No persze hogy milyen festészetre gondolt azt nem részletezte.Lehet hogy ............szoba(?)!.......szerinted ezt szabad?Úgy tudom önkényuralmi jelképnek számít!........pedig hogy könyököltünk érte!Főleg a vele járó zsozsóért!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
III. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi, 2016. július 29-31.
Collapse
X
-
Még annyi: A MAVAMSZ-hoz való hozzáállás általában zavarja. De aki visel egy zubbonyt, az ne elbújjon a megítélés elől, hanem tegyen azért, hogy az jó legyen. Maguktól a dolgok nem változnak.
- - - Updated - - -
Lehet. Bár Kesziben azt hiszem nem festettem szobát. Ha híre ment olyan messzire, akkor azt is baromi jól csinálom :-)
- 10 likes
Komment
-
taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIgazság szerint egy bajom van. Nincs a jövő évi plakátra Joker fotó. Se budinülős, se úszógumis... Az éjszakai fejlámpás motorozásról nem csinált valaki?
- 6 likes
Komment
-
Nincs a jövő évi plakátra Joker fotó.
Én ezzel nevezek:
Továbbá a részemről 1 naptár rendel.
Itt van eredeti méretben:
http://kepfeltoltes.hu/160802/_SCF36...toltes.hu_.jpgUtoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2016 aug. 02, 19:23."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 10 likes
Komment
-
gondolom egyedül maradok a javaslatommal , én ezt is betenném : http://veteran.forum.hu/talalkozok-o...7/index42.html
-----nem sikerült
...szóval azt a képet ahol egy szekrény tetején van egy cédula : A hütő tartalmát fogyasszátok egésségel .......Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2016 aug. 02, 20:19.
- 11 likes
Komment
-
Csak 12 hónap van sajnos. A naptár nagy képein kívül,lehetnének kis képek is, van jó kép bőven. Nekem is kell naptár! Egyébként fölmerült már? Lehetne osztálypénztár... s közösen eldönthetnénk mire lenne költve. (ez egy ötlet,mert azért vannak költségek... ha nincsenek,akkor csinálhatunk)
- 5 likes
Komment
-
Józsi bácsi,
ma jutott eszembe, amit a lelkemre kötöttél vasárnap kora reggel, miszerint haladéktalanul vessem ki a sátrat vmi nyílt, száraz területre, különben...
Nos, mit mondjak, természetesen elfelejtettem, azonban ma kora este kipüföltem a hordtáskából ami maradt belőle. Alapvetően egyben van (szó szerint), kissé nedves, valamint kevésbé komfortos benyomást kelt, remélhetőleg néhány nap alatt rendbe hozza magát, egyébként ez is arra a sorsra jut, mint az elődje, amibe véletlenül becsavartam egy elemlámpát is, és csak néhány év elteltével került elő...
Természetesen nagyon köszi a sátorveréshez köthető, kifinomult segítségedet...
üdv
- 4 likes
Komment
-
madorka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKi volt az oldalkocsis Jawaval?
Én lennék a boldog tulaj!
- 10 likes
Komment
-
No azért Mikivel kapcsolatban álljunk meg egy szóra!
Én az elején úgy hittem benne mint a vezércikkben. Olyan áhítattal hallgattam hogy nocsak. Csak sajnos ahogy folyt a beszélgetés úgy rá kellett jönnöm az igazságra. Ő nem a mi sorainkból való. És soha nem is volt oda való. Ő nem nulláról kezdte ahogy mink. Ő egy "nagy ember", vagy annak gondolja magát és ezért viselkedik így és látja így a dolgokat. Valamint ezért áll így hozzá. Igaz nem hallottam minden mondatát de a keleti szoci márkákat nem említette meg, és arra sem emlékszem hogy végigjárta volna a gépparkot egy-két biztató szót mondván a jármű gazdájának.
Azért senki sem haragudott volna meg.
No mindegy....ő ilyen. Erről nem igazán tehet egyikünk sem.
A találkozó hangulatára viszont ez úgy láttam nem volt hatással. Tehát igazándiból a csapat semmit sem vesztett, inkább egy tapasztalattal gazdagabb lett. Ennyi.
- 8 likes
Komment
Komment