Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
I. Veterán fórum találkozó - Tiszakeszi, 2014 július 25-27
Az összeállítást én szívesen vállalom, ha nincs más jelentkező, még rajzolok, vagy festek is hozzá, pl. borítóképet. Az idei találkozón pedig már kellene valóban célirányos naptárhoz való fotókat készíteni, ahogy Joker is fölvetette.
Kedves Mir- Mur a Facebokkal kapcsolatban hasonlóak a nézeteink nekem sem lesz sosem. Nem akarom részletezni mily oldalnak tartom / kissé mosatlan/.A többiben Taluga felvetését támogatom.
Nekem sem működik már ez a link. A lényeg, hogy egy hasonszőrű veterános csoport, akik a fészbukon alakultak, valami szoftver segítségével összeállítottak maguknak egy naptárat, amelyet bárki tetszőleges méretben kinyomtathat, vagy nyomtattathat. Ha ez utóbbit választja, akkor kb 1000 Ft-ból kijön az egész.
Régóta szeretném bemutatni e csekélyke filmecskét,melyben látható hogy(roki nyugdíjashoz méltón!)már-már forgalmi akadályt képezve baktatok az M3-on az 1.Tiszakeszi Veterán Fórum talira!...........vagy is hozzátok kedves barátaim!(csak az istennek sem tudom feltölteni!Ha valaki segítene!!!!?????)Englisül hablatyol valami hibáról!!!Amikor én már lassan Magyarul sem tudok!!!!
- - - Updated - - -
Zsoltika! Mi a hiba? - - - Updated - - -
Még ezt is elba....m!!!!
- - - Updated - - -
Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2015 jan. 21, 14:49.
Oka: "Video" ikonra katt - url-t bemásol, mentés és mehet a fim. ;)
Restellem a dolgot!!!De ezt most nem értem!(Már többször jeleztem hogy erősen elmeszesedett agyi erek miatt lassú a felfogásom!)Kéretik szabatosan fogalmazni!(ha már nekem nem sikerül!)
Komment