Közlemény

Collapse
No announcement yet.

I. Veterán fórum találkozó - Tiszakeszi, 2014 július 25-27

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

No akkor én oda állítok az itthon lévő 8 gyerkőccel

Komment

A4-es és A3-as méretben lehet készíttetni. Szerintem kezdetnek A4-es elég. Hamarosan árat is írok. (A naptárkészítő még nincs otthon,de amint hazaér,írja az árat)

Javaslatunk,hogy mindenki rakjon fel 2 olyan képet,amit szeretne a naptárban látni.
      A borítón nyilván egy csoportkép legyen, a másik 12 képet pedig szavazással válasszuk ki. De ezzel ne várjunk, induljon el a feltöltés minél hamarabb! (ennek nyithatnánk egy új témát,hogy ne keveredjen a többivel)
      A képek minél nagyobb felbontásúak legyenek a nyomtatás minősége miatt (300 dpi-ben lesz nyomtatva)

Komment

OK!Faca! A csoportképen ÉN legyek + a Gyula meg az Ottó a Tót Ottó!A többi hónapra jó lesz az apacsavo is nagy felbontásban+kis felbontásban,jobbról is és balról is!!!Szemből de hátulról ne mert azon rossz a profilom!Azt nem tom mi az A3 és mi az A4....de az kell amin nagyobb vagyok mint más!!!!!!.............most azon töprengek hogy nincs-e egy pici nárcisztikus hajlam bennem????!!!!...........de nem hiszem mert a tökéletesség az tuti!!!!!
        U.I: csak így a magam szerény módján!!!!(persze ez Szilveszteri móka!!!!De annak is tökéletes mint ÉN!)
        Utoljára szerkesztve a következő által: apacsavo; 2014 dec. 30, 15:44.

Komment

Szerintem kezdetnek A4-es elég
          Hát, az igen kicsi ! Én akkorában gondolkodom, amilyen a falamon volt a nyolcvanas években, és Bíró Ica domborított rajta De tényleg az kicsi. Nem lehet 12 fótóval, mindenkinek a kedvében járni. Legyen normális nagyméretű pl.500x700 mm-es, és arra ráfér 5-6 élvezhető nagyságú kép havonta. Plusz apacsavo !

Komment

Plusz apacsavo !
            Ok!Kedves Mir-mur!Én csak a magaméról beszélek!Az a nagyság amit írtál az pont jó lenne!!Arra ráférne az arcom!.....................is!
            Boldog Új Évet!Neked és Kedves Családodnak!!!!!!(Ez nem vicc!Szívből jön!)........emlék a Nyárról!

Komment

Boldog Új Évet!
              Köszönjük szépen, és nektek is Boldog Új Évet kívánunk !
              ..emlék a Nyárról!
              fúúúú! Megörökítetted a pillanatot, mikor először megláttalak

Komment

A kukorica gyermeke

..........és mit szólnátok , egy kis tartóban elhelyezhető , tekercs formához .......

Viszont , ha , ezt a Bíró Icás formavilágot igénylitek ---akkor (még ) jövőre lemondok néhány programot a falunapból , hogy és a helyi felhozatalból elkészítem , ott rögtön a háttéranyagot . Akkor talán a válogatás könnyebben megy . Egy nagyobb anyagból könnyú a merítés .

Támadt is egy öletem -- ilyen népi mintás testfestés a motorok körül .. ??? Taluga fest , én fényképezek és szortírozok --nektek csak a pihenés jut

Komment

-nektek csak a pihenés jut
                  Valakinek le is kell őket mosdatni a fotózás után

Komment

Én a vigyorgást vállalom a mosdatást nem!Én és kis családom is " bort,búzát és békességet"+egészséget kívánunk mindannyiótoknak. Ui.: legalább ilyen benzin árakat!

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      -nektek csak a pihenés jut
                      No meg a menyecskék válogatásában való aktív részvétel!!!!Boldog Új Évet!

- - - Updated - - -

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      A kukorica gyermeke
                      A birtokom és háttérben az akkor(96)még új kecóm!

Komment

Kedves Apacsavo! Kedves Gyula bátyám!

Feleségestül olvasom hozzászólásaidat és felségesen érezzük magunkat. Semmi kétség, kedvenc virágod a kék nárcisz és a mimóza. Egy ilyen érzékeny lélekhez nem is illik más.

Jó volt téged olvasni, nagyon jót nevettünk a poénokon. A naptárból mi is kérünk!

Komment

Boldog Új-évet kívánok!

Mindegyikőtöknek,és azoknak is akik úgy tesznek mintha,nem lennének itt!!
                          "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Egy ilyen érzékeny lélekhez nem is illik más.
                            Köszönöm!Kéz csókom kedves nejednek!A családoddal együtt tiszta szívből kívánok Boldog Új Évet!Töretlen hitet a jövőben! Hisz amíg egy ici-pici szeretet és jóság leledzik valahol a világon addig van hit és remény!
                            U.I:Mindig is az volt a véleményem hogy az igaz embert a könnyeinken át ismerhetjük fel legbiztosabban!!!!

- - - Updated - - -

mateapu, Köszönöm!Engedd meg hogy viszont kívánjam neked és kedves hozzá tartozóidnak!

Komment

Árak minimum 10 db-os rendelés esetén:
                              A4-es méret (200 x 150 mm): 2300 Ft + posta
                              A3-as méret (400 x 300 mm): 4500 Ft + posta
                              A kép mérete ennek 3/4-ede. Az A3-ason 280x280 mm.

Ha akarunk naptárat ,akkor kezdjétek feltölteni a képeket!

Boldog új évet,sok balesetmentes motorozást kívánunk!

Komment

A kép mérete ennek 3/4-ede. Az A3-ason 280x280 mm.
                                Nos, ez a méret Apacsavo-nak kicsi lesz...szerintem

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X