Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Üdv.
Még nem használtam, de szerintem semmit. Már láttam Szlovákiában készült túrafelvételeket.
Üdv.
- - - Updated - - -
Üdv Che.
Nem akartalak megbántani, vagy kioktatni. Távol áll tőlem.
A felajánlott szárnyas anyát megköszönöm, de nekem minimum 40mm-es szárnyú kell.
Marad a házi legyártás. Azért köszönöm a pozitív hozzáállásod. DKW NZ 500 1939 | Motos Antiguas HD
Ilyent keresek, ami a sárvédőnél van.
Üdv!
Utoljára szerkesztve a következő által: jocibácsi; 2016 aug. 11, 07:25.
Az M7x1-es anyamenet magfurata 5.81mm.Az adatot az "Ohmacht-Sárközi szerzőpáros,Műszaki Táblázatok című könyvének,a 672.oldalán lehet megtalálni.
Nem bántottál meg és nem is neheztelek.Tudom magamról,hogy sok esetben a hozzászólásaimba beleszövök olyan gondolatokat,amelyek szorosan nem tartoznak a témához,csak áttételesen,elvonatkoztatva kapcsolódnak azokhoz.Nem bántó szándékkal írom le a gondolataimat,-ezek csak úgy jönnek.
Nagyon sokat vagyok egyedül a műhelyben,teszem a dolgom,-de azontúl állandóan jár az agyam valamilyen téma körül,-mivel nem tudom megosztani ezeket a gondolatokat azonnal senkivel,-sok esetben leírom itt.Meglehet nem jól teszem,mert zavarok vele másokat,-ezért elnézést kérek!Olyan "jó suszter módjára",van ez nálam.Errefelé,van egy mondás,hogy a suszterek,azért bölcselkedők,mert egyedüllétükben ráérnek morfondírozni,-bár magam nem tartom bölcsnek,-csak egy gondolkodó embernek.
Igen közel a hetvenhez az ember hajlamos rá,hogy kritikus szemmel nézze a múltat és szorongva tekintsen a jövő felé.Sokat foglalkoztat és bánt,-hogy az én korosztályom rosszabb állapotban adja át az utódoknak,ezt a Glóbuszt,mint ahogy azt átvettük az elődeinktől és ebben kétségtelenül bűnösek vagyunk,-mert hagytuk,hogy így legyen!
Üdv.
Én sem 6-os magfuratra emlékszem. Csal lefelé kerekítettem, így jött ki az 5,5. Teljesen mindegy, mert az "ócó" fémfúrókkal úgy sem tudok század, tized pontossággal fúrni.
Ha keleti 5,5-ös fúrót használok, az a végén majdnem 6-os furat. Nem egy már gyárilag üt.
Üdv.
Pontos furatot úgy lehet készíteni,ha először előfúrsz egy kisebb átmérőjű fúróval,esetünkben mondjuk 4.5 mm.,ezt követően jöhet az 5.8-as.A furatokat telibe fúrásnál,a fúró "félre köszörülése" és a keresztél viszi el,-azt nem tudom,hogy az olcsó fúrók milyenek,legyen bármilyen,ha nem működik jól meg kell köszörülni!A kisebb magfurat esetében,a menetfúró összegyűrheti,a sok felesleges anyagot,ami azzal járhat,hogy egy rossz minőségű rágott menetet kapunk.Menetfúráskor kenni kell a munkadarab azon részét,mely a szerszámmal érintkezik,én napraforgó olajat használok,de megteszi akármilyen motorolaj,de még egy kis paraffin gyertya csonk is jó,-az üregelő spray,-hát az már a non pluss ultra,de olyan csak a mesébe van.
@Jocibácsi
Szép volt a műsor. bár ahol én voltam kissé soknak tűnt a "szünet"(vagy csak nem láttam mi történik. Meg esetleg nem tudod ki követte el ezt szerencsétlen BMP-vel?
Üdv Jagdtigger.
Köszönöm a videót. Így kívülről ritkán látom a rendezvényeket. Azért tűnik soknak a "szünet", mert egységnyi a lőszer javadalmazás. Kapunk x mennyiségű vaklőszert és azzal kell a bemutatót végig vinni(Nekem mindig kevésnek tűnik).
A magyarországi rendezvényeken sokkal kevesebb vakot kapunk, ezért nehezebb megoldani, hogy látvány is legyen és közben spóroljunk. Ez van! Kicsi ország, kicsi pénz, kicsi bemutató. Olyan mint a magyar narancs. Egy kicsit kicsi, egy kicsit savanyú, de a miénk(Bástya elvtárs).
Figyelmedbe ajánlom a következő rendezvényt: SAHARA 2016 : 26-27.8.2016 - Sahara Slovakia
Ez már egy kicsit messzebb van.
Üdv!
Hűha!Azt a!!!Nekem is kéne ilyen ,,dógozó!"Csak engem már nem engednek a ,,dóg"közelébe sem(hál istennek!)!Igaz hogy nem is igen tolakodom!Sőt!Családi szokásainkat nemesen őrizve,tovább fejlesztve!Kerülöm is nagy ívben!!!!Az a pár évtized amit kétkezi munkával eltöltöttem(Közlekedés,Kohászat,Varrónő...stb!)csak apró félre értelmezése volt a ,,Dolgozz többet!Szebb jövőt építünk!" jelszónak!...........persze ilyen fekete csíkot már én is láttam a ,,dógozóban".....a hibája a dolognak hogy mást sem láttam és éppen busz sofőrködés közben volt!
Üdv Jagdtigger.
Köszönöm a videót. Így kívülről ritkán látom a rendezvényeket. Azért tűnik soknak a "szünet", mert egységnyi a lőszer javadalmazás. Kapunk x mennyiségű vaklőszert és azzal kell a bemutatót végig vinni(Nekem mindig kevésnek tűnik).
A magyarországi rendezvényeken sokkal kevesebb vakot kapunk, ezért nehezebb megoldani, hogy látvány is legyen és közben spóroljunk. Ez van! Kicsi ország, kicsi pénz, kicsi bemutató. Olyan mint a magyar narancs. Egy kicsit kicsi, egy kicsit savanyú, de a miénk(Bástya elvtárs).
Figyelmedbe ajánlom a következő rendezvényt: SAHARA 2016 : 26-27.8.2016 - Sahara Slovakia
Ez már egy kicsit messzebb van.
Üdv!
Nincs mit, csak azt sajnálom hogy olyan remegős meg "mászkál" össze-vissza... Ideje lenne beruházni valami normális kamerába . A felvilágosítást és az ajánlást is köszönöm szépen, bár nem tudom lesz-e lehetőségem elmenni mert akkor már melózok.
Komment