Közlemény

Collapse
No announcement yet.

II. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2015. július 24-26.

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

változékony zivataros időt.
    Elszórtan lehet zivatar, és 30 Celsius-fok. Ez azért sztem bőven elviselhető, bár kispolskiban már elég meleg.
    Click image for larger version

Name:	Screen Shot 07-17-15 at 04.30 PM.jpg
Views:	1
Size:	339.8 KB
ID:	145102

Komment

madorka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Elszórtan lehet zivatar, és 30 Celsius-fok. Ez azért sztem bőven elviselhető, bár kispolskiban már elég meleg.
      [ATTACH=CONFIG]28693[/ATTACH]
      CZsolti , szerintem azért aggódik, mert a kispolákból, időközben cabriot csinált....Annak meg csak a Nap a kedvence...
      Utoljára szerkesztve a következő által: Fergusson; 2015 júl. 17, 17:31.

Komment

Nézegetem én is és remélem a zivatar isten asszonya elkerül bennünket. Jóker látom a 100-as szám rád és motorodra egyaránt jellemző bár megjegyzem elég furcsa mód veszed időnként a levegőt!

Komment

Sátrat hozzatok !... (Vagy elfértek ketten is az XXXL -es póló alatt
          Nem férünk el (!).... A közel 125-130 kilómmal és közel 2m -magasságommal hidd el kell az a póló ... de a B. nejem sem olyan pici a kb 180 cm-es magasságával ...
          Egyébként úgy tervezem, hogy négy keréken mennénk , hogy a folyadék ( a lé-böjt kúrához ! ) könnyedén szállítható legyen ...( meg így egyszerűbb , de azért még ettől én ugyan az maradok )

- - - Updated - - -

Mivel én előreláthatólag péntek délután még dolgozok, így nekem ez lessz aktuális:
          Sajnos én is nyomom 22.00- ig , és anya esetleg szombat 14.00-ig ... de azért megpróbálunk ott lenni , és csatlakozni a csapathoz ...

- - - Updated - - -

Ha gondolod leviszem a SÁMÁNDOBOM
          Ez most melyik sámán ???
          Halgas"sámán" , Neb@szogas"sámán" ... ???? Csak miheztartás végett !
          A végén ( a szomszédok feeling .. ) Besz@rtam , nagyon jól dolgozott a videós !!!
          Utoljára szerkesztve a következő által: zahi; 2015 júl. 18, 00:45.

Komment

Nem férünk el (!)... A közel 125-130 kilómmal és közel 2m -magasságommal hidd el kell az a póló ...
            Ebbe se férnétek el?
            Zweimannzelt Iglu Standard flecktarn neu bei ASMC
            (Ha jól emlékszem a másik sátram az ez[méretre tuti egyezik].)

Komment

De valószínűleg igen , de nem lakunk olyan messze , hogy ne tudnék "hazaszaladni " az alvás idejére ...
              Egyébként köszönöm , igazán rendes tőled !!!

Komment

Kedves Zahi!

Az első találkozó alkalmával,az volt a tapasztalatom,hogy a legbensőségesebb beszélgetések,napnyugtával kezdődtek,-amit az idén is nagyon remélek!Amennyiben,már ott lesztek,nagy kár lenne hazamenni,-tulajdonképp a faház hátsó traktusában,van egy fedett terasz,ahol jól el lehetne aludni,csak a víz közelsége miatt hajnalra lehűl a levegő,jó meleg takarók és valami jól szigetelő derékalj,okvetlen szükséges.A legjobb lenne,a hálózsák és alá gumimatrac,de akárhogy is lesz,nem kell aggódni,mert mindent meg fogunk oldani!

Üdvözlettel:Che

Komment

de nem lakunk olyan messze , hogy ne tudnék „hazaszaladni” az alvás idejére
                  Akkor mi lesz a folyadékbevitellel ?

Komment

Akkor mi lesz a folyadékbevitellel ?
                    Majd anya képvisel , meg majd megmondja a véleményem ...

Komment

Semmi gond viszek fehér festéket és befested az első lábad,hogy ne taposd le a hátsóval! Zahi néztem most a jelentkezők sorát és igazán javíthatnád azt a talánt "igen"-re!.
                      Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2015 júl. 18, 13:08.

Komment

"Jajjjj , ki lépett a fülemre !!! ? "

Komment

ki lépett a fülemre
                          Jobb mint ha a farkadra !

Komment

Hogy Ti miket lógattok...s meddig!? Hogy rá lehet lépni... Csak bámulok,és irigykedem..

Komment

Hogy Ti miket lógattok...s meddig!?
                              Miért ? Te is szeretnél egy földig érő FÜLET

irigykedem.

Komment

Nem éppen arra gondoltam. De ismerem a viccet a krokodillal..azzal a lehetőséggel sem szeretnék élni..

- - - Updated - - -

És a krokodil teljesítette a kívánságát..leherapta mindkét lábát..

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X