Közlemény

Collapse
No announcement yet.

III. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi, 2016. július 29-31.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    hűtő föltöltve fogadóitallal a falu vezetés ajándéka...

...eddig 8 kor akartunk indulni --de most átbeszéljük 1/2 7 re

Komment

Ugyeugye.... Lehet itt azbembereket motiválni

Komment

Kedves Veteránosok! A Fórum 3 napra bezár(pontosabban senki nem lessz billenyűközelben), addig mindenki boldoguljon egyedül...Ha halaszthatatlanul fontos gondotok lenne, gyertek ti is Keszibe.
        Click image for larger version

Name:	csinos-lany-dolgozik-a-mulyeben.jpg
Views:	1
Size:	88.5 KB
ID:	149104
        Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2016 júl. 28, 20:48.
        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Én is már 6 órakor felpakoltam a trágyapumpát...Csak eddig tartott feltölteni a telefont amin a képek voltak...

Name:	20160728_190553.jpg
Size:	197.0 KB
ID:	149105
          Ő most itthon marad...

Name:	20160728_190633.jpg
Size:	195.6 KB
ID:	149106

Reggel motorral megyek műszakba és délben lelépek. A hátamon egy hátsógumival megyek Érdre kicseréltetni és felszereltetni a tömlő nélküli (végre megfelelő) gumit.

Komment

Na én is előszedtem a Wartburgot. Újra sikerült átélnem a veterán roncsvadászok élményét, másfél méteres gazból került elő a gép. Na jó, csak a garázsajtó nem látszott a dudvától. De azért tök jó odamenni egy lakatlan ház gazzal benőtt udvarára, kiszenvedni a garázsajtót és lazán beindítani a garázsban lévő gépcsodát.
            Mostmár teletankkal várja a holnap reggeli indulást.

Komment

wsievers, ...tudod mit ? ha mindenki eltünik - én maradok , segítek ennek a szegény inasnak

Komment

Simson előkészítve kapott új gyújtást reméljük üzembiztos lesz Törökbálintról haza jöttem vele tehát megvolt a tesztút!
                Cuccok pakolódnak minimál módban bekészítésre várnak.

Komment

segítek ennek a szegény inasnak
                  A sarokcsiszolót azonnal vedd el tőle mert rossz nézni ahogy dolgozik vele. Ennek az inasak más való a kezébe.

Komment

Ennek az inasak más való a kezébe.
                    Bizonyára a fakanálra gondoltál !

Komment

Nagy a szátok, mikor tudjátok, hogy az asszony nem olvassa a fórumot

Komment

Úgy illik, hogy én is bejelentkezzek. A péntek nem jön össze sajnos, így szombat hajnalban indulunk. Délutánig tudunk csak maradni. Nem így terveztem, de az élet közbeszólt. Mindegy, ennek is örülök, mert legalább a szombatot le tudtam passzolni. Utána pár nap megosztott terhelés, majd a nyakamba szakad az egész termelésirányítás. A főnököm szabira megy. Neki persze lehet két hét.

Egyébként az unokájára fog vigyázni, akit már nagyon vár. Ezért nem tudok igazából neheztelni a két hét miatt.

Tehát lesz moderáció, legalábbis holnap estig!

Komment

Szervusztok!

Egy röpke félóra és indulunk.

Üdvözlettel:Che

Komment

Mi már itt vagyunk! [emoji41]

Komment

"izirájder öcsém " !...............

Komment

Ennek az inasak más való a kezébe.
                                Énnemtom, de nekem ilyen jószág bizony nem kéne!
                                1. bűn: Beólálkodik a műhelybe, ahol egyébként semmi keresnivalója nem lenne
                                2.: megfogja a szerszámokat (amit minden bizonnyal nem oda fog visszatenni ahol a helye van)
                                3.: még szarul is csinálja, felmászik a műhelyasztalra...

Vett volna fel inkább mikulásruhát, oszt' hozna cukorkát ha szépen énekelek...

- - - Updated - - -

Mi már itt vagyunk!
                                Aztán ez hogy van, hogy a Babetta jobban meg van pakolva? Tán jobban bírja?

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X