Kirúgtad, vagy elástad
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
III. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi, 2016. július 29-31.
Collapse
X
-
Zénó eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSajna én (bár vettem ki szabit péntekre, azonban ma közölték, hogy nem kapok semmit, szabit meg pláne), szóval csak szombat kora reggel tudok a csapathoz igazodni, remélem, nem gond.
[ATTACH=CONFIG]32950[/ATTACH]
Üdvözlettel: Zénó
A főnökös témához.
A volt főnököm nekem is eléggé érdekes eset volt. Utolérte a sors kegyetlen keze és visszabukott melósnak, gondolom nem kell részleteznem a volt beosztottjaitól mit kap...Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2016 júl. 22, 11:41.
- 5 likes
Komment
-
Úgy néz ki, mi is tudunk menni Keszibe! Szállást már foglaltam.
A tervek szerint pénteken délután érkezünk, és szombaton dél körül távozunk (mert ugye vasárnap kísérni kell Andrást, és aludni sem ártana előtte!)
Ezt pedig orosházi márkatársunknak:
Utoljára szerkesztve a következő által: Ricsi95D; 2016 júl. 22, 17:06."Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
- 5 likes
Komment
-
értem,
köszönöm!
akkor marad az R151 fúrás-faragás...
- - - Updated - - -
sztem van...
a jelenlegi munkahelyem országos lefedettségű, nagy, nemzetközi kapcsolatokkal. Számos munkatársam van, én közel tíz esztendeje nyomom a gályát, alapvetően mindenki egyenlő, de vannak egyenlőbbek, ennek a hatásai napi szinten tetten érhetőek.
Korábban részese lehettem egy nagy amerikai vállalat hazai szerepvállalásának, azonban, ahogyan elköltöztünk Bp.-ről, semmivé vált az ott (nagyon klassz, mindenféle szempontból megbecsült, közvetlen, mégis tisztelettudó, kifinomult, az emberi-munka kapcsolatot kiválóan példázó, anyagilag és erkölcsileg jóval az átlag felett vállaló, felelős vezetői, korrekt üzleti, élenjáró magatartásról) hosszú évek alatt befektetett energia, hiszen tudtam azt, hogy ebben az országrészben, illetve városban aligha tudom ezeket a számomra is fontos értékeket tovább vinni, esetleg fejleszteni. Elég az hozzá, hogy a légi közlekedésben, az ahhoz köthető operatív feleadatok ellátásában kaptam óriási támogatást és elismerést. Itt, ebben a belterjes városban mindennek nyoma sincs, és soha nem is lesz...
- 4 likes
Komment
-
Főnökös téma...
Nem ástam el,megtette saját maga. Persze képletesen. Rászokott a sanaxra,ettől teljesen elment az agya. Végülis 22 év után kirugott.
Azóta multinál vagyok több pénzért bejelentve és 32 nap szabival! 😃
Péntek reggel érkezünk!!!! 😉
Tapatalkkal küldve az én SM-A300FU eszközömről
- 8 likes
Komment
-
Olyan mint egy deci vegyes , csak tabletta formába ... , és ezt nem csinál még a szomszéd sem a hátsó peco-ba .... Szomorú , ha már erre fanyalodik az ember , de régen - ha az ehhez szükséges stádiumban ért a polgár , - nagyon bizalmasan kérdezte meg a jóakaró : oszt , iszol te rendesen ???
Én nem Preferálom az ilyesmit... Egyszer a honvédségnél ,a saját bajaim okán ...(az igazságot nem mondhattam el ,tartani kellett a számat ...ez miatt .... ) 3 napig egy ribotril nevű( vagy valami ilyesmi) szerrel traktáltak .... még a kép is nehezebben "jött be" a szememre ,ha oldalra fordultam.. azt sem tudtam hol , és minek vagyok , sőt nem is érdekelt ! rossz emlék .....
Komment
Komment