Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
II. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2015. július 24-26.
Jó szórakozást srácok! Sajnos nem tudok odaérni, bárhogy is szerettem volna. Asszonykát behívták holnapra dolgozni, és veterános szaktárs se jelentkezett a környékről, aki betársulna az útba. Egyedül meg... mégiscsak 1000 km lenne a karika. :-( Talán majd legközelebb.
Jó szórakozást srácok! Sajnos nem tudok odaérni, bárhogy is szerettem volna. Asszonykát behívták holnapra dolgozni, és veterános szaktárs se jelentkezett a környékről, aki betársulna az útba. Egyedül meg... mégiscsak 1000 km lenne a karika. :-( Talán majd legközelebb.
Sajnálattal olvasom....igaz, a távolság nem semmi, na meg most voltatok egy, nem mindennapi túrán...
Szívesen segítettem volna, de sajnos nem azon az "útvonalon" lakom....
Utoljára szerkesztve a következő által: Fergusson; 2015 júl. 24, 08:12.
Sajnos én is kimaradok. Lányom diploma osztója lesz holnap, Piliscsabán. Kitüntetéssel végzett a Kis Szentem, erről nem lehet lemaradni, és nem is teher a részvétel számomra, gondolom, érthető ez. De kicsit fáj a távollét. Nagyon fentem rá a fogam, így fenhetem tovább is. Pedig jó kis muris vetélkedőket terveztem. Legyetek jók, ha tudtok! A többi nem számít!
Sajnos idén nem jutunk el Keszibe, mivel közbejött egy másik program.
Nagyon jó szórakozást, baleset-, és hibamentes közlekedést kívánunk a II. Veterán Fórum Találkozó résztvevőinek!
Valaki árulja már el nekem, hogy Ároktőtől Tiszakeszibe vezet-e út és mennyire tengelytörő? Vagy menjünk Mezőcsát felé? Elég nagy kitérő.
Amúgy most ittam egy altató sörit az egészségetekre! Üdv holnap, azaz lassan ma! Persze dorbézolós népség biztosan nem is neteztek most, mikor helyben van a fórumtagság! Na megyek, fenem a moderátori pennát a közeli viszontlátásig.
Ricsi, Gesszti, Igrich. Nagyon szomorú vagyok a távolmaradásotok miatt. Igaz én ugyanezen ok miatt vállalom nehezen a Dunántúlt. Széles utat Nektek!
Nagyon köszönöm, nagyon jól éreztem magam, jó szívvel gondolok majd vissza erre a szép nyári napra! (igazán sajnálom, hogy ideje-korán olajra kellett lépnem)
Komment