Közlemény

Collapse
No announcement yet.

III. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi, 2016. július 29-31.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Na mostmár csak jó lesz. Köszönöm a segítségeket!

Tiszakeszi

- - - Updated - - -

Bár nem az igazi, nem rakja össze körpanorámának...

Komment

Szervusztok!

A +1 napról,-mi benne vagyunk,úgyis mindig olyan nehéz szívvel válok el tőletek,így legalább egy nappal halasztódik a szívfájdalom.

A körpanoráma képekről,-én elhiszem,hogy ez valami qrva jó dolog,csak az a baj,hogy az életbe nem tudom megnézni,mert nem értek,a program letöltésekhez,nem tudok Angolul és ezért nem boldogulok vele.Már a tavalyi találkozóról készült képeket sem tudtam megnézni,melyeket a Tigris felrakott.Kérlek benneteket "ifjú titánok,hogy gon
      doljatok az olyan fórumtagokra is akik járatlanabbak a netes technológiában,mert az általatok készített képekre azért mi is kíváncsiak vagyunk!

Üdvözlettel:Che

Komment

Jó lett! Kör az, csak nem lehet átlépni a teljes kört.
        HD-ben még a sárvédőmön is el lehet olvasni a feliratot+ a Babszin is!
        Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2016 aug. 03, 21:18.
        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

az egy és oszthatatlan kör :

Komment

A gúgli föld meg szintén csak sima képként ismeri fel.

Che, a linkre kattintva semmi sem történik?

A +1 napos dolgot támogatom.
            Nem jó ez így. Péntek este csak módjával iszogathatok, mert szombaton falunap. Szombat este meg ha iszok akkor vasárnap a hazaút nem valami kellemes. Főleg hogy most még a motor is nyűgös volt...
            Vasárnap reggel úgy rendesen lábon rúgott, tegnap még éreztem. Hazafelé meg úgy rázott a motor eleje mintha szögletes lett volna a kerék. Sinter szerint a meleg miatt, és úgy tűnik igaza is van, mert tegnap már megint szépen futott.

Komment

Szervusz Heeegany!

Történik megjelenik egy nagy kép a táborról a közepén egy nyíllal,mint a videó lejátszáskor szokott,rákattintva megjelenik ugyan az a kép és minden kattintáskor dettó.Az előtte ajánlott megnézési módoknál pedig letöltendő programokat ajánl,természetesen Angolul,-hát az meg nem megy.

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Szervusz Heeegany!

Történik megjelenik egy nagy kép a táborról a közepén egy nyíllal,mint a videó lejátszáskor szokott,rákattintva megjelenik ugyan az a kép és minden kattintáskor dettó.Az előtte ajánlott megnézési módoknál pedig letöltendő programokat ajánl,természetesen Angolul,-hát az meg nem megy.

Az egér gombját folyamatosan nyomva tartva a képen, és oldalra húzva sem csinál semmit?

Elvileg úgy lehet nézelődni.

Komment

Opera böngészőből nekem simán megy, sőt egyből el is indul. az egérrel jobbra balra mozgatható, zoomolni is lehet + ajobb alsó sarokban 5százvalahány pixelről váltható 2ezervalahány pixelre a felbontás.
                  "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                  "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Nem jó ez így. Péntek este csak módjával iszogathatok, mert szombaton falunap. Szombat este meg ha iszok akkor vasárnap a hazaút nem valami kellemes. Főleg hogy most még a motor is nyűgös volt...
                    Vasárnap reggel úgy rendesen lábon rúgott,
                    Látod, látod. Ajánlgatod másoknak, hogy menjenek vele, meg is hálálja.
                    A panorámakép nekem megy.

Komment

Az nem ő volt ! Sövény érdeme.
                      Bocs, de igen. Ne kenjük másra a hülyeségeim, bár nem magam miatt, hanem a "tettestársak" kedvéért kérem ezt ki magunknak! CZsoltival, Chevel, Supermaxxal karöltve indítottuk. Józsi Bátyám még el is nevezett minket Gittegyletnek, míg a háttérben "egyezkedtünk", és írtuk a szöveget, amivel azután elétek álltunk. Az egy kedves emlék. Nagyon sokat és jókat beszélgettünk!
                      Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2016 aug. 03, 21:55.

Komment

bokor28 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Látod, látod. Ajánlgatod másoknak, hogy menjenek vele, meg is hálálja.
                        A panorámakép nekem megy.
                        Máskor nem panaszkodott
                        Meg ha jól emlékszem az még a felvonulás előtt volt. Felvonuláson meg még semmi gond nem volt.
                        Lehet még nem akart hazajönni vasárnap

Komment

Miért az én motorom van félbe?

Hol az elejét,hol a hátulját látom......
                          "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

"Hol az elejét,hol a hátulját látom..."

Amikor rajta ülsz is így van. Attól függően merre fordulsz az ülésen...

Komment

CZsoltival, Chevel, Supermaxxal karöltve indítottuk. Józsi Bátyám még el is nevezett minket Gittegyletnek, míg a háttérben „egyezkedtünk”, és írtuk a szöveget, amivel azután elétek álltunk. Az egy kedves emlék. Nagyon sokat és jókat beszélgettünk!
                              Csak annyival egészíteném ki, hogy a petíció eredeti szövegét, amit Taluga írt, Sövény egy kissé átgyúrta, tömörítette, majd ez került ki a honlapunkra is. Hivatalosan ezt a szöveget használtuk mindenütt. Ami nagyon fontos még, hogy Sövény fogta végül össze az egészet. Neki postáztuk az aláírásgyűjtő íveket.

Mit értünk el ezzel? Szerintem nagyon sokat. Van egy népes olvasótáborunk ami egy stabil mag köré csoportosul. Mutassatok akár egy fórumot is, amely ennyi ideje megvan és normális hangnemben folynak a beszélgetések. Én akárhová kapcsolok mindenütt megy az észosztás. Ezért nem is megyek sehová.

Végre van egy frankó internetem. Olyan gyors, hogy csukva kell legyenaz ablak. Nagyon nem szerettem a tabletten fórumozni.

Heeegany, köszi a panorámaképet. Nekem működik..

Komment

CZsoltival, Chevel, Supermaxxal karöltve indítottuk.
                                Jól van nóó ! Kaptok egy bocsikártyát. Néha-néha én is tévedhetek !

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X