Közlemény

Collapse
No announcement yet.

III. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi, 2016. július 29-31.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

gesszti eredeti hozzászólása
    Sokan nem hiszik el a fiatalok közül, de ezzel is lehet tartósan lassan menni, nézelődni.
    ...ezt a véleményt tapasztalom én is most a TDM-el kapcsolatban.
    Nem akarnék nagyképű lenni de nekem van egy RF900 un. sporttúramotorom na azzal kínszenvedés lassan menni.
    Alapvetően a km óra alsó része nem is látszik a kormánycsutkától vagyis 80 alatt nem fontos az élet.
    Voltam túramotorosokkal (Africatwin) Lengyelországban, Nekik ugye a 120-as tempo a kellemes, míg az RfF 140-nél viselkedik úgy hogy a menetszél megemeli a felsőtestemet és akkor már nem fekvőtámasz a motorozás.
    Újra elmennék (és el is megyek az Africa-val) de kínszenvedés volt.
    Ez a motor soha nem lesz a kedvencem, csak a száguldásra való.

Komment

Suzuki=Suzuki alapon cseréld el velem a vstromra.
      Az 3000-4000 fordulat környékén elég jó teljesítményt ad le, lehet vele lassan menni, nem kell pörgetni.
      Én kezdőként kapok agypéniszt a túra endúrótól, létrával kell felszállni rá, ha elrontok egy lassú kanyart rám akar mindig borulni.

Komment

Lehetne képet látni a VStrom-ról? Amúgy kezdő mocinak inkább a V blokk ami nem valami frankó. Egy SOR4-el jobban jártál volna. Pl. egy szép Banditával

Komment

bokor28 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Suzuki=Suzuki alapon cseréld el velem a vstromra.
          Ne mondj ilyet mert szavadon foglak!!!!!

Komment

Click image for larger version

Name:	P1220139.jpg
Views:	1
Size:	201.6 KB
ID:	148267
            A cserét és az eladást viccből írtam csak.
            V2-vel nincs nagy bajom, mert előtte kevertem már pár ezer km-t Pancsival és a forgalomra, valamint a koordinációra már nem nagyon kell figyelnem.
            Azonban igen meglepő tud lenni, mert a motorfékje baromi erős, ha nem rohangál az ember, a fékeket szinte csak megálláshoz kell használni. Ezen felül finom gázadáskor van neki egy pici holtideje, utána hirtelen rúg. Én sor 4 párti vagyok. A baj a magassággal és a magas súlyponttal van, ha az ember nyomvályúba lép, vagy rosszul kanyarodik lassú menetben, akkor menthetetlenül dől és töri a tükröt, indexet, karokat.

Komment

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Ne mondj ilyet mert szavadon foglak!!!!!
              Köszönöm, hogy a nyeglén odadobott ajánlatom miatt elsőre nem fogsz szavamon...

- - - Updated - - -

gesszti eredeti hozzászólása
              A kicsi, vagy az 1000-es?
              650es. Egy személlyel és nem nagy felszereléssel elég.
              Mondjuk én rögtön kiteszek két személyt.
              És amit tegnap találtam róla:

https://www.youtube.com/watch?v=cVTePe-ro1w

Duna oldalkocsival perverz lenne :-)

Komment

bokor28 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                650es. Egy személlyel és nem nagy felszereléssel elég.
                Mondjuk én rögtön kiteszek két személyt.
                Van nekem olyan barátom aki a 650-est lecserélte 1000-esre majd hamar visszaült a kisebbre pedig így majdnem 1 motor árát bukta.

Komment

Fórumon ezt elég szépen kitárgyalták. Nem csak a blokk különbözik, hanem a magasság, a geometria, a karakterisztika, a vezethetőség.

Komment

Ahogy olvasgatom a III. találkozó kommentjeit, az az érzésem támadt, hogy -lassan- senki nem megy veterán motorral...a régi vasak csak a tábortűz körüli beszélgetéskor kerülnek szóba ( két sör és egy kis sült szalonna társaságában)....ha mégis előkerülne egy-egy, az biztos, hogy utánfutón érkezne vagy pihenne...Tisztelet - az egyre kevesebb, kivételnek.
                    Utoljára szerkesztve a következő által: Fergusson; 2016 febr. 15, 16:57.

Komment

Köszike..... Valahogy úgy érzem kellenek oda a régi vasak is.

Komment

Köszike... Valahogy úgy érzem kellenek oda a régi vasak is.
                        Igen, kellenének....de,ahogy a Világ változik, úgy a szemlélet is...na meg a bizalom és a hit.

Komment

ha elrontok egy lassú kanyart rám akar mindig borulni.
                          Hasonlóképpen vacak érzés a kardános motorral kanyarodni. Számomra sokkal nagyobb élmény AZ MZ-vel motorozni a Bűkkben, mint a Suzuki gs-el. Minden kanyarban kiakar törni. Kijövőágon gázadáskor szinte tolja a gépet.

Komment

@emu
                            Azt nem csodálom. Közútra már egy 600-as is elég combos szerintem, a 1000-es meg egyenesen overkill...

Komment

Ahogy olvasgatom a III. találkozó kommentjeit, az az érzésem támadt, hogy -lassan- senki nem megy veterán motorral...a régi vasak csak a tábortűz körüli beszélgetéskor kerülnek szóba (két sör és egy kis sült szalonna társaságában)...ha mégis előkerülne egy-egy, az biztos, hogy utánfutón érkezne vagy pihenne...Tisztelet - az egyre kevesebb, kivételnek.
                              Szerintem Tiszakeszinek mindegy, hogy én motorral megyek vagy utánfutón viszem. lényeg hogy minél több kiállítandó darab legyen. legfeljebb mint Joker ecsetelte az oda visszaút élményével szegényebb leszek.
                              Azt viszont leszögezem hogy a motoros társaság mellet, voltak akik hírnevünket a főzőversenyen öregbítették (3 hely és a legjobb pörkölt nem terem minden bokorban Keszin sem). Én ugyan egy pörköltet nem tudok minősíteni mert van ehető és nem, de a befektetett munkát igen. Köszönjük Józsi bátyám!!!!!
                              Természetesen mocskosul felnéztem Titus barátunkra, mikor kiderült hogy Ő azért csak eljött szinte Ausztriából A CZ-vel.

Komment

Egy kép nagyon megmaradt bennem a tavalyi évből. Meséltem társaságban, hogy motort szeretnék venni, akkor még a CBF600 volt a palettán. Tízessel fiatalabb pesti suhanc lefitymálóan hozzám vágta, hogy az már neki kevés. Persze a sörpusztításban jeleskedett inkább és nem a motoros figurákban.
                                Az ilyen szájkaratést lehoznám az általam sokszor megénekelt hatos főút (minőségét tekintve három számjegyű átkötőút) Pécs-Szigetvár szakaszára egy szelesebb napon, felcsapnám a nyeregbe és húzd a bajszát nagypofájú, de gyere is ám vissza.
                                Amikor a százzal dörgető nyerges vontató mögött táncolsz a turbulenciában, szemből folyamatos kocsisor, felváltva őrült szélátfúvások váltakozó irányból, a kamion alól véletlenszerűen nyomvályúk tömkelege, majd amikor végre előzni tudnál és már döntöd ki a gépet a corsás/fiestás kivág mögüled és vinnyogó motorral visszakényszerít, mert neki sietős.

Mondjuk V2-nél vigyázni kell, mert én is éreztem már 110-es előzésnél, hogy el tud fogyni a dolog, ha nincs elég távol a szembejövő.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X