Taluga fest , én fényképezek és szortírozok --nektek csak a pihenés jut
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
I. Veterán fórum találkozó - Tiszakeszi, 2014 július 25-27
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésede...Mondjuk lelkesedésem ez ügyben attól függ, hogy milyen testeket kell fessek...
.....mint ahogy írtam ---válogatott , ellenőrzöttUtoljára szerkesztve a következő által: joker; 2015 jan. 01, 12:58.
- 4 likes
Komment
-
Mint minden éremnek ennek is két(esetleg 3!)oldala van!.......mert aki családostól jön az ugye marad a konzervatív és szolíd résznél!Aki viszon facér és még örömét leli a ,,művészetekben" az az akt részt részesíti előnyben!(főleg ha nem hímnemű a kenendő,,vászon"!)
U.I: Bízom Joker ez irányú képességeiben!(Megjegyzés:Részemről a terjedelmesebb ,,vásznat" kedvelem!Csontvázat csak a biosz raktárban!)Utoljára szerkesztve a következő által: apacsavo; 2015 jan. 01, 12:54.
- 4 likes
Komment
-
Inkább válasszuk az arcfestést
- - - Updated - - -
A3-as méret (400 x 300 mm): 4500 Ft + posta
- 2 likes
Komment
-
Szervusztok! Most ez csak egy próba,mert megint tekergeti magát a gépem. Pár napja volt egy újraindítási problémám,pontosabban nem indult el az operációs rendszerem,majd a gép visszaállította önmagát és azóta valahogy összecsúsztak a hozzászólásaim. Csak viccből írom,hogy én is vinnék valami festeni valót Talugának,de már a gondolatot is visszavonom,-mert úgy gondolom,van neki elég dolga. Üdvözlettel:Che
Komment
-
Én inkább levinnék három- négy tankot, meg szerszámosdeknit, hogy taluga azon élhesse ki magát. (de csak dedikálva fogadom el, hogy százötven év múlva, az unokám nagyot szakíthasson)
...mint ahogy írtam ---válogatott , ellenőrzött
de már a gondolatot is visszavonom,-mert úgy gondolom,van neki elég dolga.
- - - Updated - - -
Én továbbra is nagyobb naptárban, éls több képben gondolkozom. Nem lehet 150 képből kiválogatni 12-öt mindenki megelégedésére !
- 2 likes
Komment
-
apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMint minden éremnek ennek is két(esetleg 3!)oldala van!.......mert aki családostól jön az ugye marad a konzervatív és szolíd résznél!Aki viszon facér és még örömét leli a ,,művészetekben" az az akt részt részesíti előnyben!(főleg ha nem hímnemű a kenendő,,vászon"!)
U.I: Bízom Joker ez irányú képességeiben!(Megjegyzés:Részemről a terjedelmesebb ,,vásznat" kedvelem!Csontvázat csak a biosz raktárban!)
Hányféle szingli nő van? Van a félig facér, a teljesen facér, meg az amelyik él-hal a f@cér!Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2015 jan. 02, 00:11.
- 5 likes
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésea teljesen facér, meg az amelyik él-hal a f@cér!
Ui:Látom nem hagytak aludni!
BUÉK!
- 3 likes
Komment
-
Jó,gondolkozzatok,tervezzetek...az én ajánlatom él. (de már 2015.01.02 van!)
Nyilván nem lehet 150 képből úgy összeválogatni,hogy mindenkinek tetsszen, ezért javasoltam,hogy akik kérnek azoknak legyen 1-1 képe a naptárban (így összejön mondjuk 10 kép, a többi pedig csoport kép vagy akár montázs,csak azt valaki rakja össze) Akinek más ötlete van,tegye föl a tervét!
Ha az enyém érdekel Benneteket akkor keressetek privátban!Utoljára szerkesztve a következő által: Ricsi95D; 2015 jan. 02, 09:16."Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
- 2 likes
Komment
-
akik kérnek azoknak legyen 1-1 képe a naptárban (így összejön mondjuk 10 kép,
Természetesen nagyra értékelem, hogy felvállaltad a feladatot, csak hát " merjünk nagyot gondolni "! ( Vagy valami ilyesmi )
- 2 likes
Komment
-
Én, mivel kihasználni egyáltalán nem tudnám nem szeretnék naptárt. Tény, hogy jól nézne ki, de azon kívül hogy fogja a port és néha ránézek nem sok hasznát venném. Akkor inkább néha végignézem itt a képeket. Ahhoz csak a gépem kell leporolni néha
Maradok a telefon naptáránál. Az legalább, a hagyományossal ellentétben szól ha valamit fontosat jegyeztem fel. A papír alapú feljegyzésekről úgyis megfelejtkezek sajnos
- 4 likes
Komment
Komment