Közlemény

Collapse
No announcement yet.

I. Veterán fórum találkozó - Tiszakeszi, 2014 július 25-27

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szervusztok!

Nem igazán értem mit rontottam el,de van egy rakás szám,a képek helyett,-mit tudok csinálni,-földhözvágás helyett kimegyek elszívok egy cigit,megsimogatom a macskákat és megpróbálom ismét feltölteni a képeket,-hátha most rendben lesz minden.Hiába három a Magyar igazság,-a betyár ...............jának!

Click image for larger version

Name:	DSCF4214.jpg
Views:	1
Size:	197.0 KB
ID:	143370Click image for larger version

Name:	DSCF4215.jpg
ID:	143371Click image for larger version

Name:	DSCF4216.jpg
Size:	190.8 KB
ID:	143372Click image for larger version

Name:	DSCF4217.jpg
Size:	195.4 KB
ID:	143373Click image for larger version

Name:	DSCF4218.jpg
Size:	195.3 KB
ID:	143374Click image for larger version

Name:	DSCF4219.jpg
Size:	193.3 KB
ID:	143375Click image for larger version

Name:	DSCF4220.jpg
ID:	143376Click image for larger version

Name:	DSCF4221.jpg
Size:	197.3 KB
ID:	143377Click image for larger version

Name:	DSCF4222.jpg
Size:	199.0 KB
ID:	143378Click image for larger version

Name:	DSCF4223.jpg
Size:	194.8 KB
ID:	143379Click image for larger version

Name:	DSCF4224.jpg
Size:	199.2 KB
ID:	143380Click image for larger version

Name:	DSCF4225.jpg
Size:	199.9 KB
ID:	143381Click image for larger version

Name:	DSCF4226.jpg
Size:	198.2 KB
ID:	143382Click image for larger version

Name:	DSCF4227.jpg
Size:	196.7 KB
ID:	143383Click image for larger version

Name:	DSCF4228.jpg
Size:	201.0 KB
ID:	143384Click image for larger version

Name:	DSCF4229.jpg
Size:	196.3 KB
ID:	143385Click image for larger version

Name:	DSCF4230.jpg
ID:	143386Click image for larger version

Name:	DSCF4231.jpg
Size:	196.0 KB
ID:	143387Click image for larger version

Name:	DSCF4232.jpg
Size:	196.6 KB
ID:	143388Click image for larger version

Name:	DSCF4233.jpg
Size:	194.2 KB
ID:	143389Click image for larger version

Name:	DSCF4234.jpg
Size:	194.1 KB
ID:	143390Click image for larger version

Name:	DSCF4235.jpg
Size:	194.1 KB
ID:	143391Click image for larger version

Name:	DSCF4236.jpg
Size:	195.9 KB
ID:	143392Click image for larger version

Name:	DSCF4237.jpg
ID:	143393Click image for larger version

Name:	DSCF4238.jpg
Size:	195.7 KB
ID:	143394Click image for larger version

Name:	DSCF4239.jpg
ID:	143395Click image for larger version

Name:	DSCF4240.jpg
Size:	199.4 KB
ID:	143396Click image for larger version

Name:	DSCF4241.jpg
Size:	198.4 KB
ID:	143397Click image for larger version

Name:	DSCF4242.jpg
Size:	193.1 KB
ID:	143398Click image for larger version

Name:	DSCF4243.jpg
Size:	198.4 KB
ID:	143399Click image for larger version

Name:	DSCF4244.jpg
Size:	198.3 KB
ID:	143400Click image for larger version

Name:	DSCF4245.jpg
Size:	196.3 KB
ID:	143401Click image for larger version

Name:	DSCF4246.jpg
Size:	191.8 KB
ID:	143402Click image for larger version

Name:	DSCF4247.jpg
Size:	196.7 KB
ID:	143403Click image for larger version

Name:	DSCF4248.jpg
Size:	199.7 KB
ID:	143404Click image for larger version

Name:	DSCF4249.jpg
Size:	200.8 KB
ID:	143405Click image for larger version

Name:	DSCF4250.jpg
Size:	196.6 KB
ID:	143406Click image for larger version

Name:	DSCF4251.jpg
Size:	201.5 KB
ID:	143407Click image for larger version

Name:	DSCF4252.jpg
Size:	198.2 KB
ID:	143408Click image for larger version

Name:	DSCF4253.jpg
ID:	143409Click image for larger version

Name:	DSCF4254.jpg
Size:	201.6 KB
ID:	143410Click image for larger version

Name:	DSCF4255.jpg
Size:	197.5 KB
ID:	143411Click image for larger version

Name:	DSCF4256.jpg
ID:	143412

Remélem minden kép meg fog jelenni most már,valószínű megtréfált a technika,mint-már annyiszor,de semmi gond.

Üdvözlettel:Che

- - - Updated - - -

Szervusztok!

Átnéztem a képeket és úgy tűnik mind megjelent,egy kissé értetlenül állok a jelenség előtt,hogy kiírt nekem sok nem megjeleníthető képet,de a vége a lényeg,-a technika már ilyen.Sajnos a fényképezés időrendisége felborult,de mindannyian ott voltunk és össze tudjuk rakni.
    A képeket az általam működtetett fényképezőgép hozta létre,de a képeken látottak nem jöhettek volna létre,ha ti nem vagytok ott,ezért a képeket egy közösség alkotásának tekintem és javaslom,-tegyük őket,ezen a "csendes éjjen",a fórum szimbolikus Karácsony fája alá!

Üdvözlettel:Che

Komment

A képeket az általam működtetett fényképezőgép hozta létre,de a képeken látottak nem jöhettek volna létre,ha ti nem vagytok ott,
      Én pedig irigykedem!
      Három évi folyamatos hirdetés után,épp a találkozó előtt vitték el a motoromat.azt sajnálom a legjobban ,hogy nem lehettem ott....
      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Már csak halkan merem megjegyezni, ( lelkes támogatás hiányában, )hogy csinálni kéne a képekből, egy hajtogatós 2015 -ös falinaptárat. Három éve halogatjuk, de most itt van hozzá a remek képanyag is ! Például küldhetnénk belőle Tiszakeszi önkormányzatának ajándékba is.

Komment

Én pedig irigykedem!
          Három évi folyamatos hirdetés után,épp a találkozó előtt vitték el a motoromat.azt sajnálom a legjobban ,hogy nem lehettem ott...
          Volt aki motor nélkül jött,sőt volt akinek végül jutott motor is.

Komment

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Volt aki motor nélkül jött,sőt volt akinek végül jutott motor is.
            Aki el akar/t menni, az el is ment...a lényeg, hogy ott legyen...szerintem

Komment

Aki el akar/t menni, az el is ment...a lényeg, hogy ott legyen...szerintem
              Olyan vaskalap van a fejemen,hogy az néha fáj.....,10 évig vonattal,10évig busszal jártam melózni vonaton azóta sem buszon csak próbaúton és egy kiránduláson ültem,de fájt,hogy nem én vezettem.(-:
              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Olyan vaskalap van a fejemen,hogy az néha fáj.....,10 évig vonattal,10évig busszal jártam melózni vonaton azóta sem buszon csak próbaúton és egy kiránduláson ültem,de fájt,hogy nem én vezettem.(-:
                "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."

A szlogen, nem rossz...de rég is volt máááár!

Komment

Olyan vaskalap van a fejemen,hogy az néha fáj.
                  Kedves ,,mateapu" Jó az a vaskalap......ha jó volt Moszkvától-Berlinig akkor a,,Keszi-i taliig is jó!Reménykedjünk a találkozásban!Én mint született Szabolcsi(Ibrány!) mindig szívesen látom a földijeimet,főleg hogy még kicsit egy féle az elkötelezettségünk is!Boldog Ünnepeket és reményt hisz amíg élünk.....stb!

- - - Updated - - -

Kedves Barátom,,Che"!
                  Nagyszerű képeket készítettél(főleg rólam!Egyedül a hajamat spóroltad le!)A remény a szeretet a békesség és a családod legyen veled!!!!Boldog Ünnepeket!(A bajokkal meg megbírkózunk ne aggódj!Amit ember okozott azt ember meg is oldja!!!) Azt a mindenit milyen okos vagyok!!!Ezen még én is meglepődtem!!!

Komment

A kérdés az, hogy lessz-e folytatás? taluga, valami előzetes infó?
                    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Ha már szóbakerült a folytatás úgy érzem, hogy itt az ideje annak, hogy megosszam Veletek Taluga felvetését, ami privátban küldött nekem:

Remélem jövő nyáron már tényleg saját élményekből „dolgozhatsz”, mert lesz találkozó! Öt évig most biztosan, de arra is vannak terveim, ha változna a vezetés Kesziben. Ott is van lehetőség, hogy privátban megoldjuk továbbra is, de itt a Vadkacsa evezős egyesület elnöke is jó cimborám Leányfalun, és ő is felajánlotta a telephelyüket a Duna-parton, szintén festői környezetben, sok faházzal. Csak náluk lehet nem lennénk egyedül, mert folyamatosak az evezős táborok a nyáron. A fórumra nem akarod kitenni, a találkozó topicjába? Szerintem a többiek is értékelnék!

Amint látjátok vannak lehetőségeink. Én a magam részéről nagyon szeretem a Dunakanyart, de amellett voksolnék, hogy ne vándorgyűlés legyen, hanem hagyományteremtés. Tehát Tiszakeszit javasolom.

Komment

lessz-e folytatás?
                        Tibi ! Egy kicsit lemaradtál valamiről ! Ez már rég nem kérdés, csak az hogy melyik nap !

Komment

Nem tudja valaki, hogy 2015-ben mikor lesz Tiszakeszin Bográcsfesztivál? Valami öreg masinák is szoktak olyankor arra menni. Na, az mikor lesz?

Komment

Gyerekek!
                            Ezek igazán jó hírek! Sőt a lehető legjobbak! Tiszakeszi nagyon jó hely, nekem nagyon tetszett. Személy szerint nekem az év legjobb összejövetele volt az összes közül amin voltam. De ez nem kismértékben a társaság érdeme is.
                            Jó lenne ha Keszin lennénk megint, de a lényeg hogy jövőre is legyen találkozónk, és igazából majdnem mindegy hogy hol.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Tibi ! Egy kicsit lemaradtál valamiről ! Ez már rég nem kérdés, csak az hogy melyik nap !
                              Pont, hogy valami konkrét időpontot szeretnék látni már.
                              "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                              "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Pont, hogy valami konkrét időpontot szeretnék látni már.
                                A kis türelmetlen....igaz,még fiatal
                                Bezzeg mi,akik örülnek annak, ha már a holnapot megéljük...

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X