El kell, hogy szomorítsalak:Krokodilt vettek videóra túrázók a Tiszában! - Napi hírözön
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
II. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2015. július 24-26.
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
El kell, hogy szomorítsalak:Krokodilt vettek videóra túrázók a Tiszában! - Napi hírözön
- - - Updated - - -
faház hátsó traktusában,van egy fedett terasz,
- - - Updated - - -
Hogy Ti miket lógattok...s meddig!? Hogy rá lehet lépni..
- 5 likes
Komment
-
Köszönöm mindenkinek a Kispókunkhoz fűzött hozzászólását. Tekintettel arra, hogy a pici végre eljutott az intenzív közúti tesztelés időszakába, ezért most a nagyobb kézitáska méretű csomagtartója tele van szerszámokkal és mindenféle javítóeszközzel. (Összeraktam annyira, hogy menjen. A kaszni aránylag kész, motorikusan kell mostmár nyúzni.)
Sajnos erre nem merem a családot rábízni, ezért tuti, hogy a Suzukinkkal megyünk. Csak nehogy valami megint közbejöjjön. A szabit minden esetre már kiírattam. Szombaton hajnalban indulunk, 10-re tervezem az érkezésünket.
- 9 likes
Komment
-
Ma kinyomtattam 20 db jármű adatlapot (távolság, ahonnan érkezett kiegészítéssel, és kicsit kicsinosítva). Ha nem elég, még ott nyomtathatunk hozzá. Mivel kézzel töltjük, így meg is van az egyik péntek esti (és szombat reggeli, akik akkor érkeznek esetleg) program.
Valami nehezékeket keressek, hogy a gépek mellé tehessük? Az autóknál mehet a szélvédőre, vagy belülről is akár, de a motorokon, ha csak rákötjük, ott lifeg egy esetleges szélben.
Esetleg a szélét be a kerék alá?
- 5 likes
Komment
-
taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMa kinyomtattam 20 db jármű adatlapot (távolság, ahonnan érkezett kiegészítéssel, és kicsit kicsinosítva). Ha nem elég, még ott nyomtathatunk hozzá. Mivel kézzel töltjük, így meg is van az egyik péntek esti (és szombat reggeli, akik akkor érkeznek esetleg) program.
Valami nehezékeket keressek, hogy a gépek mellé tehessük? Az autóknál mehet a szélvédőre, vagy belülről is akár, de a motorokon, ha csak rákötjük, ott lifeg egy esetleges szélben.
Esetleg a szélét be a kerék alá?
Sok dolog jött közbe az idén, már annak is örülök, hogy eljutok
Na de sebaj, jövőre ha Isten is a szakszervezet, de főleg a kedves vendéglátók is úgy döntenek, hogy újrázunk, akkor már biztos a paripám jelenléte
Üdvözlettel...
- 5 likes
Komment
-
taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEsetleg a szélét be a kerék alá?
- 3 likes
Komment
-
Személy szerint, nagyon örülnék neki, ha odatehetném (akár a kerék alá is) bárhová, de sajnos most a kocsi lesz nálam is a „menő”...
- - - Updated - - -
Vagy a küllők közé, vagy az ülésre a kapaszkodó alá...
- 3 likes
Komment
Komment