Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
II. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2015. július 24-26.
Kedves mir-mur!
Nem kell elnézést kérned! Sőt! (Igyekeztem mindenkihez odamenni és mindenkit üdvözölni, de sajnos ez nem sikerült teljes mértékben! ) De ennek ellenére megéreztem a társaság nagyon is emberi és igen jó humorú stílusát!
Új tagként senkit nem ismertem személyesen, de akik vasárnap reggel még a táborban voltak azokra biztosan fogok emlékezni egy év múlva is! Szeretnék Veletek mielőbb találkozni!
Remélhetőleg nem hagytunk rossz emlékeket a tiszakeszi emberek lelkében sem, ezért csak azt tudom mondani, amit távozáskor is: "Jövőre veletek ugyanitt!"
Én ugyan vasárnap reggel már nem voltam ott, de azt elmondhatom, hogy tavaly - régi vagy új tagként - egy-két kivételtől eltekintve nem ismertük egymást személyesen.
Everything is better when you decide you don't care.
Köszönöm a szombati napot, hogy veletek lehettem. Egytől egyig kedves, barátságos embereket ismertem meg. Remélem hamarosan újból összefuthatok VELETEK.
Komment