Közlemény
Collapse
No announcement yet.
II. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2015. július 24-26.
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
madorka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseElszórtan lehet zivatar, és 30 Celsius-fok. Ez azért sztem bőven elviselhető, bár kispolskiban már elég meleg.
[ATTACH=CONFIG]28693[/ATTACH]Utoljára szerkesztve a következő által: Fergusson; 2015 júl. 17, 17:31.
Komment
-
Sátrat hozzatok !... (Vagy elfértek ketten is az XXXL -es póló alatt
Egyébként úgy tervezem, hogy négy keréken mennénk , hogy a folyadék ( a lé-böjt kúrához ! ) könnyedén szállítható legyen ...( meg így egyszerűbb , de azért még ettől én ugyan az maradok )
- - - Updated - - -
Mivel én előreláthatólag péntek délután még dolgozok, így nekem ez lessz aktuális:
- - - Updated - - -
Ha gondolod leviszem a SÁMÁNDOBOM
Halgas"sámán" , Neb@szogas"sámán" ... ???? Csak miheztartás végett !
A végén ( a szomszédok feeling .. ) Besz@rtam , nagyon jól dolgozott a videós !!!Utoljára szerkesztve a következő által: zahi; 2015 júl. 18, 00:45.
- 3 likes
Komment
-
Nem férünk el (!)... A közel 125-130 kilómmal és közel 2m -magasságommal hidd el kell az a póló ...
Zweimannzelt Iglu Standard flecktarn neu bei ASMC
(Ha jól emlékszem a másik sátram az ez[méretre tuti egyezik].)
- 1 like
Komment
-
Kedves Zahi!
Az első találkozó alkalmával,az volt a tapasztalatom,hogy a legbensőségesebb beszélgetések,napnyugtával kezdődtek,-amit az idén is nagyon remélek!Amennyiben,már ott lesztek,nagy kár lenne hazamenni,-tulajdonképp a faház hátsó traktusában,van egy fedett terasz,ahol jól el lehetne aludni,csak a víz közelsége miatt hajnalra lehűl a levegő,jó meleg takarók és valami jól szigetelő derékalj,okvetlen szükséges.A legjobb lenne,a hálózsák és alá gumimatrac,de akárhogy is lesz,nem kell aggódni,mert mindent meg fogunk oldani!
Üdvözlettel:Che
- 4 likes
Komment
Komment