Közlemény
Collapse
No announcement yet.
III. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi, 2016. július 29-31.
Collapse
X
-
Abban a korban én is motoroztam újság papírba csomagolt bakancsban ha jöttek a haverok / Simson Stáros időszak 1968/, hogy nézzük meg a csajokat vagy igyunk egy kólát Szegeden ez pedig 60 km oda! Igaz vissza én hoztam a srácot mert úgy fázott , hogy nem tudott vezetni. Persze ez nem jelenti azt, hogy csak + 30 C fokban motorozom mert ma miután kisütött a nap reszelt a F. ne csak sok a meló. Ne higgyétek azt" Ha majd nyugdíjas leszek lesz időm!!" A túrót még annyi sem lesz mint előtte!- Jusson eszetekbe intő példám!
- 5 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa majd nyugdíjas leszek
- 2 likes
Komment
-
@sepy
Igaz vissza én hoztam a srácot mert úgy fázott , hogy nem tudott vezetni.
Komment
-
esély nincs arra hogy fázzak"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 9 likes
Komment
-
Nah átkonvertáltam videókat de szerintem kb csak ez éri meg hogy feltöltsem :
https://mega.nz/#!3VEghRRb!UGg-zv8qR...IB0PAuebc6hhmA
(Tudom páran nem szeretik a mega-t de sajna dropboxra nem merem feltenni a legutóbbi eset után.)
- 2 likes
Komment
-
Máté!
Nagyon jól esett végignézni,-köszönöm.
Kedves Tigris!
Biztos a magam tudatlansága,de nem tudom megnézni,az általad feltett videót.A rákattintás után felajánl mindenféléket,de Angolul és még valahová regisztrálni is kellene,meg jelszó.Nem szeretnék sehova regisztrálni már és a jelszavakból is elegem van,-már naplót kell róluk vezetni.
A fentiektől eltekintve,azért köszönöm,hogy videót csináltál és közzé tetted,de most ebből kimaradok ismét,-nem baj átéltem.
Üdvözlettel:Che
- 1 like
Komment
-
Miért nem használod az 1fichier-t?
Korlátlan tárhely, mappákba rendezheted a tartalmakat és hotlink-elheted is a fájlokat (linkre kattintásra egyből indul a letöltés, nem navigál sehová). Van statisztika, lehet nézegetni hogy melyik nap hány letöltés volt egy adott fájlra és melyik országokból töltötték le.
Komment
Komment