Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Márkafüggetlen autós-motoros veterán találkozó Valkó 2014.május 10

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Kijutott valamelyikőtök a találkozóra? Milyen volt? Képek vannak?
    Én sajnos nem tudtam kimenni, ugyanis pár nappal előtte ripityára törtem a csuklómat . Gipsz, röntgenek, imák morzsolgatása a műtét elkerüléséért, így telnek a napjaim.
    Így most megint pihenőben van szegény MZ is. Jó, a minap már nem bírtam ki, fél kézzel csináltam a hátsó lengőkart. Kromofág, spakli, drótkefe, dörzspapír...
    OdinHEM és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Én sajnos nem tudtam kimenni, ugyanis pár nappal előtte ripityára törtem a csuklómat
      Bocs a "tetszik"-ért, mert nem tetszik, ami történt. Mivel estél ekkorát?
      dongos78 kedvelte ezt.

Komment

5 méteres alu létra
        A ház falát karistoló fenyőágért mentem fel. Aztán lefelé már nem rendeltetésszerűen használtam a létrát. Ha úgy tetszik, nem úgy jöttem le, ahogy az emberek általában lejönnek az ilyen helyekről, hanem kicsit gyorsabban. Nem úgy viselkedett az ág, ahogyan vártam. Sokkal hamarabb, az első fűrésztolás után már hasadt is le, nekem meg már nem maradt időm fogást, súlypontot váltani. Ha úgy vesszük, piszok szerencsés vagyok, mert törhetett volna más is. "Megúsztam" a bal csuklóval. Ha nem kell műteni, 2 hónap múlva már egész jól használható lesz...
        sepy, OdinHEM és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

5 méteres alu létra
          A ház falát karistoló fenyőágért mentem fel.
          Ilyet már én is csináltam, csak 3 méteressel. Orgonabokor kurtítás címszó alatt. Szerencsére egy vakondtúrásba tenyereltem, így csak megdagadt a karom. Remélem megúszod a műtétet. De az időjárás jelentést tőled fogják ezentúl kérdezni.

Ha nem kell műteni, 2 hónap múlva már egész jól használható lesz...
          Azért a nyársat ugye tudod ballal is forgatni?
          sepy, és dongos78 kedvelte ezt.

Komment

sepy és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

De az időjárás jelentést tőled fogják ezentúl kérdezni.
              Az időjárás változást eddig is éreztem, a fejem hevesen szokott jelezni.
              Ezentúl a karom is ráerősít az előrejelzésre . Egy mozgó, organikus időjárás-állomás leszek .
              Ha forgatni nem is tudom, de kiválóan meg tudom támasztani a páncélomon a botot... Remélem kipróbálhatom...
              CZsolti és kedvelte ezt.

Komment

Kijutott valamelyikőtök a találkozóra? Milyen volt? Képek vannak?
                Én kint voltam és találkoztam apacsávóval is. Őszintén szólva,nekem a tavalyi jobban tetszett nem is maradtam(tunk) sokáig.
                Én nem fotóztam,de apacsávó kattintgatott rendesen,remélem felteszi majd ide a képeket és a videónkat is...

Én sajnos nem tudtam kimenni, ugyanis pár nappal előtte ripityára törtem a csuklómat
                Ezt őszintén sajnálom,egyrészt azért,mert szivesen találkoznék személyesen is a fórum tagjaival,másrészt a csukló törés nem lehet egy kellemes dolog.. Nekem még egy csontom sem volt eltörve,így nincs összehasonlítási alapom.
                Mielőbbi gyógyulást kívánok,kevés fájdalommal..
                Remélem Tiszakeszire minél többen eljutunk és megismerkedhetünk....
                sepy, CZsolti és dongos78 kedvelte ezt.

Komment

Végtelen szerencsémre pár napi sajgáson es egy jó nagy búbon kívül nem esett bajom.
                  Azért felszisszentem, amikor olvastam a történeteiteket. Már át tudom érezni az ilyesmit. Szerencse hogy nem lett nagyobb baj. Tud ám igen bénán is esni az ember. Az egyik kollégám az enyémhez hasonló sztoriból kifolyólag hetekig kómában feküdt . Egy másik kolléga pedig motorral esett, majdnem álló helyzetben. A bokáját viszont elkapta a kerék, és amúgy rendesen megcsavarta. Már harmadik hónapja csavarok lógnak ki a lábából és fel van állványozva...

Komment

QUOTE]Mielőbbi gyógyulást kívánok,kevés fájdalommal..[/QUOTE]
                    Úgy legyen, köszönöm Nektek a jókívánságokat!
                    Megint kint voltál a sárgával? Tavaly láttam a sorban
                    Remélem apacsávó idővel tesz fel pár képet.

Komment

Igen kimentünk az "öreg hölggyel". (én csak így hívom)
                      A Gyula személyre szabott ETZ-je is király lett. Remélem tesz fel képeket...
                      sepy és dongos78 kedvelte ezt.

Komment

.....,,hogy látva lássatok"!!!! CZ Zsoltinak!!!!! ApaE-nek Pannónia!! és az apró nép is jelen volt!...az első autóm 1980 ban ilyen volt...a két ,,izzi rajder" úgy ott hagyott hogy porzott!(60-nal a ,,betonyon"!) Videót majd később!Most csak a Facebook Veterán Fórumára teszek!(sietnem kell a doki nénihez!)
                        Titus, Beagle és 5 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Köszönjük Apacsavó és ne mondjál semi csúnyát a Doktor néninek kivel minél rikábban találkozol annál egészségesebb leszel!

Komment

Dehogy mondok csúnyát ennek a szépségnek!!!Olyan szép darab(ha érted mire gondolok!)!!!Megpróbálom a videót betenni a két Pannóniáról!(nem biztos hogy sikerül!!!De aki kiváncsi az megnézheti a Youtuben ,,apacsavo1"címszónál!)Minden jót!Széles (és száraz!) utat!!!

Komment

Szia Apacsávó!!!

Köszi a dedikált képet (és a többit is). De legjobban neked örülök.

A sárga Pannónián Beagle kolléga ül?
                              Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2014 máj. 15, 12:41.

Komment

A sárga Pannónián Beagle kolléga ül?
                                Bizony áááám. A mögöttem menő Pannonia,pedig a kollégámé,amin most végeztünk egy motor felújítást,ez volt az első útja,ezért botorkáltunk 60-al..
                                És a kamera mann természetesen Gyula barátom volt (mint mindig),íly módon Ő lemaradt a videóról...

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X