Közlemény

Collapse
No announcement yet.

II. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2015. július 24-26.

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Persze hogy teszek fel majd róla képet
    Bár szerintem ezt már csak a feliratos változatból csinálom meg majd.

Komment

Na persze ! Aztán a környezetvédők kitiltanak minket 100 évre !
      A ciánt is túlélte... inkább az a baj, hogy nehéz lesz kiszedni a motorokat a fenékről...

A kulcstartó király... azokat a szavakat meg én sem értem...

- - - Updated - - -

Itt a matricának, kulcstartónak való............

Click image for larger version

Name:	Találkozó matrica.jpg
Views:	1
Size:	137.8 KB
ID:	144226
      Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2015 ápr. 11, 18:20.

Komment

Attila,ha lehet szeretnék ágyat foglalni a kedvesemnek és a fiamnak,a révházban. Én elalszom bárhol (pl. a wareszban,vagy a trabiban ),de ők kényesek... Köszi!

Komment

Attila,ha lehet szeretnék ágyat foglalni a kedvesemnek és a fiamnak,a révházban. Én elalszom bárhol (pl. a wareszban,vagy a trabiban ),de ők kényesek... Köszi!
          A Wareszt és a Trabit hogy hozod egyszerre? ... vagy az egyiket már a fiad vezeti!

Még három szabad ágy volt, akkor az a tiétek! Ezzel megtelt az emelet.

Komment

három szabad ágy volt, akkor az a tiétek
            Szegények ! Jóker biztos veszettül horkol ! ( 1-1 )

Komment

Az megeshet . Bár a "sátortáborba" is akadhat pár erre hajlamos ember...

Komment

Szervusztok!

Jól van,-na mi az a kis vartyogás elszenvedése,ahhoz a sok jó élményhez,amit átélünk egymás társaságában.A tavalyi találkozón,szerencsére nem sok alkalmam volt az alvásra,mert sokkal érdekesebb volt megismerni egymást és beszélgetni.

Különben is,"aki sokat alszik keveset él"..

Üdvözlettel:Che

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Jóker biztos veszettül horkol ! (1-1)
                  Ti nem vagytok vízpati emberek,(én sem), ezért keveritek a békakuruttyolással

Komment

Heeegany sem panaszkodott " tavaly" pedig állítólag én is szoktam bár én nem emlékszem rá!

Komment

Én se fecséreltem sok időt az alvásra
                      Bár akkor nyári szünet volt, most előtte-utánna 1-1 nap szabit még kiveszek aztán majd akkor alszok

- - - Updated - - -

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Ti nem vagytok vízpati emberek,(én sem), ezért keveritek a békakuruttyolással
                      Ha van kerti tó a kertben akkor már annak számít az ember?

Komment

Ha van kerti tó a kertben akkor már annak számít az ember?
                        ha a békakuruttyolást meg tudod különböztetni a horkolástól igen!

Komment

Ha esetleg sikerülne gatyába rázni a vasat addigra , és mintegy próbaút képpen (főleg ha üzembiztonság szempontjából is megfelelőnek találtatik ... ), elmotoroznék odáig, nagyon "Persona Non Grata" -nak számítanék önök közt ?????

Komment

Az ha a gatyába" vasat teszel vagy raknak "nem jó megoldás!Keszibe Egerből meg el lehet csurogni és egy ilyen jó csapat részese lenni?.

Komment

nagyon „Persona Non Grata” -nak számítanék önök közt ???
                              Ez alatt nem tudom mit értesz. Nem tudom miért lennél "nemkívánatosszemély" Közöttünk. Ez a találkozó Veterán fórum tagoknak szól. Te pedig tag vagy. Még veterán jármű nélkül érkező tagoknak is.
                              Aki csak tud, vagy szeretne jönni a fórumról, az szívesen látott vendég.
                              Ezért akartam ezt el indítani előző évben, hogy a fórum tagjainak, akik leginkább csak a virtuális térből ismerik egymást, legyen egy saját találkozója, ahol legalább egy évben egyszer összejöhetünk személyesen, de csak magunk között legyünk, ne kelljen csapódnunk más találkozókhoz, rendezvényekhez.
                              Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2015 ápr. 14, 19:32.

Komment

Igazán köszönöm !

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X