Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
II. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2015. július 24-26.
Attila,ha lehet szeretnék ágyat foglalni a kedvesemnek és a fiamnak,a révházban. Én elalszom bárhol (pl. a wareszban,vagy a trabiban ),de ők kényesek... Köszi!
Attila,ha lehet szeretnék ágyat foglalni a kedvesemnek és a fiamnak,a révházban. Én elalszom bárhol (pl. a wareszban,vagy a trabiban ),de ők kényesek... Köszi!
A Wareszt és a Trabit hogy hozod egyszerre? ... vagy az egyiket már a fiad vezeti!
Még három szabad ágy volt, akkor az a tiétek! Ezzel megtelt az emelet.
Jól van,-na mi az a kis vartyogás elszenvedése,ahhoz a sok jó élményhez,amit átélünk egymás társaságában.A tavalyi találkozón,szerencsére nem sok alkalmam volt az alvásra,mert sokkal érdekesebb volt megismerni egymást és beszélgetni.
Ha esetleg sikerülne gatyába rázni a vasat addigra , és mintegy próbaút képpen (főleg ha üzembiztonság szempontjából is megfelelőnek találtatik ... ), elmotoroznék odáig, nagyon "Persona Non Grata" -nak számítanék önök közt ?????
nagyon „Persona Non Grata” -nak számítanék önök közt ???
Ez alatt nem tudom mit értesz. Nem tudom miért lennél "nemkívánatosszemély" Közöttünk. Ez a találkozó Veterán fórum tagoknak szól. Te pedig tag vagy. Még veterán jármű nélkül érkező tagoknak is.
Aki csak tud, vagy szeretne jönni a fórumról, az szívesen látott vendég.
Ezért akartam ezt el indítani előző évben, hogy a fórum tagjainak, akik leginkább csak a virtuális térből ismerik egymást, legyen egy saját találkozója, ahol legalább egy évben egyszer összejöhetünk személyesen, de csak magunk között legyünk, ne kelljen csapódnunk más találkozókhoz, rendezvényekhez.
Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2015 ápr. 14, 19:32.
Komment