Mondjuk V2-nél vigyázni kell, mert én is éreztem már 110-es előzésnél, hogy el tud fogyni a dolog, ha nincs elég távol a szembejövő.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
III. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi, 2016. július 29-31.
Collapse
X
-
Én osztom Mir- Mur véleményét egy olyan géppel is mint az enyém/ Sport 175/ még kevesebb mint egy ETZ felpakolva kell gépészkedni akár Galyatető vagy Eger irányában a Mátrából de ez adja számomra a motorozás élményét. Nem kunszt egy sokpacis géppel a hegymenet teljesen mindegy a pakk nagysága is. Nem mindíg jön nekem is Józsi barátom mint felmentő ki elvitte a két deszantos henger zsákom Keszibe. Joker csapatában is a Szimikkel is eljönnek Keszibe évek óta nem olyan nagy ez az ország. Azt megértem ha valaki azért takargatja a matuzsálemet mert ritka és jogosan óvja és annak viszi a se@@ét de motorosok vagyunk nemdebár!
- 10 likes
Komment
-
Amikor a százzal dörgető nyerges vontató mögött táncolsz a turbulenciában, szemből folyamatos kocsisor, felváltva őrült szélátfúvások váltakozó irányból, a kamion alól véletlenszerűen nyomvályúk tömkelege, majd amikor végre előzni tudnál és már döntöd ki a gépet a corsás/fiestás kivág mögüled és vinnyogó motorral visszakényszerít, mert neki sietős.Everything is better when you decide you don't care.
- 8 likes
Komment
-
Édesapám halála miatt meg annyi minden szakadt a nyakamba hogy foglalkozni nem igazán van idő még a motorral sem...
- - - Updated - - -
Bármelyik nap kipróbálható. Szeretettel várom a jelentkezőket, még belépőt se szedek.Utoljára szerkesztve a következő által: OdinHEM; 2016 febr. 15, 22:10.
- 1 like
Komment
-
Azt viszont leszögezem hogy a motoros társaság mellet, voltak akik hírnevünket a főzőversenyen öregbítették (3 hely és a legjobb pörkölt nem terem minden bokorban Keszin sem). Én ugyan egy pörköltet nem tudok minősíteni mert van ehető és nem, de a befektetett munkát igen. Köszönjük Józsi bátyám!!!
És egy gyerekszáj:
Kislányunk kérdi: Apuuuuu, idén is megyünk Kiszikeszibeee? A bácsi is jön a sárga motorral?Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2016 febr. 15, 22:42.
- 5 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÖrömmel tudatom a Fórum tagságával, hogy Lakatos Miklós a MAVAMSZ hálózati igazgatója elfogadta meghívásunkat, és vendégünk lesz Tiszakesziben akár három napra is !!!
- 9 likes
Komment
Komment