Közlemény

Collapse
No announcement yet.

III. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi, 2016. július 29-31.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Megvolt ez is. Kipipálva. Letudva. Jövőre már kacarászva húzzuk vele a fejed.... Négy napig

Komment

Kedves Tigris!

Ne szégyelld,-már elmúlt,-igaz nem az én motorom oldalvillogója amortizálódott le!Úgy vélem,ha jövőre megérkezel,túl a találkozás örömén,-már a látványra is többen fogunk ugrani,hogy lesegítsünk a motorodról.

Kizárólag a saját véleményem,hogy nem normális dolog az,hogy a motoroknál le és felszállásra, lassan már daru segítsége kell ahhoz,hogy üléspozíciót lehessen foglalni.Jómagam már be sem merném vállalni,hogy egy ilyen magas pozícióban elhelyezkedő dobozzal felszerelt motort megmásszak,-mint-ahogy a Csomolunga meghódításába sem kezdenék bele.

Tanácsként fogadd el tőlem,hogy parkoláskor azért arra figyelj,hogy nagyon drága autó mellett,bőven hagyjál helyet,mert a "dukkó",-hát az nem olcsó!

Üdvözlettel:Che

Komment

Hiába múlt el továbbra is zavar a dolog ... Ez volt az első(és nagyon igyekezni fogok hogy az egyben az utolsó is) alkalom hogy így eldőltem. Sajnos kicsit vissza, illetve legurult a beton járdáról és pont leejt a föld, oldal sztender betámasztott és onnantól nem volt esélyem megfogni...

Komment

Mi ez az egész ? Mit nem láttam ?

Komment

Mit nem láttam ?
            Ezt ! Három napig !Click image for larger version

Name:	SAM_2060.jpg
Views:	2
Size:	196.3 KB
ID:	149525

Komment

Akkor jöjjenek ciki eldőlés történetek, hogy ne érezd magad egyedül...
              Ifiú koromban egy Piros MZ (első nagy motorom) nyergében az ominózus töltésen történt. A Révháztól nem messze. Ott van az emlékmű mögött az a lepusztult csónaktárolós beton épület. Ott találkoztunk a haverokkal. Azzal szemben, a gát tetején megálltam az út szélére húzódva. Letettem a lábam... a lejtő felőli oldalon.
              A többit a fantáziátokra bízom. Szóval kispályás volt az eldőlésed. Én motorostól a gát aljáig bucskáztam

Komment

Kedves Tigris!

Jól van már,-ne zavarjon,van mindannyiunknak eldőléses története,-megesik ez.Ne ostorozd magad,-inkább mondj el,három migatyánkat,meg két üdvözlégyet,-oszt jó van,-mindannyian feldolgozunk,-pontosabban feloldozunk!

Üdvözlettel:Che

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Mi ez az egész ? Mit nem láttam ?
                  Idézet a Csizmás Kandúr rajzfilmből!:
                  Várjatok, várjatok, mindig itt hagytok!

Ez nekem is kimaradt, bár Mirr-Murr indexhiányát felfedeztem, ha már idén is összeöltöztünk, bár megjegyzem ez nekem nem szerencsés!

Komment

ha már idén is összeöltöztünk,
                    Akkor ezek szerint, tartozom magamnak egy BMW-vel !

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Akkor ezek szerint, tartozom magamnak egy BMW-vel !
                      Tiltakozom!
                      3-ból kétszer toltam illetve tekertem a motort. Ha lesz Neked is tolhatom azt is!

Komment

Ezt most találtam. Emlékeztek rá? Az első találkozóhoz a "koordináták"...

Click image for larger version

Name:	borsod.jpg
Views:	2
Size:	203.6 KB
ID:	149535

Komment

Az első találkozóhoz a „koordináták”...
                          A keleti irányból érkezőknek jó...
                          Everything is better when you decide you don't care.

Komment

"A keleti irányból érkezőknek jó..."

Már értem, hogy Jokerék miért mennek át állandóan a Tiszán, hogy aztán vissza tudjanak jönni a jelölt irányból....

Komment

A keleti irányból érkezőknek jó...
                              Én háromszor nem bántam meg, hogy nyugatról érkeztem:

Komment

Én sem bánnám!!! Az a fránya Duna nem csak vízválasztó hanem sajna élet minőségére is erős hatása van!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X