni a vízbe. Kijelölt fürdőhely nincs. A sodrás nem túl erős.

Sok szeretettel várok mindenkit!!!!!!!!!!!!!

- - - Updated - - -

kedvenc folyómban megmártózni,
              Nekem is a kedvenc folyóm még mindig, hiába élek tizen... több éve a Duna parton. Nem pótolja nekem a Tiszát...

- - - Updated - - -

Szép útvonal Joker.

Én csütörtökön megyek a hármas főúton. Az kicsit haladósabb, és most nekem a leérés a lényeg sajnos. Úgy sem tudnék önfeledten nézelődni, mert kezdek kicsit izgulni, hogy jó legyen a hétvége (még szervezésbeli hiányosságaim ellenére is, amire mentségem, hogy először csinálok ilyet, és nulla költségből akartam kihozni ), és jól érezzétek magatokat.
              Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2014 júl. 22, 18:26.

Komment

Szúnyog riasztót hozzatok!
                Nem tudom miért rajtam az se segít... Mindig engem találnak meg a kis nyavajások . Bogárcsapdát azt viszont viszek az fix .

Komment

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Ha így folytatódik az időjárás, bárhol adódik ilyen hely . Motor helyett pedig motorcsónakos találkozó lesz
                  Nem baj az, lessz vízhűtés a motornak!
                  taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  A part ott mindenhol meredek, de be lehet menni a vízbe. Kijelölt fürdőhely nincs. A sodrás nem túl erős.
                  Az oké, hogy be lehet menni, segít a gravitáció. De ki is lehet jönni?

Komment

Kijelölt fürdőhely nincs
                    Már hogy ne lenne: Még pedig ahol kijelöljük!!

Komment

Sziasztok!

Láttam, a főzéssel kapcsolatban már önszerveződtetek. Mivel egy faluban leszünk, bármit tudunk venni, ami kimarad a csomagokból. Valaki hoz bográcsot? Tűzrakó hely és állvány az van.

Akkor viszek bográcsot, de tényleg mi kell még? gáz, fa.?
                      Nálam a főzés a virslinél betetőzik. tényle g kiellene valami elképzelés mit mennyit.
                      Nehogy má' kőlevest főzzünk Annak általános 2. osztályból rémlik a receptje: kell egy kő meg egy csomó balek

sajna úgy néz ki hogy a garázs elől el kellene bontani egy Transportert hogy elő tudjak ásni 1 motort, így lesz helyem bőven

Komment

kezdek kicsit izgulni, hogy jó legyen a hétvége (még szervezésbeli hiányosságaim ellenére is, amire mentségem, hogy először csinálok ilyet
                        ...ne aggódj , én már rendeztem egy két eseményt , voltam is néhányon ,aztán ha megakadnál majd majd mindenféle kritizáló megjegyzéssel segítek . Az árnyékból - ahol csak iszogatom a tartozás söreimet... .

Édesapám például szalonnával és pálinkával tervezi szponzorálni az ottlétünket
                        ...akkor csak egy kenyér , hagyma és bicska ?

Komment

Én mivel már régebben kezdtelek Benneteket a régi kenyér sütésre rábeszélni ezért a terveim között szerepel, hogy egy kenyeret viszek. Ezt kedvcsinálónak szeretném ! kb 4,2-4,3 kg os lesz és félbarna! Nem az félbarna ki sütötte!!

Komment

Ha nem gond, akkor én viszek pár liter mátrai bort, ( saját termelés, nem tablettás, magam is ezt iszom ) amennyi fel fér a hálózsák mellé motorra...

Komment

Örömmel jelentem, hogy ma reggel sikerült elhárítanom a részvételt gátló akadályt, úgyhogy a feltételes jelzést biztosra változtatnám, ha lehetne ilyet tenni.

Bár (még) nem veterán autóval megyünk, de a reggeli szerelésnél ez nem igazán tűnt fel, ugyanis a féklámpa kapcsoló szétszedésénél ez a látvány tárult elém:
                              Click image for larger version

Name:	brake switch.jpg
Size:	185.3 KB
ID:	140506
                              Nem gondoltam volna, hogy egy '96-os gyártású gépjárműnél olyan megoldást találok, mint az Ural gyújtáskapcsolóban, amely annyi kellemetlenséget tudott okozni régebben, hogy azóta nagyon figyelek rá, hogy messziről elkerüljem ezt a fajta műszaki megoldást. Úgy látszik nem sikerült.

Kérdés: Mit vigyünk, amiből még úgy látszik hiány van? Étel? Ital? Jó idő?
                              Everything is better when you decide you don't care.

Komment

UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Nem gondoltam volna, hogy egy '96-os gyártású gépjárműnél olyan megoldást találok, mint az Ural gyújtáskapcsolóban, amely annyi kellemetlenséget tudott okozni régebben, hogy azóta nagyon figyelek rá, hogy messziről elkerüljem ezt a fajta műszaki megoldást. Úgy látszik nem sikerült
                                Ez a new primitiv megoldást melyik gyártó követte el?

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X