Közlemény

Collapse
No announcement yet.

II. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2015. július 24-26.

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

El kell, hogy szomorítsalak:Krokodilt vettek videóra túrázók a Tiszában! - Napi hírözön
    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Hoppá... Lehet kívánni...

Komment

Igen , és mint az ominózus viccben , megszólal a krokodil : - Ki füjdött utojjája ???

Komment

El kell, hogy szomorítsalak:Krokodilt vettek videóra túrázók a Tiszában! - Napi hírözön
          Na! Milyen egzotikus helyre viszlek titeket! Mások ezért fizetik a borsos állatkerti belépőt! Amúgy kaptam ígéretet, hogy esetleg lesz víziló is...

- - - Updated - - -

faház hátsó traktusában,van egy fedett terasz,
          A faház belsejében, az étkezőben is lehet aludni ezekkel a feltételekkel. Az még fedettebb...

- - - Updated - - -

Hogy Ti miket lógattok...s meddig!? Hogy rá lehet lépni..
          Állítólag nem a hossz, inkább az átmérő és a játékosság a nyerő...

Komment

Igen , és ahogy az egyszeri asszony mondta , : mindegy akár milyen vastag is , csak jó hosszú legyen !

Egyébként , köszönöm a lehetőséget , valószínűleg a helyzet majd úgy is megoldja az egészet ! Igazán rendes tőletek !

Komment

Köszönöm mindenkinek a Kispókunkhoz fűzött hozzászólását. Tekintettel arra, hogy a pici végre eljutott az intenzív közúti tesztelés időszakába, ezért most a nagyobb kézitáska méretű csomagtartója tele van szerszámokkal és mindenféle javítóeszközzel. (Összeraktam annyira, hogy menjen. A kaszni aránylag kész, motorikusan kell mostmár nyúzni.)

Sajnos erre nem merem a családot rábízni, ezért tuti, hogy a Suzukinkkal megyünk. Csak nehogy valami megint közbejöjjön. A szabit minden esetre már kiírattam. Szombaton hajnalban indulunk, 10-re tervezem az érkezésünket.

Komment

Sziasztok!
                Tegnap elmentem a Jawam-mal egy próbakörre, 40 km után úgy kellett betolni a garázsba!
                Kicsit ideges lettem! Megyek szerelni, nem szeretnénk kocsival menni Keszibe.

Komment

Szombaton hajnalban indulunk, 10-re tervezem az érkezésünket.
                  Le ne maradjatok a felvonulásról!

Komment

Ma kinyomtattam 20 db jármű adatlapot (távolság, ahonnan érkezett kiegészítéssel, és kicsit kicsinosítva). Ha nem elég, még ott nyomtathatunk hozzá. Mivel kézzel töltjük, így meg is van az egyik péntek esti (és szombat reggeli, akik akkor érkeznek esetleg) program.
                    Valami nehezékeket keressek, hogy a gépek mellé tehessük? Az autóknál mehet a szélvédőre, vagy belülről is akár, de a motorokon, ha csak rákötjük, ott lifeg egy esetleges szélben.
                    Esetleg a szélét be a kerék alá?

Komment

taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Ma kinyomtattam 20 db jármű adatlapot (távolság, ahonnan érkezett kiegészítéssel, és kicsit kicsinosítva). Ha nem elég, még ott nyomtathatunk hozzá. Mivel kézzel töltjük, így meg is van az egyik péntek esti (és szombat reggeli, akik akkor érkeznek esetleg) program.
                      Valami nehezékeket keressek, hogy a gépek mellé tehessük? Az autóknál mehet a szélvédőre, vagy belülről is akár, de a motorokon, ha csak rákötjük, ott lifeg egy esetleges szélben.
                      Személy szerint, nagyon örülnék neki, ha odatehetném (akár a kerék alá is) bárhová, de sajnos most a kocsi lesz nálam is a "menő"...
                      Sok dolog jött közbe az idén, már annak is örülök, hogy eljutok
                      Na de sebaj, jövőre ha Isten is a szakszervezet, de főleg a kedves vendéglátók is úgy döntenek, hogy újrázunk, akkor már biztos a paripám jelenléte

Üdvözlettel...

Komment

taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Vagy a küllők közé, vagy az ülésre a kapaszkodó alá...

Komment

Személy szerint, nagyon örülnék neki, ha odatehetném (akár a kerék alá is) bárhová, de sajnos most a kocsi lesz nálam is a „menő”...
                          Előző évben én is így jártam, és az idént sem szeretném elkiabálni. Az a lényeg, hogy gyere.

- - - Updated - - -

Vagy a küllők közé, vagy az ülésre a kapaszkodó alá...
                          Tényleg! Bár nem minden gépen lesz e kapaszkodó...

Komment

Első villán se lenne rossz helye, az egyik csőre felkötitek és elfordítjátok a kormányt hogy jobban látszódjon.

Komment

Még egy mosás,enyhe polír és irány Keszi! Click image for larger version

Name:	20150719_163635.jpg
Views:	1
Size:	202.7 KB
ID:	145456 Idén a Pannonia itthon marad... Click image for larger version

Name:	20150711_183640.jpg
Views:	1
Size:	204.5 KB
ID:	145457

Komment

Az előbb felpróbáltam a motorra a csomagokat, hát így hogy van csomagtartó nagyságrendekkel könnyebb pakolni

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X