Közlemény

Collapse
No announcement yet.

II. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2015. július 24-26.

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Az égő csak ellenállás..ha zavar afény,be kell festeni feketére. Adok festéket is szivesen. 45/40 w izzóm van pár db, tudok adni is.. (lehet kiváltaná a+ fényt)

Komment

KÖszönöm élnék a lehetőséggel . A fény nem zavar csak gondoltam hogy az izzó kifingik ha gondol egyet , én meg nem látom a lámpatökben , a töltés meg csak úgy megindul ...

Komment

Akkor ott valami nem jó a feszültségszabályzónál... Terheléstől függetlenül fixen kéne tartania a feszültséget.(Én is pont most ellenőriztem a fiatalabbik járgányomon a töltőfeszt hogy bírja-e a 55/60-as H4-est... )
        Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2015 jún. 24, 23:19.

Komment

Aztán szegény pókok meg utána mászkáljanak vaksötétben, ha kiváltod mással. Rezsicsökkentés helyett szolgáltatás megvonás...

Komment

KÖszönöm élnék a lehetőséggel .
            Azt hittem sose fogy el..2 még van. Talpas? Ilyen vanClick image for larger version

Name:	fórum ural 019.jpg
Views:	1
Size:	201.5 KB
ID:	144791 Talált

- - - Updated - - -

am 35w is. Eltettem. Keszin jó,vagy küldjem?

Komment

A gyermek (és esetleg nagymama) motoroztatás ötletét (édesapám előterjesztette, miután Mir-murral, és velem is beszélt erről) a képviselő testület örömmel, és köszönettel fogadta, és beveszi a programok közé!

Továbbá, föltették a kérdést, hogy a bogrács fesztivál részeben akarunk e részt venni ott a focipályán szombaton. Örülnének neki, ha mi is indítanánk egy főző csapatot, amihez mindent (alapanyagot, eszközöket) biztosítanak. Pl az apám vaddisznó húst, vagy nyulat is ajánlott (mivel vadász). Van e ehhez kedvetek? És ha van, kik vállalnák, hogy a Veterán Fórum Bogrács Csapatában tevékenykednek?

Komment

Srácok én a hagyma pucolást vállalom ez általában itthon is rám marad. És miért ne hisz buli lesz Apraja falván!

Komment

Mielőtt valaki félreértené, csak a versenyben való részvételre invitáltak, nem magunknak kell főzni! Az ebédet ugyan úgy kapjuk!

Komment

taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    A gyermek (és esetleg nagymama

.....mivel megint lenyultátok a munka könnyebb részét -így kénytelen leszek én beválalni a köztes korosztályokat .

a főzésben szives örömest besegítek , csak semmi döntéshozó pozicíót nem vállalok ! de bármilyen szolgamunkát elvégzek amit egy kézzel lehet

Komment

elvégzek amit egy kézzel lehet
                      A másikban a "köztes korosztály", vagy egy sör lesz?

Komment

Csak hát abba is gondoljunk bele, hogy ebben az esetben a " szakácsaink " napja ( szombatja ) a fazék mellett fog telni ! Délelőtt az arénában, délután a tábori üstnél. Ezt nem várhatjuk el senkitől. Szerintem, a legokosabb az lenne, ha a taluga papája által felajánlott alapanyagot, a táborban készítenénk el délután közösen.

Komment

Gyuri lehet,hogy ez az "isteni szikra"! Természetesen meg invitáljuk Attila szüleit ?., vagy??.

Komment

A nyúlpörkölt isteni ötletnek tűnik. Benne vagyok a főzésben. Fát hasogatni és krumplit pucolni tudok, a hús feldarabolását is vállalom. Hozzájutottym egy sörsátorhoz. 3x3 m-es. Szerintetek elvigyem. Eső esetén is jó szolgálatot tehet.

Komment

Zsoltikám Te azt a kispolák garázsának szánod?, máskülönben jó lehet. Ott reggelente nagy pára van hisz pár m a Tisza.

Komment

Természetesen meg invitáljuk Attila szüleit
                                Természetesen igen ! Vagy akár még a polgármester urat is ! ( de csak akkor, ha a Wartburgjával jön, és részt vesz a a gyorsulási versenyben a gát tetején ! )

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X