Közlemény

Collapse
No announcement yet.

II. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2015. július 24-26.

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Helló!

Ez a kislány a Tied, vagy Jokeré? Őt is hozod Keszire? Hasonló korú, mint a mienk. Sőt, meg merem kockáztatni, hogy egyéb hasonlóságok is vannak (pl. beszédkészség, huncutsági hajlam).
    Enyém biza Jokernak csak fiú unokák jutottak! Nevelődnek is rendesen pl a forró 3as fúró esete!
    IGAZ JOKER?????
    Lánykám meg alaposan le MEOzta a dolgokat hogy mint alakulnak a műhelyben.
    Sajna őt nem tudom hozni mert apa azaz én motorozós hétvégém lesz Tiszakeszi.
    Huncutságból jeles a picurkám.....Beszédet még néha dekódolni kell!

Remélem a kis csaj rendesen ellenőrizte a munkát mert nem szeretnék lerobbanni.

Komment

Remélem a kis csaj rendesen ellenőrizte a munkát mert nem szeretnék lerobbanni.
      De veled lesz a szerelőd, és rögtön mehet a garanciális javítás az út szélén!

a Sanyi lánya --éppen a fizetési feltételeket tárgyaltuk meg ------hogy mennyi is lesz a kamat , mire jön rendezni aszámlát 18 év mulva
      Ahogy elnézem, még nem tekinti lezártnak a tárgyalást...

- - - Updated - - -

Simsonos banda idén is támad!
      Ezt el is vártuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komment

s alap, Jawa villa és még hol van a vége, de egyébként nem rossz ötlet amit Zsolti írt!
        Srácok egy új,szerintem megvalósítható ötlet,hogy viszonozhassunk valamit a vendéglátónknak!Ma toltam egy kanyart a szomszéd faluban körben-vissza a kissrácok megvesztek mutogattak húzzam a gázt,hát ha tehetem egy egy gázfröccsöt elengedek,nekem is tetszik a dübörgése.Erről beugrott keszi:mi lenne ha gyermekmotoroztatást,autózást rendeznénk egy kör erejéig???
        Ugye ezt biztonságosan:vagy kihalt utcában,vagy zárt pályán kellene egy előre kidolgozott rendszer szerint megtenni.
        Hajlandó vagyok akár,nosztalgiázni vágyó nagyit is elvinni egy körre.

Le kellene fixálni a helyet.
        Időpontot.(mettől meddig)pl:1 óra összesen
        Kijelölni a távolságot.
        Nagy siker esetén beosztani a jelentkezőket:kicsiketldalasba:autóba és csak a biztosan ülőket vinni tényleg motorral.
        Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2015 jún. 21, 20:59.
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Úgy néz ki eddig megint autóval fogok menni "sajnos" . Na mind 1, társaság melyik sört fogyasztja szívesebben és hány tálcával vigyek? Illetve szükség esetén tudok kölcsönadni 1 sátrat(205 cm hosszú, 150 cm széles, 105 cm magas iglu) ha házikóba feltelne a létszám.
          Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2015 jún. 21, 21:10.

Komment

Úgy néz ki eddig megint autóval fogok menni „sajnos”
            Tudod hogy nem az számít mivel jössz, tavaly is jókat dumáltunk, az idén is van mondanivalója mindenkinek, az a lényeg gyere!
            Amúgy pedig ha számít valamit úgy néz ki én is autóval megyek, legalább is az első próbautakon jól viselkedett a gép, remélem nem löki ki a szervezete az új szívet.

Komment

Tudom de azért mégis csak jobb lett volna valami kétkerekű . De a talira sajnos még tuti nem lesz meg a jogsi nagymotorra(még csak most kezdtem a kresz-t). A rutinpálya mondjuk igen érdekesen fog indulni. Két automata váltós 50 köbös után jön a horror, 650SV(ha minden igaz).
              Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2015 jún. 21, 21:29.

Komment

Hajlandó vagyok akár,nosztalgiázni vágyó nagyit is elvinni egy körre.
                Te kis perverz !...............

Komment

társaság melyik sört fogyasztja szívesebben
                  ...a dobozost, az üvegest, a korsóst, a habosat, a hideget, a hordóst, a rekeszest, a zsugorfóliást, a kartonost, meg amilyen van. :-)))

Komment

Te kis perverz ! ...
                    Ez eléggé építő jellegű beszólás!(tudtam ,hogy nem fogjátok kihagyni)

Úgy tűniknem lett nyerő ötlet.

- - - Updated - - -

Te kis perverz !
                    És a matek?Számolj!!

Egy 18-évesen...18-éves...=36-az nálad nem nyerő?

- - - Updated - - -

...a dobozost, az üvegest, a korsóst, a habosat, a hideget, a hordóst, a rekeszest, a zsugorfóliást, a kartonost, meg amilyen van. :-)))
                    A francot bajlódsz,azzal a híg löttyel!
                    Inkább olyat,ami kis helyen elfér
                    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

mateapu! én is nyomtam egy bele egyezős " tetsziket" szerintem más sem zárkózik el az ötletedtől. Más hasonló motoros rendezvényeken ez szokásos gesztus. Úgy emlékezem a pályát körbe lehet kívülről kerülni.Természetesen a bele egyezős " nagyikkal" más útvonal is tervezhető!!, csak attól tartok a cenzúra letépi rólad a Fórumos pólódat!

Komment

A francot bajlódsz,azzal a híg löttyel!
                        Inkább olyat,ami kis helyen elfér
                        Viszek azt is, ha odaérek. Egészen finom lett az alma"lekvár". Olyan "igyálmégegyet" típusú sikeredett belőle. :-)

Komment

Nem olyan vészes. Én idén tettem le, be is voltam tojva, aztán a végén már figurákat is nyomtam a kanyarban. Mondjuk CBF600 az simulékonyabb :-) A rutinpálya kezdőnek elég nehéz, főleg a nyolcas, meg a szűk bólyasor, aztán forgalomban jól jönnek ezek a mozdulatok.

Komment

gesszti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            A márkára értettem. Jómagam nem vagyok sörfogyasztó így nincs tapasztalatom a dologba...

Komment

Márkát igyanak a sofőrök... :-)

2 deci alma"lekvár" után szerintem már mindegy, hogy mi van a sörösdobozra írva. :-)

Komment

csak attól tartok a cenzúra letépi rólad a Fórumos pólódat!
                                Vagy ad egy 5000 est tankolni, csak vidd minél messzebb !

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X