Közlemény
Collapse
No announcement yet.
III. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi, 2016. július 29-31.
Collapse
X
-
Én is hazaértem. Számításaim szerint idén már (családtagokkal együtt) 45-en voltunk!!!
- - - Updated - - -
...ja, és hazafelé a pályán lőttem egy sárga bmw-t
- - - Updated - - -
zárójelben , jövőre -esténként egy kazettába begyűjthetnénk a gyujtáskulcsokat , aztán egy feleség őrizetére bízhatnánk ...
- - - Updated - - -
Nem vagyok a szavak embere , csak azt mondom - köszönöm , hogy elviseltetek , nagyon fasza vót minden .
- 14 likes
Komment
-
És idén is szeretnék köszönetet mondani a jelen lévő hölgyeknek, akik folyamatosan dolgoztak a vacsorákkal, és gyönyörű rendet, és tisztaságot varázsoltak a Révházban!
Emunak pedig, hogy harmadszor is finanszírozta a szombati vacsoráját az egész társaságnak!
- - - Updated - - -
Erősen hasonlít a Miklóséra !
- 16 likes
Komment
-
Még a sofőr is épp ugyanúgy nézett ki
Hmm...
Ezúton is köszönöm,hogy veletek lehettem!!!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 8 likes
Komment
-
Köszönöm a már fenn lévő és még ezután felkerülő képes beszámolókat. Milyen jó lesz a hideg téli napokon felidézni ezt a remek csapatot. Én is köszönöm a lehetőséget, hogy ott lehettünk. Igaz én nem tudok derűről beszámolni mert otthontól 7 km volt még mikor Kittinek hátsó defektje lett. Szerencse a bajba, hogy felkötött kézzel és kis vigyorral idézi fel a rémes pillanatot. Bevágódott az útszéli / hivatalos megfogalmazás szerint: Vízelvezető árokba/. Semmi nem tört csak a bal válla meg zúzódott. Igaz jobb lett volna e- nélkül de szerencsés volt. Még én is letargiában vagyok most is. Köszönjük az Önkormányzatnak a lehetőséget és az emberi támogatást az egyre bővülő csapatunk építéséhez. Kicsit több szerencsével de Jövőre ugyanitt Köztetek!!
- 5 likes
Komment
-
És szerettem volna folytatni az előbb megkezdett köszönetnyilvánítást, de... Köszönöm mindannyiótoknak, hogy ott voltatok, hogy egyre többen vagyunk minden évben, hogy mind tesztek azért, hogy nagyszerű hangulatban teljen ez a három nap, és mindannyiótoknak... MINDENT!
- - - Updated - - -
Azért borzasztóan büszke tudok lenni a társaságra, hogy így hozza össze ezt a hosszú hétvégét már harmadik éve.
- 12 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKöszönöm a már fenn lévő és még ezután felkerülő képes beszámolókat. Milyen jó lesz a hideg téli napokon felidézni ezt a remek csapatot. Én is köszönöm a lehetőséget, hogy ott lehettünk. Igaz én nem tudok derűről beszámolni mert otthontól 7 km volt még mikor Kittinek hátsó defektje lett. Szerencse a bajba, hogy felkötött kézzel és kis vigyorral idézi fel a rémes pillanatot. Bevágódott az útszéli / hivatalos megfogalmazás szerint: Vízelvezető árokba/. Semmi nem tört csak a bal válla meg zúzódott. Igaz jobb lett volna e- nélkül de szerencsés volt. Még én is letargiában vagyok most is. Köszönjük az Önkormányzatnak a lehetőséget és az emberi támogatást az egyre bővülő csapatunk építéséhez. Kicsit több szerencsével de Jövőre ugyanitt Köztetek!!
- 9 likes
Komment
Komment