Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Old Motors Tourist Trophy+ Old Bicycles Tourist Trophy Agárd
Collapse
X
-
Majd be@artam amikor megnéztem a videót, előszörre nem is ismertem fel a Gyulát ebben a maskarában...
De nagyon ötletes és nagyon tetszett!!Lemezjáték kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
- 2 likes
Komment
-
Június 7-én Agárdon rendezik a Pünkösdi Old Motoros Fesztivált (POMF) , melyre megyünk mi is.
- Indulás 5:40-kor Söjtör villanyteleptől
- 6:45-kor találkozás a balatonkeresztúri MOL kútnál.
- kb. 7:45-kor rövid pihenő Siófokon
- kb. 8:30-kor rövid megállás a székesfehérvári AUCHAN-nál (ócsó benzin , csirkeszárnyak egész napra)
- kb. 9:30-kor érkezés Agárdra.
- Hazaindulás 2 óra körül (közös megegyezés alapján)
- Hazafelé a Velencei-tó megkerülésével érintjük a pákozdi csata emlékhelyét, Fehérváron megnézzük az Aranybulla emlékhelyet, majd Vigántpetenden langallózunk.
Össztáv (Söjtöről-Söjtörig) 375 km
Innen csatlakozik hozzánk valaki?ptm004 kedvelte ezt."Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
- 1 like
Komment
-
Utoljára szerkesztve a következő által: Ricsi95D; 2014 jún. 01, 19:48.ptm004 kedvelte ezt."Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
- 1 like
Komment
-
Nah ez is megvolt még sincs este . Most mentem le képeket, amint megvagyok a feltöltéssel beteszem ebbe a hozzászólásba a linkeket....
Videók
Önkitömörítő, nem vírus . A jelenlegi tempóval kb 4 óra mire feltöltődik... :S --> Végzett.
https://www.dropbox.com/sh/a6drqhsmy...vEI7W_24QuNFRa
Ezek pedig a képek. Sajnos nem sok van mert a videók lefoglalták a többi helyet.Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2014 jún. 08, 16:58.
Komment
-
Jól sikerült az agárdi rendezvény, beszámolónkat a Találkozók, programok topicban olvashatjátok: Danuvia 125 Fórum
"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
- 2 likes
Komment
Komment