Közlemény

Collapse
No announcement yet.

III. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi, 2016. július 29-31.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

én nem tanultam , mert csak 1 nap volt hetente műhely . de ez egy jó téma -ha előadod . sejtem is ,hogy mi lehet , de inkább halgassunk meg Téged .
    Én is csak hetente 1x jártam műhelyben, és én is csak gondolom-
    Esztergakés köszörülésnél kellet köszörülni forgácstörőt gondolom azért mert a apró forgács jobban elfér mint a hosszabb és szabálytalan formájú.
    Egyszer nyári gyakorlaton tengelyt kellett csinálni úgy, hogy ugye minden esztergályos mellé beosztottak egyet közülünk,
    tehát a mester beállított mindent mi pedig fogást vettünk (amekkorát mondtak) és a végén kihúztuk a kést, majd viszzatekertük a szánt és újra.
    No én azzal játszottam, hogy megvigyáztam a forgácsot miközben ment a gépielőtolás így aztán méteres forgácsok lettek amik rendesen összegubancolódtak. Jött a főnök és közölte hogy büntiből én szedem ki, amitől azonnal el is vágtam a kezem.
    Aztán jött egy öregebb szaki aki azt mondt, aha jól lett volna megközörülve a kés nem tudtam volna megvigyázni a forgácsot.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Pedig nagyon meleg nyár lesz és így sok potyogó szilva. Ezért költöztem én is a vasmacska szomszédságába nem a személyed zavart! A darázzsal én sem vagyok barátságba.
      Gondolkodtam rajta hogy viszek egy hosszú kötelet, meg egy matracot amin elfér a sátor. A matracot kikötöm, aztán a Tiszán alszok
      De annyira azért nem bízok bennetek

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Én is csak hetente 1x jártam műhelyben, és én is csak gondolom-
      Esztergakés köszörülésnél kellet köszörülni forgácstörőt gondolom azért mert a apró forgács jobban elfér mint a hosszabb és szabálytalan formájú.
      Egyszer nyári gyakorlaton tengelyt kellett csinálni úgy, hogy ugye minden esztergályos mellé beosztottak egyet közülünk,
      tehát a mester beállított mindent mi pedig fogást vettünk (amekkorát mondtak) és a végén kihúztuk a kést, majd viszzatekertük a szánt és újra.
      No én azzal játszottam, hogy megvigyáztam a forgácsot miközben ment a gépielőtolás így aztán méteres forgácsok lettek amik rendesen összegubancolódtak. Jött a főnök és közölte hogy büntiből én szedem ki, amitől azonnal el is vágtam a kezem.
      Aztán jött egy öregebb szaki aki azt mondt, aha jól lett volna megközörülve a kés nem tudtam volna megvigyázni a forgácsot.
      Na meg az sem kellemes amikor a néhány 1-2m-es darabka pont a kezelőszerveknél talál magának szabad utat. Aztán ha épp beleakad a munkadarabba és az feltekeri akkor szintén szép sebeket tud ejteni ha nem vigyázol eléggé

Komment

Idén vajon levéltetvek vagy hangyák lesznek? Vagy mindkettő?
        Semminek nem tudsz örülni? Párosodnak majd a levéltetvek a hangyákkal, és ez lessz belőlük:
        Click image for larger version

Name:	M4pg5bL.jpg
Views:	1
Size:	37.4 KB
ID:	148471

De annyira azért nem bízok bennetek
        Lehet Kiskörénél kelnél...
        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

hidralyskek?! akkor megyek

- - - Updated - - -

http://www.hasznaltauto.hu/auto/lada..._21214-9960424
          Taluga ezt lehet érdemes lenne megnézni élőben is, eléggé egyben lévőnek tűnik elviszed még Jokert és még spóroltok is ha úgy adódik

Komment

Taluga ezt lehet érdemes lenne megnézni élőben is, eléggé egyben lévőnek tűnik elviszed még Jokert és még spóroltok is ha úgy adódik
            Köszönöm szépen! Már beszélt is vele az apám, én meg megyek megnézni. Nagyon jónak tűnik.

Komment

taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Nagyon jónak tűnik.

nemá ! inkább gyere hozzám iszunk egy kávét aztán a képet nézegetve mondok róla pár szót.... , nem éri meg a benzint amivel odamentek .
              De nem akarok csak a levegőbe beszélni , kikérdezlel az igényekről , lehetőségekről , aztán mondok esetleg alternatívát .

Komment

én meg megyek megnézni
                Kérdezd meg, hogy a hátsó ajtón a budizár lakatolható e ? Ha nem ,akkor nem éri meg !

Komment

Hát a budizár még csak hagyján, mindenesetre ad egy fajta rusztikus népi jelleget a dolognak. Ez az autó olyan teljes szétrohadás előtt egy évvel állapotúnak tűnik így, félhomályban készített képekről (is). Gondolom élőben még rosszabb a kiállása.
                  Everything is better when you decide you don't care.

Komment

nem voltam elég figyelmes, miket észre nem vesztek

Komment

OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Eladó használt LADA NIVA 21214 (9960424)
                      a nagy kihívás...
                      Bár ezen lehet kicsit kevesebbet kell lakatolni
                      (Ehhez képest)

Komment

Mi a helyzet,vastársak?

Nem tudunk egy járgányt összeszedni?

Felénk igen rendesen elvannak használva,de azért ég a drót az ismerősöknél egy korrekt gép után.Szerintem minél többet fel kellene hajtani:és utána kilehet vesézni!Persze:először legyen mit..!!!!
                        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

@joker
                          Sikerült szerezni térképet a gátakról? Az M3-ast már láttam elégszer...

Komment

És a Gát őrök tartózkodási helye is be van jelölve?

Komment

nemá ! inkább gyere hozzám iszunk egy kávét aztán a képet nézegetve mondok róla pár szót... , nem éri meg a benzint amivel odamentek .
                              Ok. Köszönöm, felhívlak.

Kérdezd meg, hogy a hátsó ajtón a budizár lakatolható e ? Ha nem ,akkor nem éri meg !
                              Igazából az a baj, hogy amiket eddig megnézett, ehhez képest annyira leharcoltak voltak, hogy ... ég és föld.

Erről mit gondoltok? Jó az ára, a motor, futómű frissen felújítva, belső tér kissé leharcolt, de az a legkevesebb, kasztni egész jó. A festés sem gagyi. Ezt már megnézte élőben, és frissen vizsgáztatva adná a fickó... ennél olcsóbban. Van vonóhorog, vadrács, stb. A képeken még futómű javítás előtt van a kocsi.
                              Lada Niva 21214 - Bátonyterenye, Nógrád

- - - Updated - - -

nem voltam elég figyelmes, miket észre nem vesztek
                              Azért köszi, a Borsod környéki felhozatalhoz képest tényleg nem rossz. És köszönöm, hogy időt szántál rá.

- - - Updated - - -

Bár ezen lehet kicsit kevesebbet kell lakatolni
                              Köszi. Ez lesz a tuti....

- - - Updated - - -

És a Gát őrök tartózkodási helye is be van jelölve?
                              Meg az új fix trafik?

Komment

A festés sem gagyi. Ezt már megnézte élőben, és frissen vizsgáztatva adná a fickó... ennél olcsóbban. Van vonóhorog, vadrács, stb. A képeken még futómű javítás előtt van a kocsi.
                                Kivülállóként nekem tetszik,viszont:ha nincs a forgalmiban a vadrács és a csőlökhárító én kérnék vele egy vizsgaképes akár sérült eredeti lökhárítót is...
                                "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X