Közlemény

Collapse
No announcement yet.

II. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2015. július 24-26.

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Mi a lóf.sz történt már megint?
    Hehe... nem maradtál le semmiről.

Komment

Taluga a hozzászólásod be kellene írni a Fórum emlékkönyvébe! Nincs ilyen??, itt lesz az ideje és nyitni kellene egyet.Ötletként??.Hátha még valakinek az aláírása az új idők bankjegyén fog díszelegni!.

Komment

?????????????????????????????????????????????????

Hehe... nem maradtál le semmiről.
        Te meg gyere Keszire! Megismerkednék már veled személyesen is, és ne csak én legyek egyedül MZ-s!

Komment

taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          ne csak én legyek egyedül MZ-s!
          Júliusban megyünk a nagy Tirol-túrára MZ-vel. Nem tudom, hogy hazaérünk-e a találkozóig. Júni elején műtétileg megválok szeretett epekövemtől, így nem tudom, hogy csúszik-e a túra. Attól függ, hogy milyen gyorsan gyógyulok fel.

Komment

Júliusban megyünk a nagy Tirol-túrára MZ-vel. Nem tudom, hogy hazaérünk-e a találkozóig. Júni elején műtétileg megválok szeretett epekövemtől, így nem tudom, hogy csúszik-e a túra. Attól függ, hogy milyen gyorsan gyógyulok fel.
            Akkor egy kalappal a műtéthez, mihamarabbi gyógyulást, és utána gondtalan és élvezetes gurulást kívánok. És ettől még nagyon remélem, hogy minden legyen rendben, és találkozunk Kesziben!

- - - Updated - - -

Ismét pár kép:

Találkozóra hozzatok tűt-cérnát
            Ez király!
            A nyeregtáskáimra egy pár rendel az első verzióból!

- - - Updated - - -

Taluga a hozzászólásod be kellene írni a Fórum emlékkönyvébe! Nincs ilyen??, itt lesz az ideje és nyitni kellene egyet.Ötletként??.Hátha még valakinek az aláírása az új idők bankjegyén fog díszelegni!.
            Demostténylegmostmivan??? Túlreagáltamlátatlanban?
            Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2015 ápr. 22, 21:21.

Komment

Szia Taluga!

Itt elolvashatod - és mindenki más is - azt az épületes párbeszédet, amelynek akaratlanul is okozója voltam. Az egészet a fórumlogón meglóduló értelmezési fantázia indította el. Nem akartam az egészet bemásolni, ezért kivettem a moderációs topicból és a törzstagok számára elérhetővé tettem. Azt nem gondoltam, hogy Gesszti olyan epés lesz, hogy lemondja ettől a találkozót.

Komment

Taluga! Bármennyire furcsa esetlegesen de én úgy gondolom nem szoktam mellé beszélni. Tehát én őszintén örültem az ovis helyre tételnek mert időnként minden hülyeségen képesek berágni és az esetleges viccnek szánt megjegyzést mellre szívni! Mint már oly sokszor írtam ezért is lényeges egy személyes találkozó , hogy tudjuk ki írta milyen a stílusa és mindjárt kevesebb félreértés fog keletkezni.

Komment

ovis helyre tételnek
                  Én pont az f betűs szó vicces említésének degradálását tartottam érett férfiak közt túlzónak/ovisnak, de ebből is látszik, nem vagyunk egyformák.

Komment

....látod most nagyon azonos a véleményünk . Ráadásul ha valaki ,akkor Én nagyon rondán beszélek .Viszont ha esetleg vesszük a fárodságot és egy kis kipontozással , de érthetően fogalmazunk --- az valahol szerintem mégis más . Mert ha az elején nincs megfogva a dolog , akkor elindul a lavina . Nő az ingerküszöb aztán határ a csillagos ég .

Komment

Igen " csúnyán Beszélsz "de szeretném hallani idén is!

Komment

Mert ha az elején nincs megfogva a dolog , akkor elindul a lavina . Nő az ingerküszöb aztán határ a csillagos ég .
                        Annak idején mikor az anangyalka nevű boszorkány megkavarta az állóvizet, felvetődött hogy mekkora és milyen komolysággal kell a hozzászólásokat írni és kezelni. És bármennyire is alkalmazzuk a hangulatjeleket, mivel nem vagyunk egyformák (csak hasonló érdeklődésűek) így nem mindig azonos a hozzászólások értelmezése.

Komment

mivel nem vagyunk egyformák (csak hasonló érdeklődésűek) így nem mindig azonos a hozzászólások értelmezése.
                          Mi is lenne a világgal ha mind egyformák lennénk , remélem gesszti meggondolja magát és mégis eljön .

Komment

Zalából, vagy a környékről megy még valaki?

Komment

Igen, mi tervezzük a megjelenést!
                              Emu pedig Kaposvárról jön.

Komment

őszintén örültem az ovis helyre tételnek
                                Így, hogy olvastam, én is... még az ellenőrzőket is be kellett volna gyűjtsem.

nem vagyunk egyformák.
                                Még jó! Tök unnám, ha pl. velem lenne tele a világ. Minednki mindent mindig ugyanúgy csinálna, ha valamit nem tudnék, akkor más se, mindig azt hinném igazam van, mindenben egyet értenék mindenkivel... dögunalom

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X