Robogó. Vagy ahogy öregem hívja benzintemető, ahhoz képest hogy 50ccm a 4 liter simán lecsúszik neki...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
II. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2015. július 24-26.
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
Többnapos túrát kell szervezni
Megjegyzem én már az első találkozó előtt javasoltam..."Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
- 1 like
Komment
-
A túra gondolata nagyon tetszik, támogatjuk! Ötlet,hogy mégis honnan hova, milyen irányba? Nekünk nyilván egy dunántúli kör lenne kedvező, többieknek meg tiszántúli, szóval nem egyszerű eset...
- - - Updated - - -
Többnapos túrát kell szervezni, Kitelepülés, Területfoglalás, Kalandozás néven.
Ezek közzül valamivel:
- 3 likes
Komment
-
Ahogy elnézem az IZS-t, az most sem tűnik túl esélyesnek.
dunántúli kör lenne kedvező, többieknek meg tiszántúli"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 4 likes
Komment
-
Azért nem csurgunk ladikkal a Dunán lefele?, hogy igazságos legyen!! Én alföldi gyerek lévén mondjuk a Bükkre szavazok vagy a Dunántúl pl. Pécs és környéke?! De várom a többiek ötletét. Cempingben sátor és úgy kirándulni . No akkor találkozó- gyülekező Dunaföldváron vagy az Alföldieknek Kecskemét?.Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2016 febr. 03, 16:14.
- 2 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDunántúl pl. Pécs és környéke?!
Itt is lehet sok jó helyen keringeni.
- 2 likes
Komment
-
Ha igazságosságról van szó:csak körben szabad menni!
El kell dönteni:
No.1.,az út hosszát....
2.,rászánt időt....
3.,pihenőket....
4.,nevezetességeket...(ha idejövünk,megmutatom:a világ végét)
5.,esélyes táborhelyet...."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 5 likes
Komment
Komment