Ezzel viszi most vizsgázni, meg a frissen felrakott vonóhorgot is előtte rakja föl, és bejegyezteti.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
III. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi, 2016. július 29-31.
Collapse
X
-
Ezzel viszi most vizsgázni,Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2016 márc. 24, 19:50."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
Lefoglaltuk a szállást a Tiszavirágban. Csak egy pici sátorra való helyet kérünk a Révháznál, amit a gyerkőcnek állítanánk fel addig, amíg a táborhelyen veletek múlatjuk az időt. Alvás ugyan nem lesz szerintem belőle, de meg van neki ígérve a sátorozás.
- - - Updated - - -
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzerintem én vagyok aki legeslegeslegjobban örülök tiszakeszinek . Megismertem ott két olyan embert akiknek köszönhetem ami a képeken látszik . szerintem európában , de talán a világon is csak nekem van ilyen
Nagyon jó látni, amikor végre valami megvalósul, és a rajzból valóság lesz. Én akkor leszek igazán nyugodt, ha bírja a terhelést a pudingpróbánál. Remélem te nyered ezzel a következő futamot.
- 5 likes
Komment
-
Niva Project lezárva. Köszönjük mindenkinek, aki keresgélt.
A végeredmény: 550.000, tökéletes motor, váltó, futómű, alváz. Elfogadható belsőtér, rendben lévő kasztni. Se törve, se lakatolva nem volt. Karosszériás is átnézte. A lemez teljesen jó, bal küszöbön van csak átrozsdásodás, az javítva lesz, és kap egy új olivazöld fényezést, üregvédelmet, stb.
Ma voltam Kesziben, akkor fotóztam.
- 12 likes
Komment
-
taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseés kap egy új olivazöld fényezést
- 4 likes
Komment
Komment