Köszönöm a már fenn lévő és még ezután felkerülő képes beszámolókat. Milyen jó lesz a hideg téli napokon felidézni ezt a remek csapatot. Én is köszönöm a lehetőséget, hogy ott lehettünk. Igaz én nem tudok derűről beszámolni mert otthontól 7 km volt még mikor Kittinek hátsó defektje lett. Szerencse a bajba, hogy felkötött kézzel és kis vigyorral idézi fel a rémes pillanatot. Bevágódott az útszéli / hivatalos megfogalmazás szerint: Vízelvezető árokba/. Semmi nem tört csak a bal válla meg zúzódott. Igaz jobb lett volna e- nélkül de szerencsés volt. Még én is letargiában vagyok most is. Köszönjük az Önkormányzatnak a lehetőséget és az emberi támogatást az egyre bővülő csapatunk építéséhez. Kicsit több szerencsével de Jövőre ugyanitt Köztetek!!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
III. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi, 2016. július 29-31.
Collapse
X
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKöszönöm a már fenn lévő és még ezután felkerülő képes beszámolókat. Milyen jó lesz a hideg téli napokon felidézni ezt a remek csapatot. Én is köszönöm a lehetőséget, hogy ott lehettünk. Igaz én nem tudok derűről beszámolni mert otthontól 7 km volt még mikor Kittinek hátsó defektje lett. Szerencse a bajba, hogy felkötött kézzel és kis vigyorral idézi fel a rémes pillanatot. Bevágódott az útszéli / hivatalos megfogalmazás szerint: Vízelvezető árokba/. Semmi nem tört csak a bal válla meg zúzódott. Igaz jobb lett volna e- nélkül de szerencsés volt. Még én is letargiában vagyok most is. Köszönjük az Önkormányzatnak a lehetőséget és az emberi támogatást az egyre bővülő csapatunk építéséhez. Kicsit több szerencsével de Jövőre ugyanitt Köztetek!!
Durrdefekt volt?
- 4 likes
Komment
-
Minnél hamarabbi jobbulást!
Sajnálatos dolog, hogy pont vele esett meg, igaz senkinek sem jó az ilyen.Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2016 júl. 31, 21:12."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 5 likes
Komment
-
Mi is hazaértünk szerencsésen, mindenféle gond nélkül. Az eső is elkerült. És itt ragadnám meg az alkalmat, hogy megköszönjem nektek hogy ott lehettünk a párommal, a többieknek akik ott voltak nekik is köszönöm hogy eljöttek. Meg kell vallanom egy igazi remek csapatot ismerhettem meg és büszke vagyok hogy a tagja lehetek. Nagyon jól éreztük magunkat (a páromat is ideértve) a hétvégén. Igazi jó kikapcsolódás volt, mindenféle programmal. Egyetlen egy problémám van az egésszel kapcsolatban, mégpedig az hogy vége lett.
Kittinek mielőbbi gyógyulást kívánunk.
A poén pedig az lett volna ha Mikit Joker előzte volna meg az M3-ason mondjuk egykeréken.....
- 11 likes
Komment
-
jövőre -esténként egy kazettába begyűjthetnénk a gyujtáskulcsokat , aztán egy feleség őrizetére bízhatnánk ..."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 12 likes
Komment
-
Örömmel tölt el, hogy végre találkozhattam a legtöbb emberrel, akikkel itt írogatunk és csak egy ikon meg egy felhasználónév jelzi őket. Remek hangulata van ennek a rendezvénynek a megszokott találkozós sablonok nélkül is. Ezt csak ott lehet megtapasztalni.
Kittinek jobbulást. Sajnos a lassú defekt is tud szemét dolgokat, egyenesben vígan megy az ember, majd a kanyarba bedobva kiugrik alóla a gép. Főleg ezeknél a merevebb, szélesebb, vastagabb kerekeknél. Pancsin rögtön megérzi az ember.
- 13 likes
Komment
-
Jó volt újra ott lenni...s mondhatom: baráti társaságban lazulni. Jövőre az első szeretnék lenni érkezéskor,s az utolsó aki elhagyja a tábort. Köszönet a szervezésért,a lehetőségért, mindenkinek a részvételéért, s a segítségért hogy ez a csapat jól érezze magát. Jó érzés,hogy ilyen emberek barátságát tudhatom a magaménak. Már készülök a következőre. De mindenképp két kerékkel.
- 14 likes
Komment
-
Sziasztok en is haza ertem szerencsesen 17-30 ra utanna egy gyors zuhany es egy ki konnyu seta a varosba levezetonekebbe a periodusban jo a varos mert mindenki el ment vakaciozni es csak a turistak vannak en is ugy erzem magam mintha valahol vakacioznek.Sepy sajnalom hogy volt ez a balaset szerencse hogy komoly baj nem esett ,
Minden jot
- 18 likes
Komment
-
Csak arra kellene rájönni hogy ezt hogy lehet szépen 360°-os képként megjeleníteni
https://drive.google.com/open?id=0Bx...VNSSzNYRzUxOEU
- 13 likes
Komment
-
Bazsimocival rendben elértünk Gödöllőig, én utána simán hazaértem.
Remélem Balázs is hazaért!
Gyors gyógyulást Kittinek!!
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKöszönöm a már fenn lévő és még ezután felkerülő képes beszámolókat. Milyen jó lesz a hideg téli napokon felidézni ezt a remek csapatot. Én is köszönöm a lehetőséget, hogy ott lehettünk. Igaz én nem tudok derűről beszámolni mert otthontól 7 km volt még mikor Kittinek hátsó defektje lett. Szerencse a bajba, hogy felkötött kézzel és kis vigyorral idézi fel a rémes pillanatot. Bevágódott az útszéli / hivatalos megfogalmazás szerint: Vízelvezető árokba/. Semmi nem tört csak a bal válla meg zúzódott. Igaz jobb lett volna e- nélkül de szerencsés volt. Még én is letargiában vagyok most is. Köszönjük az Önkormányzatnak a lehetőséget és az emberi támogatást az egyre bővülő csapatunk építéséhez. Kicsit több szerencsével de Jövőre ugyanitt Köztetek!!Utoljára szerkesztve a következő által: Gábor Molnár; 2016 aug. 01, 08:21.
- 6 likes
Komment
Komment