Az égő csak ellenállás..ha zavar afény,be kell festeni feketére. Adok festéket is szivesen. 45/40 w izzóm van pár db, tudok adni is.. (lehet kiváltaná a+ fényt)
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
II. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2015. július 24-26.
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
Akkor ott valami nem jó a feszültségszabályzónál... Terheléstől függetlenül fixen kéne tartania a feszültséget.(Én is pont most ellenőriztem a fiatalabbik járgányomon a töltőfeszt hogy bírja-e a 55/60-as H4-est... )Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2015 jún. 24, 23:19.
- 1 like
Komment
-
A gyermek (és esetleg nagymama) motoroztatás ötletét (édesapám előterjesztette, miután Mir-murral, és velem is beszélt erről) a képviselő testület örömmel, és köszönettel fogadta, és beveszi a programok közé!
Továbbá, föltették a kérdést, hogy a bogrács fesztivál részeben akarunk e részt venni ott a focipályán szombaton. Örülnének neki, ha mi is indítanánk egy főző csapatot, amihez mindent (alapanyagot, eszközöket) biztosítanak. Pl az apám vaddisznó húst, vagy nyulat is ajánlott (mivel vadász). Van e ehhez kedvetek? És ha van, kik vállalnák, hogy a Veterán Fórum Bogrács Csapatában tevékenykednek?
- 5 likes
Komment
-
taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA gyermek (és esetleg nagymama
.....mivel megint lenyultátok a munka könnyebb részét -így kénytelen leszek én beválalni a köztes korosztályokat .
a főzésben szives örömest besegítek , csak semmi döntéshozó pozicíót nem vállalok ! de bármilyen szolgamunkát elvégzek amit egy kézzel lehet
- 7 likes
Komment
-
Csak hát abba is gondoljunk bele, hogy ebben az esetben a " szakácsaink " napja ( szombatja ) a fazék mellett fog telni ! Délelőtt az arénában, délután a tábori üstnél. Ezt nem várhatjuk el senkitől. Szerintem, a legokosabb az lenne, ha a taluga papája által felajánlott alapanyagot, a táborban készítenénk el délután közösen.
- 5 likes
Komment
Komment