Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
III. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi, 2016. július 29-31.
szia,
most látom, Te Nyíregyházán élsz...
ha gondolod, utazhatnák együtt pénteken, én a szomszédból (Debrecenből) tervezem munkára fogni a kéthengerest...
Ma újabb Győr környéki "olvtárshoz" jutottam el: pár órája Titus garázsában csodáltam a szebbnél szebb járgányokat, majd az udvarban tettem néhány kört a T-Csepellel és a Cz 175-tel.
Örülök a személyes találkozásnak!
---------------------------------------
Erről beszéltem délután: A bal oldali oszlop vonatkozik a TS 125-re.
Nekem még csak most hozta úgy az élet, hogy kigurítsam az idénymunkás masinát a garázsból. Másztam vele 300 km-et, és beálltam vele egy bérelt garázsba...
szia,
most látom, Te Nyíregyházán élsz...
ha gondolod, utazhatnák együtt pénteken, én a szomszédból (Debrecenből) tervezem munkára fogni a kéthengerest...
Ez tényleg egy jel, annak a jele hogy jól összekovácsolódott a "csapat"(legalábbis szerintem, és ezzel nem azt szándékozom mondani hogy aki eddig nem jött az ne is jöjjön ) .
Ha valakinek kellene akkor tudok vinni +1 sátrat(vagy 2-őt, majd még meglátom).
Szlovákiából indulnék- Dunaszerdahelyröl.
Még nem döntöttem el hogy csütörtökön vagy pénteken indulnénk.
Esetleg ha valakihez csatlakozhatnék akkor könnyebb lenne a döntés.
Asszonykámmal ugy terveztük , lemennénk már csütörtökön , de amint irtam ez még nincs lepontositva.
Igaz nem veteránnal de ha jo idö lesz akkor motorral ha meg ugy adodik akkor autoval mennénk.
Komment