Közlemény

Collapse
No announcement yet.

III. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi, 2016. július 29-31.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Mert legutóbb amikor dropboxra feltettem és onnét linkeltem nem nagyon tetszett nekik a nagy forgalom amit generált .

https://www.youtube.com/watch?v=89idj2IwjtY

Ha esetleg megint vacakolna itt a link is:
    LINK
    Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2016 okt. 09, 22:02.

Komment

Nem használtok adblock-ot, ublock-ot, stb?

Komment

NEm hinném hogy az befolyásolná, én is használok adblockot még sincsenek gondjaim vele. De mindegy is mert már megoldottam .

Komment

Arra írtam, hogy talán ha nem használunk, akkor viszi el a lényegről a bőngészőt.
          Próbára én is feltettem:
          https://1fichier.com/?giu7jmj7wk

- - - Updated - - -

Kikapcsoltam az uBlock-ot a megán, semmi különbség nem látszik. Akkor nem tudom, kinél mi lehet a gond.

Komment

Őszi látkép, öreg gépek nélkül......

Click image for larger version

Name:	DSC_0389.jpg
Views:	1
Size:	200.1 KB
ID:	150080

Komment

Ma Tiszakeszin dolgoztam, és nem hagyhattam ki, hogy meg ne nézzem hol szoktátok olyan jól érezni magatokat;

A látványról Petőfi szavai jutottak eszembe: "pihen a komp, kikötötték"
              Click image for larger version

Name:	Tiszakeszi161214-1.jpg
Size:	194.1 KB
ID:	150420Click image for larger version

Name:	Tiszakeszi161214-2.jpg
Size:	193.5 KB
ID:	150421Click image for larger version

Name:	Tiszakeszi161214-3.jpg
Size:	154.3 KB
ID:	150422

remélem egyszer eljutok akkor is, amikor pezseg az élet...

Komment

Eléggé feljött a vízszint a nyári vízálláshoz képest.

Komment

Eléggé feljött a vízszint
                  A sátorhelyed még száraz.

Komment

Eléggé feljött a vízszint a nyári vízálláshoz képest.
                    Egy hete kompoztam Ároktőnél. Legalább 1 méterrel lentebb van !

Komment

nem nagyon tetszett nekik
                      Nos így kell hírt hamisítani!Csak pár szót kiemelve az egészből!
                      Nekem tetszett ,,joker" szakszerű megfontolt motor indítása és a halható míves magyaros beszéd stílus!Igaz volt sok szóismétlés(főleg egy bizonyos kötőszót hallottam ismételgetni!)...de hát ugye ez veteránosoknál nem téma!Elvégre voltak hölgyek és gyerekek is!Mégsem lehet tűrni hogy kimaradjanak a nyelv kultúránk ékköveinek megismeréséből!
                      Csak így tovább veteránosok!Kazinczy díjat nem kaptok ugyan de OT-még kaphattok!
                      Na pá drágáim!

Komment

Kedves Dvtamas58!

A idei találkozót egy kissé lekésted,de a jövő évire Te voltál az első érkező.Köszönöm,hogy elzarándokoltál a kedvenc helyünkre és tudósítottál a jelenlegi állapotokról és egyáltalán gondoltál ránk.

Remélem jövőre személyesen is találkozhatunk!

Üdvözlettel:Che

Komment

Kedves Che!

Köszönöm a személyes megszólítást. A képeitek és az élet minden területét átfogó (nem csak a veterán témákat) hozzászólásaitok alapján "elméletben" mindnyájótokat ismerem már.
                          Két olyan témám is van , amiről szeretnék majd részletesebben is írni: egy 125-ös ETZ teljes felújítása, váltóhibásan vettem 2 éve, minden anyag megvan hozzá, kivéve az időt...
                          A másik egy 1961-simson sport egy duna oldalkocsival, mindkettő érvényes magyar papírokkal.
                          A munkám "sajnos" nem 8 órás, így ezekre nem sok idő , sokszor kevés energia marad .

Üdvözlettel: Tamás

Komment

Kedves Tamás!

Valahogy az idővel én is és gondolom még rajtam kívül sokan úgy vagyunk,hogy kevés.Nyugdíjas vagyok már sajnos és valaha úgy gondoltam,-majd idős koromban több lesz az időm,-egy fenét.Az is lehet,hogy sokkal több időt eltökölök marhaságokkal,-úgy módjával nyüzsgök reggeltől estig,de kevésszer mondhatom,hogy ma meg tudtam csinálni,amit a napra terveztem.A fentiek miatt talán nem is kell előre terveket készíteni,csak csinálni azt ami éppen következik.

Amikor még aktív korban van az ember,akkor még sok a kötelesség,mert meg kell keresni a család megélhetéséhez szükséges javakat,ami bizony napjainkban nem egyszerű feladat és ,csak azután következhetnek a hobbi kiéléséhez szükséges tevékenységek és költségek.

Megértelek és azt kívánom,hogy mielőbb tudj írni,mind a két témáról,amiről a fenti hozzászólásodban említést tettél,melyhez erőt és egészséget kívánok!

Arra azért vigyázni kell,hogy akárhogy is iparkodik az ember,-kevés a remény arra,hogy "utolérje" magát és igen is kellenek az olyan élmények,mint pl. a fórumtalálkozó ezért,ha megteheted ne mulaszd el a részvételt!

Üdvözlettel:Che

Komment

minden anyag megvan hozzá, kivéve az időt...
                              ...De ha megvan a kellő kitartás,
                              azzal a kevéske idővel is célt érsz.
                              Élő példa vagyok, sokszor volt hogy 10perc/2hét volt a motorra szánható időm. De készen lett... két év alatt, de készen lett!
                              Hidd el megéri, annál nagyobb öröm a végén a nyeregbe pattanni

Komment

Újabb veterános naptár érkezett, lassan több a naptár, mint a fal az irodában.Click image for larger version

Name:	naptár 001.jpg
Size:	188.1 KB
ID:	150423Click image for larger version

Name:	naptár 002.jpg
Size:	190.7 KB
ID:	150424Click image for larger version

Name:	naptár 003.jpg
Size:	190.2 KB
ID:	150425Click image for larger version