Közlemény

Collapse
No announcement yet.

II. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2015. július 24-26.

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Kedves Zahi!

Miért írsz ilyeneket,hogy "persona non grata"?miért érzed,hogy esetleg nem kívánatos lennél,ha eljössz?Aki sokat jár ide a fórumra és olvasgat,hozzá-hozzá szól,az tudhatja,hogy mi egy olyan közösség vagyunk,akik megosztjuk egymással gondjainkat,próbáljuk egymást segíteni,nem nézünk le senkit azért mert csak egy Rometje,vagy akármije van.Itt mindegy,hogy helyesen írsz,vagy sem,az sem baj,ha tájszavakat használsz,egy a lényeg,-emberséges légy bármely taggal és ne gáncsold,-segítsd!Lehetséges,sokan úgy gondolják magukról,hogy csekély a műszaki tudás mások segítésére,-az sem probléma,biztos van olyan téma amiben jó ötletet adhat a társaságnak és lehet,hogy pont azzal épít,amire nem is gondol.

Az ,hogy mivel jössz,-nem érdekes.Többen vagyunk úgy,pl. én is,hogy van veterán jármű,talán nem is egy,de nincs motorozható állapotban és,ha csoda nem történik,aminek kicsi a valószínűsége júliusig,akkor megyek amivel tudok,a lényeg,hogy együtt legyek a társasággal.Nem számít az,hogy mivel megyünk,csak ott legyünk!Szeretettel fogadtak minket és remélem nem váltunk és válunk méltatlanná!

Ami az önözést illeti,-nyugodtan hagyd el,mi itt nemtől és kortól függetlenül egy téma köré csoportosult közösség vagyunk,a kezdetektől fogva a tegeződés a beállt társalgási forma,-használd nyugodtan!Több bátorító gondolatot is tudnék neked írni,de azt meghagyom személyes közlendőnek a II.fórum találkozóra,ahol reményeim szerint találkozunk.

Üdvözlettel:Che

Komment

A Wareszt és a Trabit hogy hozod egyszerre? ... vagy az egyiket már a fiad vezeti!

Még három szabad ágy volt, akkor az a tiétek! Ezzel megtelt az emelet.
      Úgy értettem,hogy vagy a Waresszal megyünk,vagy a Trabival. Még nem tudom,mert még a wareszen nincs műszaki....

És köszönjük az ágyakat,de elég lesz kettő is,ha lenne jelentkező egyre!!

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Kedves Zahi!

Miért írsz ilyeneket,hogy "persona non grata"?miért érzed,hogy esetleg nem kívánatos lennél,ha eljössz?Aki sokat jár ide a fórumra és olvasgat,hozzá-hozzá szól,az tudhatja,hogy mi egy olyan közösség vagyunk,akik megosztjuk egymással gondjainkat,próbáljuk egymást segíteni,nem nézünk le senkit azért mert csak egy Rometje,vagy akármije van.Itt mindegy,hogy helyesen írsz,vagy sem,az sem baj,ha tájszavakat használsz,egy a lényeg,-emberséges légy bármely taggal és ne gáncsold,-segítsd!Lehetséges,sokan úgy gondolják magukról,hogy csekély a műszaki tudás mások segítésére,-az sem probléma,biztos van olyan téma amiben jó ötletet adhat a társaságnak és lehet,hogy pont azzal épít,amire nem is gondol.

Az ,hogy mivel jössz,-nem érdekes.Többen vagyunk úgy,pl. én is,hogy van veterán jármű,talán nem is egy,de nincs motorozható állapotban és,ha csoda nem történik,aminek kicsi a valószínűsége júliusig,akkor megyek amivel tudok,a lényeg,hogy együtt legyek a társasággal.Nem számít az,hogy mivel megyünk,csak ott legyünk!Szeretettel fogadtak minket és remélem nem váltunk és válunk méltatlanná!

Ami az önözést illeti,-nyugodtan hagyd el,mi itt nemtől és kortól függetlenül egy téma köré csoportosult közösség vagyunk,a kezdetektől fogva a tegeződés a beállt társalgási forma,-használd nyugodtan!Több bátorító gondolatot is tudnék neked írni,de azt meghagyom személyes közlendőnek a II.fórum találkozóra,ahol reményeim szerint találkozunk.

Üdvözlettel:Che

Az "önözést" természetesen csak képletesen biggyesztettem a mondandómba , nem bántó célzattal. A kérdést pedig csak azért tettem fel , hiszen az elsőn (mármint találkozó) nem tudtam részt venni , így már van egy ismerősöknek nevezhető társaság .Egyébként meg , majd megbeszéljük az egészet (isten segedelmével) személyesen ... Nem gondoltam hogy más járművel is érkezhetek ,ezért gondolkodtam így , mindenesetre megpróbálom azért a"lehetetlent" !

Komment

nagyon „Persona Non Grata” -nak számítanék önök közt ???
          Zahi, Te aztán egyáltalán nem érdemelted ki ezt a szép "címet", ellenben velem, aki "nekirontott" (bemutatkozás) az új tagoknak,amivel a régiek nagyon nem értettek egyet, pedig csak szerettem volna, hogy rend legyen....azóta megtanultam hallgatni és rájönni, hogy széllel szemben nem lehet pisilni.... Nos, az ilyen (mint én) embernek nincs ott hely...

Komment

Nos, az ilyen (mint én) embernek nincs ott hely...
            Még mindig nem érted, vagy nem akarod érteni a " lényeget !
            Miért írsz ilyeneket,hogy „persona non grata”?miért érzed,hogy esetleg nem kívánatos lennél,ha eljössz?Aki sokat jár ide a fórumra és olvasgat,hozzá-hozzá szól,az tudhatja,hogy mi egy olyan közösség vagyunk,akik megosztjuk egymással gondjainkat,próbáljuk egymást segíteni,nem nézünk le senkit azért mert csak egy Rometje,vagy akármije van.Itt mindegy,hogy helyesen írsz,vagy sem,az sem baj,ha tájszavakat használsz,egy a lényeg,-emberséges légy bármely taggal és ne gáncsold,-segítsd!Lehetséges,sokan úgy gondolják magukról,hogy csekély a műszaki tudás mások segítésére,-az sem probléma
            Mielőtt megsértődnél, értelmezd ezeket a szavakat, és aztán nyomj egy " ott leszek " gombot !

Komment

Mielőtt megsértődnél, értelmezd ezeket a szavakat
              Kedves mir-mur!
              Nem sértődtem meg, csak megtanultam, hogy hol a helyem az itteni hierarchiában...

Komment

Figyu Fergusson! Én csak annyit mondhatok neked hogy ne szívd annyira mellre ezt a hierarchia meg széllel szembeni pisilés dolgot. Szerintem nincs igazából semmi baj. A gépekkel kapcsolatban pedig te sem ülsz háttal a moziban, úgyhogy abszolút ott van a helyed neked is Keszin. Ha épp nincs egy hadra fogható géped az se legyen akadály!
                És a legfontosabb pedig: PEACE!

Komment

Fergusson eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Zahi, Te aztán egyáltalán nem érdemelted ki ezt a szép "címet", ellenben velem, aki "nekirontott" (bemutatkozás) az új tagoknak,amivel a régiek nagyon nem értettek egyet, pedig csak szerettem volna, hogy rend legyen....azóta megtanultam hallgatni és rájönni, hogy széllel szemben nem lehet pisilni.... Nos, az ilyen (mint én) embernek nincs ott hely...
                  Erről mindíg az ominózus székelyvicc jut az eszembe ... Amikor az öreg székely az udvarról befelé menet találkozik a feleségével, aki látva az öreg erősen vizes nadrágját , nem állhatja , és rákérdez:
                  - Tán esik ???? - erre az öreg:
                  - Nem , fúj !!!

Szerintem ne fogd föl így a dolgot , Legfeljebb személyesen is ismerni fogjuk egymást utána, úgy mégiscsak egyszerűbb a problémákat megvitatni ... Egyébként rend a lelke mindennek , és ha jól emlékszem nem csak te "szálltál harcba" a bemutatkozás hiánya miatt , pont azért hogy ne legyen az egész teljesen személytelen ! Éppen ebből az elgondolásból találták ki a hozzád hasonló gondolkodású tagok ezt a kiruccanást,lehet hogy három kimondott szó többet alakít a viszonyokon mint egy oldalnyi hozzászólás , és ezért próbáltam én is érdeklődni hogy beférek -é még a csapatba ?

Komment

ezért próbáltam én is érdeklődni hogy beférek -é még a csapatba ?
                    Hogyne férnél bele a csapatba, sőt mindketten belefértek!

Komment

elmotoroznék odáig, nagyon „Persona Non Grata” -nak számítanék önök közt
                      Csak abban az esetben, ha nem hagysz föl a magázódással. A Persona Gratia is jöhet.

- - - Updated - - -

Hogyne férnél bele a csapatba, sőt mindketten belefértek!
                      És az igazoltan távollévő tagok is, akik talán olvasnak bennünket (ApaE, Apacsavo, Nagyfékdobos stb.)

Legyetek ott, ha tudtok, a többi nem számít...

Komment

Fergusson eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Kedves mir-mur!
                        Nem sértődtem meg, csak megtanultam, hogy hol a helyem az itteni hierarchiában...
                        Gyere csak --legfeljebb alakítunk egy ellenzéki frakciót

Komment

Fergusson!
                          Tudod ez az emberi lét egyik lényeges eleme. Mind különbözünk. Én is sok vitába keveredtem már itt a fórumon, de egyik után sem éreztem, hogy ne tartoznék ide. Ettől fejlődünk, bővül a látókörünk, hogy találkozunk más szemszögekkel, ami által, ha hagyjuk, alakul a miénk is. Nem azt keressük egymásban, ami elszakít, hanem ami összeköt. És ez a fontos. Ha mindenkitől elszakadnék, akivel valamiben különbözik a véleményünk, már nem beszélnék senkivel.

Voltaire szavait tudnám idézni: "Nem értek egyet önnel, uram, de kész vagyok meghalni azért, hogy szabadon elmondhassa véleményét!"

Azt hiszem ez a különbség egy rossz, és egy jó, igazi közösség között... hogy így állnak e egymáshoz.

Szóval ITT a helyed a fórumon, és OTT a találkozón! Nyomd meg légy szíves azt az "Ott leszek" gombot.

Komment

Na azért! Amúgy elég rég jártam már Mezőtúron kíváncsi vagyok mi újság arra felé.

Komment

Vetélkedőt tervezek! Lenne benne ész, erő, bátorság, leleményesség és baromság. Illetve legfőképpen az!
                              Hm? Támogatottság?

Komment

Igrich eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Vetélkedőt tervezek! Lenne benne ész, erő, bátorság, leleményesség és baromság. Illetve legfőképpen az!
                                Hm? Támogatottság?

Az utolsó pontra benevezek

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X