Közlemény

Collapse
No announcement yet.

III. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi, 2016. július 29-31.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Motorka most nem marad le!

Komment

Jaja. A komp már szinte csapattag. Ennyi törődést, figyelmet egész évben nem kap, mint a találkozó alatt. Ha bírnák a kerekei, föl is vonulna velünk.

Komment

Ha bírnák a kerekei, föl is vonulna velünk.
        Ááááá! Már el is képzeltem, ahogy borzasztó zörgéssel kiszenvedi magát a partra, és szikrázó hajófenékkel és időnként túlpörgő kerekekkel elkezd lassan vánszorogni a falunap rendezvényhelyszíne felé.
        Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Húúú. Tényleg jó! Szép leírás, az én fejemben is lejátszódott a film!

Komment

Hát ha a gátról neki indulna menekülőre fogná a faluban apraja- nagyja!Ha pedig kiürülne a falu hova mennénk jövőre! A motorosok Jó Emberek!!

Komment

Elég érdekes látvány lenne, én eddig még csak dízelmozdonyt láttam kerekeken .

De hogy ne csak offoljak, módosítanám a "sátorhely foglalásomat". Akad még hely még 1 4 személyes sátornak? (És most már biztos hogy tudok vinni egy 1 és/vagy egy 2 személyes sátrat szükség esetén.)

Komment

jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Elég érdekes látvány lenne, én eddig még csak dízelmozdonyt láttam kerekeken .
                Engem főleg az érdekelne hogy miért és minek?

Komment

Nemtom, kérdezd meg a ruszkikat .

Komment

heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Engem főleg az érdekelne hogy miért és minek?
                    Mert az a státusszimbólum ha valami sokat fogyaszt.

Komment

Nem akartam elhinni egy chopperesnek, hogy az 1,3literes v2-ese csak 50kW teljesítményű. És 9 litert fogyaszt.

Tudod, meg kell tölteni azt a két nagy hengert üzemanyaggal...

Komment

Hát a 9 liter elég húzós, ráadásul 50 kW egy 1,3l-es blokkból... (Tudom, tudom. Nem a száguldozásról szól egy chopper de ez azért durva.)

Komment

bokor28 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Nem akartam elhinni egy chopperesnek, hogy az 1,3literes v2-ese csak 50kW teljesítményű. És 9 litert fogyaszt.
                          Mert ott a megjelenés alapfeltétele a nyitott dob, különben az egyszerű járókelő még elszalasztja megtekinteni a csillogást.
                          Az pedig nincs ingyé'

Komment

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Mert ott a megjelenés alapfeltétele a nyitott dob, különben az egyszerű járókelő még elszalasztja megtekinteni a csillogást.
                            Az pedig nincs ingyé'
                            Dob?
                            10cm leömlő ami kivezeti oldalra a gázt azt ennyi

Komment

a megjelenés alapfeltétele a nyitott dob
                              Hát ha Keszin ez a feltétel, akkor a Dnepr vagy a GSXR lessz. Nagyon nem kell gondolkodni, az előbbi 12l, az utóbbi 10
                              U.I. Megkaptam a cuccot...
                              "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                              "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Lyukas a tank!?

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X