Megvolt ez is. Kipipálva. Letudva. Jövőre már kacarászva húzzuk vele a fejed.... Négy napig
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
III. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi, 2016. július 29-31.
Collapse
X
-
Kedves Tigris!
Ne szégyelld,-már elmúlt,-igaz nem az én motorom oldalvillogója amortizálódott le!Úgy vélem,ha jövőre megérkezel,túl a találkozás örömén,-már a látványra is többen fogunk ugrani,hogy lesegítsünk a motorodról.
Kizárólag a saját véleményem,hogy nem normális dolog az,hogy a motoroknál le és felszállásra, lassan már daru segítsége kell ahhoz,hogy üléspozíciót lehessen foglalni.Jómagam már be sem merném vállalni,hogy egy ilyen magas pozícióban elhelyezkedő dobozzal felszerelt motort megmásszak,-mint-ahogy a Csomolunga meghódításába sem kezdenék bele.
Tanácsként fogadd el tőlem,hogy parkoláskor azért arra figyelj,hogy nagyon drága autó mellett,bőven hagyjál helyet,mert a "dukkó",-hát az nem olcsó!
Üdvözlettel:Che
- 6 likes
Komment
-
Hiába múlt el továbbra is zavar a dolog ... Ez volt az első(és nagyon igyekezni fogok hogy az egyben az utolsó is) alkalom hogy így eldőltem. Sajnos kicsit vissza, illetve legurult a beton járdáról és pont leejt a föld, oldal sztender betámasztott és onnantól nem volt esélyem megfogni...
- 4 likes
Komment
-
Akkor jöjjenek ciki eldőlés történetek, hogy ne érezd magad egyedül...
Ifiú koromban egy Piros MZ (első nagy motorom) nyergében az ominózus töltésen történt. A Révháztól nem messze. Ott van az emlékmű mögött az a lepusztult csónaktárolós beton épület. Ott találkoztunk a haverokkal. Azzal szemben, a gát tetején megálltam az út szélére húzódva. Letettem a lábam... a lejtő felőli oldalon.
A többit a fantáziátokra bízom. Szóval kispályás volt az eldőlésed. Én motorostól a gát aljáig bucskáztam
- 13 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMi ez az egész ? Mit nem láttam ?
Várjatok, várjatok, mindig itt hagytok!
Ez nekem is kimaradt, bár Mirr-Murr indexhiányát felfedeztem, ha már idén is összeöltöztünk, bár megjegyzem ez nekem nem szerencsés!
- 2 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAkkor ezek szerint, tartozom magamnak egy BMW-vel !
3-ból kétszer toltam illetve tekertem a motort. Ha lesz Neked is tolhatom azt is!
- 4 likes
Komment
Komment