Közlemény

Collapse
No announcement yet.

III. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi, 2016. július 29-31.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

No persze hogy milyen festészetre gondolt azt nem részletezte.Lehet hogy ............szoba(?)!.......szerinted ezt szabad?Úgy tudom önkényuralmi jelképnek számít!........pedig hogy könyököltünk érte!Főleg a vele járó zsozsóért!
    Utoljára szerkesztve a következő által: apacsavo; 2016 aug. 02, 15:52.

Komment

Még annyi: A MAVAMSZ-hoz való hozzáállás általában zavarja. De aki visel egy zubbonyt, az ne elbújjon a megítélés elől, hanem tegyen azért, hogy az jó legyen. Maguktól a dolgok nem változnak.

- - - Updated - - -

Lehet. Bár Kesziben azt hiszem nem festettem szobát. Ha híre ment olyan messzire, akkor azt is baromi jól csinálom :-)

Komment

taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Igazság szerint egy bajom van. Nincs a jövő évi plakátra Joker fotó. Se budinülős, se úszógumis... Az éjszakai fejlámpás motorozásról nem csinált valaki?
        Hát esetleg a lépcson alvos. Olyat láttam valahol

Komment

Igen! Az nem rossz!

Komment

Nincs a jövő évi plakátra Joker fotó.
            El kéne kezdeni a jövő évre összeszedni végre azt a kb. 12 képet a naptárhoz...itt az idő, mert utána késő lessz, és ismét nem lessz belőle semmi.
            Én ezzel nevezek:
            Click image for larger version

Name:	_SCF3629.jpg
Views:	1
Size:	215.2 KB
ID:	149371

Továbbá a részemről 1 naptár rendel.
            Itt van eredeti méretben:
            http://kepfeltoltes.hu/160802/_SCF36...toltes.hu_.jpg
            Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2016 aug. 02, 19:23.
            "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
            "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

"El kéne kezdeni a jövő évre összeszedni végre azt a kb. 12 képet a naptárhoz...itt az idő, mert utána késő lessz, és ismét nem lessz belőle semmi."

Teljesen igazad van!

Ez pedig amit kaptunk. Megőrzöm, és jövőre "elpukkantjuk".

Name:	DSC_0263.jpg
Size:	203.1 KB
ID:	149372

Komment

Én ezt szeretném a naptárba:

Name:	13900521_1085569038185625_1770772786_n.jpg
Views:	2
Size:	156.3 KB
ID:	149373

Komment

gondolom egyedül maradok a javaslatommal , én ezt is betenném : http://veteran.forum.hu/talalkozok-o...7/index42.html

-----nem sikerült

...szóval azt a képet ahol egy szekrény tetején van egy cédula : A hütő tartalmát fogyasszátok egésségel .......
                  Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2016 aug. 02, 20:19.

Komment

Csak 12 hónap van sajnos. A naptár nagy képein kívül,lehetnének kis képek is, van jó kép bőven. Nekem is kell naptár! Egyébként fölmerült már? Lehetne osztálypénztár... s közösen eldönthetnénk mire lenne költve. (ez egy ötlet,mert azért vannak költségek... ha nincsenek,akkor csinálhatunk)

Komment

Józsi bácsi,
                      ma jutott eszembe, amit a lelkemre kötöttél vasárnap kora reggel, miszerint haladéktalanul vessem ki a sátrat vmi nyílt, száraz területre, különben...
                      Nos, mit mondjak, természetesen elfelejtettem, azonban ma kora este kipüföltem a hordtáskából ami maradt belőle. Alapvetően egyben van (szó szerint), kissé nedves, valamint kevésbé komfortos benyomást kelt, remélhetőleg néhány nap alatt rendbe hozza magát, egyébként ez is arra a sorsra jut, mint az elődje, amibe véletlenül becsavartam egy elemlámpát is, és csak néhány év elteltével került elő...
                      Természetesen nagyon köszi a sátorveréshez köthető, kifinomult segítségedet...
                      üdv

Name:	keszi2016 026.jpg
Size:	191.7 KB
ID:	149374Click image for larger version

Name:	keszi2016 025.jpg
Size:	196.5 KB
ID:	149375

Komment

gondolom egyedül maradok a javaslatommal , én ezt is betenném : III. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi, 2016. július 29-31.

-----nem sikerült
                        Én a Dnyepr kontra Babetta képre gondoltam mert az tényleg brutális!

Komment

madorka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Ki volt az oldalkocsis Jawaval?
                          Szevasz Uram!

Én lennék a boldog tulaj!

Komment

Name:	Kép 005.jpg
Size:	184.6 KB
ID:	149408Click image for larger version

Name:	Kép 004.jpg
Size:	185.7 KB
ID:	149409
                            Én lennék a boldog tulaj!
                            Nagyon örvendek, én is lennék ilyen fogat tulajdonosa. Nekem csak a gépes része van meg, az is járóképtelen.
                            Utoljára szerkesztve a következő által: madorka; 2016 aug. 04, 12:02.

Komment

...szóval azt a képet ahol egy szekrény tetején van egy cédula : A hütő tartalmát fogyasszátok egésségel ...
                              Én, mint a fotó tulajdonosa, lemondok a szerzői jogomról, és hozzájárulok a közzétételhez ! ( Kivéve, ha valami fotópályázaton nagy lóvét, és világhírnevet hozna számomra az alkotás ! )Click image for larger version

Name:	SAM_1965.jpg
Size:	189.3 KB
ID:	149376Click image for larger version

Name:	SAM_1966.jpg
Size:	188.2 KB
ID:	149377Click image for larger version

Name:	SAM_1967.jpg
Size:	187.7 KB
ID:	149378Click image for larger version

Name:	SAM_1968.jpg
Size:	186.9 KB
ID:	149379

Komment

No azért Mikivel kapcsolatban álljunk meg egy szóra!
                                Én az elején úgy hittem benne mint a vezércikkben. Olyan áhítattal hallgattam hogy nocsak. Csak sajnos ahogy folyt a beszélgetés úgy rá kellett jönnöm az igazságra. Ő nem a mi sorainkból való. És soha nem is volt oda való. Ő nem nulláról kezdte ahogy mink. Ő egy "nagy ember", vagy annak gondolja magát és ezért viselkedik így és látja így a dolgokat. Valamint ezért áll így hozzá. Igaz nem hallottam minden mondatát de a keleti szoci márkákat nem említette meg, és arra sem emlékszem hogy végigjárta volna a gépparkot egy-két biztató szót mondván a jármű gazdájának.
                                Azért senki sem haragudott volna meg.
                                No mindegy....ő ilyen. Erről nem igazán tehet egyikünk sem.
                                A találkozó hangulatára viszont ez úgy láttam nem volt hatással. Tehát igazándiból a csapat semmit sem vesztett, inkább egy tapasztalattal gazdagabb lett. Ennyi.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X