Közlemény
Collapse
No announcement yet.
II. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2015. július 24-26.
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
Javaslom:
- a nagy érdeklődésre való tekintettel új "téma" létrehozását a túrának
- útvonalnak
-> 1. nap érkezés Pécsre
-> 2. nap túra Pécs körényékén
-> (3. nap túra Pécs környékén) opcionális, lehet elég 3 nap is
-> 4. nap hazaút
2. nap útvonal lehetne ez vagy akár a Duna mentén felmehetünk Paksig is, amit dönt a csapat!"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
- 1 like
Komment
-
Szervusztok!
Nem értem ezt a túra dolgot.Van a reményeim szerinti,immár hagyományosnak mondható fórum találkozónk Tiszakeszin,ami nagyjából két napig tart,ami igen kevés idő,megjegyzem én szívesen kibővíteném.A találkozó meghosszabbításának legnagyobb gátja,hogy a társaság legtöbb tagja aktív és péntek délutántól hétfő reggelig tudja magát szabaddá tenni,sok esetben nem kis nehézségekkel,ami teljes egészében érthető.Nagyon méltányolni tudom,azon tagok részvételét,akik az ország nyugati részéből kelnek útra,csak azért,hogy együtt legyen a társaság,-úgy gondolom ez a szándék minden elismerést megérdemel,főleg azokkal szemben akiknek a szalag mellől kell elszabadulni.
Azt nem értem,hogy a túra,a találkozótól egy teljesen más időben megrendezett esemény lenne,vagy a találkozóval egybekötött esemény,-mondhatnám Tiszakeszi lenne a túra kiindulási pontja és utána a túra és a szétszéledés?
Úgy gondolom,hogy nagyon jó ötlet fórum túrákat szervezni,akár többet is egy évben,akár régiónként,akár egy országosat,-majd kiforrja magát,de a Tiszakeszin rendezett találkozóhoz ne nyúljunk,mert az úgy jó,ahogy van,-jó ott az a 48 óra,együtt nyugalomban,-távol a világ zajától.
Üdvözlettel:Che
- 12 likes
Komment
-
Józsi bátyám maximálisan egyet értek Veled abban hogy Tiszakeszi úgy jó ahogy van.
Ha már megkaptuk a helyet, azért kötelesek vagyunk nem csak megjelenni, hanem részt is venni a falunapon, és itt tenném hozzá, hogy az általam eddig itt mifelénk látott falunapokhoz képest Tiszakeszi rendesen odatette magát.
Éa maga a falu is egy nagyon tiszta rendes kis falu. már a tavalyi motorzás is egy rendes kis túra volt.
De.
Én aki eddig egyik évben sem tudtam a szombati napnál többet lenni egyrészt a távolság. másrészt a meló és tavaly azért mert vasárnap 14 őrára be kellet feküdnöm a kórházba Kaposváron (el is késtem) két éve álmodom a gáton motorozásról, és 2007-ben már voltam ugyan de továbbra is rajt van a bakanclistámon a Mezőkövesdi gépmúzeumról
- 7 likes
Komment
-
Tiszakeszin rendezett találkozóhoz ne nyúljunk,mert az úgy jó,ahogy van,-jó ott az a 48 óra,együtt nyugalomban,-távol a világ zajától.
Nekem is a sepy túrája birizgálja a fantáziámat,egyértelműen mindenki fantáziája öncélú helyeken bolyong."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
Itt kiegészítő túrákról volt szó eddig, nem a találkozó túrásításáról.
Ezt se kell nagyon túlbonyolítani, mert mindig onnan erednek a gondok.
El kellene dönteni, ki mit akar:
- kisebb teljesítménytúra (mármint ezeknek a gépeknek teljesítmény) - egynapos
- tájegységet megismerő túra - kevesebb gurulás, több nézelődés - több napos
- spontán, vagy szervezett
Ricsi már mondta valamikor, hogy jönne errefelé. Velem együtt ez már két ember. Lehetne ez is egy esemény kiindulása.
Ha kíváncsiak vagytok a Villányi részre, hozzá lehetne igazítani az Ördögkatlan fesztiválhoz, akkor van ám ott élet.
Ha másnak is van ilyen járata, akkor ossza meg itt és aki akar, elteker oda.
Ezek lehetnének a próbakörök.
Én pld. az északi régióra vagyok kíváncsi: Bükk, Zemplén, Miskolc, Tokaj stb.
- 6 likes
Komment
-
Zénó eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseApámék is simán lenyomtak egy osztrák alpesi túrát stb.,
másszunk át Ausztriába füstölni egy kicsit magashegyi környezetben...
Mi megyünk idén is, lehet csatlakozni. Igaz, hogy idén már nem veteránnal, de a program hasonló lesz. A Dolomitok legjava (Pordoi környéke), és egy kis kitérő a Karni-alpok, Júliai-alpok, és a Glockner környékére.
(kedvcsinálóul a tavalyi túráról épp mostanában megy egy cikksorozat a Hegylakók.hu-n)
Komment
-
Én sem a Keszii találkozónkat javasoltam megbontani az maradjon úgy ahogy van és volt. Azt a kis időt meg kell hagyni az egymás jobb megismerésére és az újabbak megismerésére / remélem lesznek újabb résztvevők / is. Mire mi alföldiek oda gurulunk már az is egy jó kirándulás. Ezt én külön tudnám elképzelni pl. Gurulás Veteránnal címszóval! A Keszi hangulatát nem kellene megbontani azt inkább erősíteni kell.
- 8 likes
Komment
-
Jó ötlet egy gurulás is , remélem az idén már végre összejön nekem is egy gurulás veletek . A távolság nem gond. Eddig leghosszabb 1 napos túrám a 360-al Sopron-Győr-Siófok-Egyházaskozár és vissza tavalyelőtt meg a 362-vel Sopron-Nagykőrös-Sopron. Mondjuk nem mondom, hogy nem zsibbadt a hátsó felem, de kibírható.
- 3 likes
Komment
Komment