Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Márkafüggetlen autós-motoros veterán találkozó Valkó 2014.május 10

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Jó-jó!!!De én szerény vagyok mint az ibolya!Nincs rajtunk semmi látni való...........nem úgy mint a két meg ifjult veterán ,,pancsin"!.......,,majd ha egyszer megöregszem,nekem is lesz Velorexem!!!!"
    sepy és Beagle kedvelte ezt.

Komment

Kicsit szomorú vagyok!A 19-i Szombati Pannónia,Csepel,Ikarus Valkó:találkozó miatt!Igaz Ikarus busz volt néhány,de motor(Pannónia) tényleg csak egy néhány és Csepel az 1db sem!Igaz volt egy gyönyörű 100-as WM!!!Azt csodálta mindenki!Traktor 1db!!!!Néhány csettegő féle! Katonai jármű kevés (igaz azok nagyon szépek,de kizárólag,raj GAZ-ok!)...E meg ollan mint a ,,taluga" MZ-je!!!!???...ez az öreg Csepel viszont gyönyörűséggel töltött el!(ilyennel tanultam vezetni az Ózdi MHSZ-nél persze nem tűzoltóban!)!!Ilyen is volt,amin büszkén hirdette a tábla hogy milyen ,,veterán" de a fele sem volt eredeti!Öregnek öreg de ha fel cimkézem hogy ,,veterán" az már akkor üsse meg azt a szintet!(JA!......és a gazdi azon síránkozott hogy neki a csavar méreteken akadékoskodtak!!!!!....(?)Szóval most eléggé lapos volt a dolog!(azt már nem is említem hogy az egyik ,,faros"sofőrje megríkatta az uncsimat!)
      dongos78 és sinter kedvelte ezt.

Komment

Ma mi is kinéztünk Valkóra ---aztán gurultunk egy kört --motor ellenőrzés címén . csak ,hogy bírja-e a jövő héten :https://goo.gl/maps/lJ1sz
        Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2014 júl. 20, 16:37.
        apacsavo, sinter és sepy kedvelte ezt.

Komment

Ma mi is kinéztünk Valkóra ---aztán gurultunk egy kört --motor ellenőrzés címén
          Szép kis út. Nem volt melegetek?
          Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Komment

UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Szép kis út. Nem volt melegetek?
              Csak egy kicsit .... mert hozzá őltöztünk a "retrtó " érzéshez --- nehezen is vettem rá magam , mert bizony magam is megszólom az ilyen hülyéket , akik rövidnadrág -bady póló - szandál és hasonló cuccban motoroznak .
              Jómagam ma egy farmer , edzőcsuka, ujjatlan póló , kesztyü, szilvamérő , sárga köszörüs szemüveg szintre bírtam magam lenyomni . De bevalomm nagyon tetszett ,hogy milyen "kemény " vagyok . Ja reggel még megtoldottam egy suhogós joging felsővel --amit Valkó után már csak a rendszám takaró hátizsákban vittem ..

Jó hülyének lenni ??...jóóó. Csak úgy hasítottunk -bele a tájba - 2 Simson és a kis Ducati .

Az asszony most kente fel a 2 dik adag tejfölt a vállammra -- lehet hogy ma nem alszok .. .

Szombaton felkapok egy bőr jackyt , ez biztos
              sinter, dongos78 és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

szilvamérő
                Az meg mi a fene?

Szombaton felkapok egy bőr jackyt
                Szombatig rendbe jön az eredeti bőrjacky is ha jól kenitek rá a tejfelt

Komment

.....hát az olyan bukót hiítták igy ami csak a fejed tetején van , mint az a régi magyar, meg a japán robogós ..stb .

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                  Working...
                  X