Közlemény

Collapse
No announcement yet.

I. Veterán fórum találkozó - Tiszakeszi, 2014 július 25-27

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Én, mivel kihasználni egyáltalán nem tudnám nem szeretnék naptárt
    Én meg ezzel nem tudok mit kezdeni ! Nem vagyok fent a facelebukón, és nem is leszek.

Komment

Az összeállítást én szívesen vállalom, ha nincs más jelentkező, még rajzolok, vagy festek is hozzá, pl. borítóképet. Az idei találkozón pedig már kellene valóban célirányos naptárhoz való fotókat készíteni, ahogy Joker is fölvetette.

Komment

Kedves Mir- Mur a Facebokkal kapcsolatban hasonlóak a nézeteink nekem sem lesz sosem. Nem akarom részletezni mily oldalnak tartom / kissé mosatlan/.A többiben Taluga felvetését támogatom.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Nekem sem működik már ez a link. A lényeg, hogy egy hasonszőrű veterános csoport, akik a fészbukon alakultak, valami szoftver segítségével összeállítottak maguknak egy naptárat, amelyet bárki tetszőleges méretben kinyomtathat, vagy nyomtattathat. Ha ez utóbbit választja, akkor kb 1000 Ft-ból kijön az egész.

Erre írtam, hogy ez nekünk is megoldás lehet.

Komment

tetszőleges méretben kinyomtathat
            Milyen módon ? Fénymásolósok, vagy nyomdák tudnak ilyet ?

Komment

Fénymásolósok, vagy nyomdák tudnak ilyet ?
              Nálunk az egyetem melletti gyorsnyomdában vállalnak A0-át is... Az 841 x 1189 mm...
              There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Nálunk az egyetem melletti gyorsnyomdában vállalnak A0-át is... Az 841 x 1189 mm...
                Na, ez már -majdnem- megfelel Apacsavo-nak...szerintem
                Igaz, Gyula bátyám?

Komment

Digitális nyomtatást pl. a fotósboltok is vállalnak. Gyorsnyomda is szóbajöhet. Nálunk a plázában működik egy ilyen.

Komment

Régóta szeretném bemutatni e csekélyke filmecskét,melyben látható hogy(roki nyugdíjashoz méltón!)már-már forgalmi akadályt képezve baktatok az M3-on az 1.Tiszakeszi Veterán Fórum talira!...........vagy is hozzátok kedves barátaim!(csak az istennek sem tudom feltölteni!Ha valaki segítene!!!!?????)Englisül hablatyol valami hibáról!!!Amikor én már lassan Magyarul sem tudok!!!!

- - - Updated - - -

Zsoltika! Mi a hiba? - - - Updated - - -

Még ezt is elba....m!!!!

- - - Updated - - -

Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2015 jan. 21, 14:49. Oka: "Video" ikonra katt - url-t bemásol, mentés és mehet a fim. ;)

Komment

már-már forgalmi akadályt képezve baktatok az M3-on az 1.Tiszakeszi Veterán Fórum talira!
                      Hát nem csoda. 0 fordulaton megy a motor. Biztos nagyon meredek lejtő lehetett, ha mégis ennyire felgyorsult.
                      Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Na ezt kipróbálom!http://youtu.be/gltxSwF6uMU?list=UUK...6X5T70Bi6bnG1Q

- - - Updated - - -
                        Utoljára szerkesztve a következő által: apacsavo; 2015 jan. 21, 16:13.

Komment

szeretném bemutatni e csekélyke filmecskét
                          Jól hasít!

Komment

Na ezt kipróbálom!
                            Letöltöm, beállítom csengőhangnak.
                            És ha hív valaki, nem veszem fel
                            Szép muzsika!

Komment

Szép muzsika!
                              Restellem a dolgot!!!De ezt most nem értem!(Már többször jeleztem hogy erősen elmeszesedett agyi erek miatt lassú a felfogásom!)Kéretik szabatosan fogalmazni!(ha már nekem nem sikerül!)

Komment

De ezt most nem értem!
                                Tetszik a sárkány dorombolása. Ez így már szabatosabb

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X