No akkor én oda állítok az itthon lévő 8 gyerkőccel
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
I. Veterán fórum találkozó - Tiszakeszi, 2014 július 25-27
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
A4-es és A3-as méretben lehet készíttetni. Szerintem kezdetnek A4-es elég. Hamarosan árat is írok. (A naptárkészítő még nincs otthon,de amint hazaér,írja az árat)
Javaslatunk,hogy mindenki rakjon fel 2 olyan képet,amit szeretne a naptárban látni.
A borítón nyilván egy csoportkép legyen, a másik 12 képet pedig szavazással válasszuk ki. De ezzel ne várjunk, induljon el a feltöltés minél hamarabb! (ennek nyithatnánk egy új témát,hogy ne keveredjen a többivel)
A képek minél nagyobb felbontásúak legyenek a nyomtatás minősége miatt (300 dpi-ben lesz nyomtatva)"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
Komment
-
OK!Faca! A csoportképen ÉN legyek + a Gyula meg az Ottó a Tót Ottó!A többi hónapra jó lesz az apacsavo is nagy felbontásban+kis felbontásban,jobbról is és balról is!!!Szemből de hátulról ne mert azon rossz a profilom!Azt nem tom mi az A3 és mi az A4....de az kell amin nagyobb vagyok mint más!!!!!!.............most azon töprengek hogy nincs-e egy pici nárcisztikus hajlam bennem????!!!!...........de nem hiszem mert a tökéletesség az tuti!!!!!
U.I: csak így a magam szerény módján!!!!(persze ez Szilveszteri móka!!!!De annak is tökéletes mint ÉN!)Utoljára szerkesztve a következő által: apacsavo; 2014 dec. 30, 15:44.
- 4 likes
Komment
-
Szerintem kezdetnek A4-es elég
- 4 likes
Komment
-
A kukorica gyermeke
..........és mit szólnátok , egy kis tartóban elhelyezhető , tekercs formához .......
Viszont , ha , ezt a Bíró Icás formavilágot igénylitek ---akkor (még ) jövőre lemondok néhány programot a falunapból , hogy és a helyi felhozatalból elkészítem , ott rögtön a háttéranyagot . Akkor talán a válogatás könnyebben megy . Egy nagyobb anyagból könnyú a merítés .
Támadt is egy öletem -- ilyen népi mintás testfestés a motorok körül .. ??? Taluga fest , én fényképezek és szortírozok --nektek csak a pihenés jut
- 8 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése-nektek csak a pihenés jut
- - - Updated - - -
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA kukorica gyermeke
- 3 likes
Komment
-
Kedves Apacsavo! Kedves Gyula bátyám!
Feleségestül olvasom hozzászólásaidat és felségesen érezzük magunkat. Semmi kétség, kedvenc virágod a kék nárcisz és a mimóza. Egy ilyen érzékeny lélekhez nem is illik más.
Jó volt téged olvasni, nagyon jót nevettünk a poénokon. A naptárból mi is kérünk!
- 5 likes
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgy ilyen érzékeny lélekhez nem is illik más.
U.I:Mindig is az volt a véleményem hogy az igaz embert a könnyeinken át ismerhetjük fel legbiztosabban!!!!
- - - Updated - - -
mateapu, Köszönöm!Engedd meg hogy viszont kívánjam neked és kedves hozzá tartozóidnak!
- 5 likes
Komment
-
Árak minimum 10 db-os rendelés esetén:
A4-es méret (200 x 150 mm): 2300 Ft + posta
A3-as méret (400 x 300 mm): 4500 Ft + posta
A kép mérete ennek 3/4-ede. Az A3-ason 280x280 mm.
Ha akarunk naptárat ,akkor kezdjétek feltölteni a képeket!
Boldog új évet,sok balesetmentes motorozást kívánunk!"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
- 4 likes
Komment
Komment