Közlemény

Collapse
No announcement yet.

I. Veterán fórum találkozó - Tiszakeszi, 2014 július 25-27

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Taluga fest , én fényképezek és szortírozok --nektek csak a pihenés jut
    Dicsérném az ötletet, de...Mondjuk lelkesedésem ez ügyben attól függ, hogy milyen testeket kell fessek...

Komment

Inkább válasszuk az arcfestést hiszen alapból szépek és mutatósak vagyunk

Komment

Inkább válasszuk az arcfestést hiszen alapból szépek és mutatósak vagyunk
        Na! Ezzel látod teljesen egyet tudok érteni! Minek festékkel takargatni azt, ami szép?

Komment

taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          de...Mondjuk lelkesedésem ez ügyben attól függ, hogy milyen testeket kell fessek...

.....mint ahogy írtam ---válogatott , ellenőrzött
          Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2015 jan. 01, 12:58.

Komment

Mint minden éremnek ennek is két(esetleg 3!)oldala van!.......mert aki családostól jön az ugye marad a konzervatív és szolíd résznél!Aki viszon facér és még örömét leli a ,,művészetekben" az az akt részt részesíti előnyben!(főleg ha nem hímnemű a kenendő,,vászon"!)
            U.I: Bízom Joker ez irányú képességeiben!(Megjegyzés:Részemről a terjedelmesebb ,,vásznat" kedvelem!Csontvázat csak a biosz raktárban!)
            Utoljára szerkesztve a következő által: apacsavo; 2015 jan. 01, 12:54.

Komment

Inkább válasszuk az arcfestést
              Én inkább levinnék három- négy tankot, meg szerszámosdeknit, hogy taluga azon élhesse ki magát. ( de csak dedikálva fogadom el, hogy százötven év múlva, az unokám nagyot szakíthasson )

- - - Updated - - -

A3-as méret (400 x 300 mm): 4500 Ft + posta
              Én továbbra is nagyobb naptárban, éls több képben gondolkozom. Nem lehet 150 képből kiválogatni 12-öt mindenki megelégedésére !

Komment

Szervusztok! Most ez csak egy próba,mert megint tekergeti magát a gépem. Pár napja volt egy újraindítási problémám,pontosabban nem indult el az operációs rendszerem,majd a gép visszaállította önmagát és azóta valahogy összecsúsztak a hozzászólásaim. Csak viccből írom,hogy én is vinnék valami festeni valót Talugának,de már a gondolatot is visszavonom,-mert úgy gondolom,van neki elég dolga. Üdvözlettel:Che

Komment

Én inkább levinnék három- négy tankot, meg szerszámosdeknit, hogy taluga azon élhesse ki magát. (de csak dedikálva fogadom el, hogy százötven év múlva, az unokám nagyot szakíthasson)
                  Meg is beszéltük!

...mint ahogy írtam ---válogatott , ellenőrzött
                  Ok. Megnyugodtam. Már lelkesedem is...

de már a gondolatot is visszavonom,-mert úgy gondolom,van neki elég dolga.
                  Azért vannak prioritások a munkában is. Előre veszlek.

- - - Updated - - -

Én továbbra is nagyobb naptárban, éls több képben gondolkozom. Nem lehet 150 képből kiválogatni 12-öt mindenki megelégedésére !
                  Szerintem is......................................................................

Komment

Attila én lehet,hogy viszek egy flakon 2k-s lakkot a dedikált műved a tankomon meg tudjam őrizni!

Komment

apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Mint minden éremnek ennek is két(esetleg 3!)oldala van!.......mert aki családostól jön az ugye marad a konzervatív és szolíd résznél!Aki viszon facér és még örömét leli a ,,művészetekben" az az akt részt részesíti előnyben!(főleg ha nem hímnemű a kenendő,,vászon"!)
                      U.I: Bízom Joker ez irányú képességeiben!(Megjegyzés:Részemről a terjedelmesebb ,,vásznat" kedvelem!Csontvázat csak a biosz raktárban!)
                      Erről jut eszembe:

Hányféle szingli nő van? Van a félig facér, a teljesen facér, meg az amelyik él-hal a f@cér!
                      Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2015 jan. 02, 00:11.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        a teljesen facér, meg az amelyik él-hal a f@cér!
                        Zoltika!Jól kezded az évet!Ez az!Csak szakszerűen,szabatosan,műszaki értelmiséghez illőn!..............egyre jobban kezdek aggódni!???!
                        Ui:Látom nem hagytak aludni!
                        BUÉK!

Komment

Jó,gondolkozzatok,tervezzetek...az én ajánlatom él. (de már 2015.01.02 van!)
                          Nyilván nem lehet 150 képből úgy összeválogatni,hogy mindenkinek tetsszen, ezért javasoltam,hogy akik kérnek azoknak legyen 1-1 képe a naptárban (így összejön mondjuk 10 kép, a többi pedig csoport kép vagy akár montázs,csak azt valaki rakja össze) Akinek más ötlete van,tegye föl a tervét!

Ha az enyém érdekel Benneteket akkor keressetek privátban!
                          Utoljára szerkesztve a következő által: Ricsi95D; 2015 jan. 02, 09:16.

Komment

akik kérnek azoknak legyen 1-1 képe a naptárban (így összejön mondjuk 10 kép,
                            Nézd Ricsi ! 22 tag vett részt a találkozón ! Feltételezem, hogy mindenki, de legalább 15-en szeretnének belőle kapni. + a csoportképek. Nyilván lesz olyan is, aki nem volt ott, de még is szeretne belőle. Tehát , én min 20-25 igényt sejtek. Kicsi a valószínűsége, hogy javarészt azonos képet válasszanak ki az érdekeltek, emiatt borulhat a képlet.
                            Természetesen nagyra értékelem, hogy felvállaltad a feladatot, csak hát " merjünk nagyot gondolni "! ( Vagy valami ilyesmi )

Komment

Én, mivel kihasználni egyáltalán nem tudnám nem szeretnék naptárt. Tény, hogy jól nézne ki, de azon kívül hogy fogja a port és néha ránézek nem sok hasznát venném. Akkor inkább néha végignézem itt a képeket. Ahhoz csak a gépem kell leporolni néha

Maradok a telefon naptáránál. Az legalább, a hagyományossal ellentétben szól ha valamit fontosat jegyeztem fel. A papír alapú feljegyzésekről úgyis megfelejtkezek sajnos

Komment

Ez nekünk is megoldás lehet:

https://www.facebook.com/27403060928...type=1&theater

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X