Nálam is csak az az egy van,amit Attilátol személyesen átvettem. Viszont,amikor eljöttünk vasárnap,volt egy a révház fürdőszoba ablakán. Annak meg lett a gazdija??
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
II. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2015. július 24-26.
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
Annak meg lett a gazdija??
- 7 likes
Komment
-
Nem szükséges, hogy mindenki feltöltse ide a pólóegyenlegét !
Senki nem feltételez, és feltételezett szándékosságot !! Egyszerűen letettük ide, letettük oda, és akaratlanul is becsaphattuk a másét a batyunkba.
- 8 likes
Komment
-
Szia Srácok! Most változott a helyzet. Tavaly a Mátrából áztunk Jászberényig most Gyöngyöstől áztunk Martfűig. Szinte jött velünk végig. Itthon Orosházán meg napsütés és porzó út. Jól mondják ha eláztat meg is szárít! Igaz nem teljesen mert az öreg dzsekim átázott teljesen. Ami viszont bírta az a gépeink. Hiba mentesen bírták / CZ Sport-Aprilia rs 50 / a 3 napon mentünk 733 km-t. Az olajszivattyú is remekül dolgozott pedig nagyon megpakolva ment az öreg is és az eső sem okozott gondot. Tibi barátom is megnéztük és a" Mennydörgővel " elkísért bennünket egy darabon. Parádon Kempingben volt a sátrunk és ezt az utat egy párszor megjártunk Eger és Gyöngyös felől is.Röviden ennyit.
- 7 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIgaz nem teljesen mert az öreg dzsekim átázott teljesen.
Lehet érdemes lenne beruháznod rá és kimosni benne a dzsekit
- 3 likes
Komment
-
Ha eredeti a gléder gumija akkor beázik már az is.Kitti bőrruhája állta a sarat csak az enyém / hasított bőr/szélben jó és már a nosztalgia miatt is szeretem most viszont helyenként ömlött .Én impregnálás helyett Rákóczifalván kértem egy szemetes zsákot és azt raktam a mellkasomra a dzseki alá, hogy ne hűtsön. Bevált az ötlet nem kellett át öltöznöm. Ez csak azért lett volna nehéz mert most két hengerzsák volt a dobozok tetején keresztben és azokat meg bezártam. De örültem neki ,hogy a lány is bírta a gyűrődést és én is szipogás nélkül ébredtem.
- 8 likes
Komment
-
Szervusztok!
Az idei fórumtalálkozónkról,nem sikerült sok fényképet csinálnom,mert pont ott és akkor behalt a fényképezőgép akkuja,-elvégre joga volt hozzá,de pont ott?Nagyon bántott a dolog mert kevés képet sikerült készíteni,de amit sikerült,azt most közzéteszem,hogy ti is lássatok egy pár derűs képet,ezekben a hideg napokban.
Bevallom így megnézve a képeket,nagyon jól esik visszagondolni a találkozónkra és csak remélni tudom,hogy az idei sem lesz rosszabb,mert arra,hogy elmarad gondolni se merek!
Üdvözlettel:Che
- 10 likes
Komment
Komment