Joker vs Ducati
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
III. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi, 2016. július 29-31.
Collapse
X
-
És igeeeen!! [emoji3]
Ha minden jól megy jövőre Ő is jön velünk:
A + egy napnak én nagyon örülnék!! Gyakorlatilag vasárnap alig akartam elindulni hazafelé. Nem úgy a fiam.... [emoji3]
Tapatalkkal küldve az én SM-A300FU eszközömrőlUtoljára szerkesztve a következő által: Beagle; 2016 aug. 05, 23:44.
- 9 likes
Komment
-
Végre végzett a másolással és feltöltéssel a gépem, ide egyenként kellett volna feltennem a cuccokat amihez nincs türelmem így dropbox lett a vége:
https://www.dropbox.com/sh/go7fj7qjq...yLhinHpVa?dl=0
A videók majd később jönnek...
- 8 likes
Komment
-
Józsi Bátyám! "Csabi" P10-esénél készült sztárfotót kérlek juttasd el hozzám,szeretném betenni az archívumomba!"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
- 1 like
Komment
-
Jövőre azt hiszem az "igen" helyett a "talán"-t fogom bejelölni, mint tavaly, annak nagyobb a valószínűsége.
Hiába a sietve megrendelt szupercucc, a gyors szerelés a költözés előtti utolsó napokban, hogy minden összejöjjön, ilyenkor általában nem jön össze. Tegnap jutottam el odáig, hogy kitoltam a sufniból Foltost és kipróbáltam működik-e rendesen. Úgy általában igen, de van egy olyan fordulatszám-motorterhelés munkapont, amikor elkezd sértődötten egyhengerezni, vagy valamit csinálni, ami annak tűnik. Egyébként pöpec.
Jövőre korábban kezdek majd készülni. Idén csak hálózsákom, sátram, járművem és időm nem volt. A sport úti kávéfőző rajtra készen várt, de önmagában kevésnek bizonyult.
Everything is better when you decide you don't care.
- 14 likes
Komment
-
Szervusz Mir-mur!
Türelmet kérek,-most el vagyok veszve "Az egyterű minden bonyodalom nélkül"(Renault Express)-ben,-belátom annak idején,rossz címet adtam a témának,talán "Egyterű a létező legtöbb bonyodalommal"-címet kellett volna adni.Ahova nyúlok ott mindenütt találok problémát,deformált lengőkar,szétrohadt fémfékcső,....A baj az,hogy ehhez a típushoz nem voltam felszerszámozva és már vagy a 20.-körül tartok a szerszámgyártásban,most pl. fékcsőperemező készül,már vagy négy napja,és a karosszéria javítás még hátra van.Nem konstrukciós gondok ezek,de már csak egy 23 éves autóról van szó,-egyébként nagy szeretettel csinálom és egyáltalán nem vagyok belekeseredve,ilyet szerettem volna,de sajnos a típus nagy része,már a bontóban végezte.
A képeket,úgy gondolom Karácsony táján lesz időm felrakni,ami azért lesz jó,mert a hideg hosszú téli napokon,jó lesz felidézni a nyári történéseket,de ha nagyon akarjátok már látni,azért közkívánatra "összeszedem magam" és spórolok a felrakásra egy pár órát.Az a bajom,hogy én csak egyenként tudom a képeket feltölteni,de azok még a fényképezőgépben vannak,ahonnan szintén egyenként tudom a gépre átrakni,-tehát elég macerás az idő miatt.
Üdvözlettel:Che
- 7 likes
Komment
-
UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJövőre azt hiszem az "igen" helyett a "talán"-t fogom bejelölni, mint tavaly, annak nagyobb a valószínűsége.
Hiába a sietve megrendelt szupercucc, a gyors szerelés a költözés előtti utolsó napokban, hogy minden összejöjjön, ilyenkor általában nem jön össze. Tegnap jutottam el odáig, hogy kitoltam a sufniból Foltost és kipróbáltam működik-e rendesen. Úgy általában igen, de van egy olyan fordulatszám-motorterhelés munkapont, amikor elkezd sértődötten egyhengerezni, vagy valamit csinálni, ami annak tűnik. Egyébként pöpec.
Jövőre korábban kezdek majd készülni. Idén csak hálózsákom, sátram, járművem és időm nem volt. A sport úti kávéfőző rajtra készen várt, de önmagában kevésnek bizonyult.
[ATTACH=CONFIG]33524[/ATTACH]
- - - Updated - - -
Igrich eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA Dnyepi mellett Motorka 117! Kétszer is! Szuper!
- 1 like
Komment
Komment