de mostmár csak egyedül szeretek motorozni .
....na még egy ,,magányosfarkas"!A Siroki találkozó 1972-ben volt jó mikor a Tóni haverommal két csajjal mentünk fel a várba és ott találkoztunk a barlang lakókkal!Nem kell csodálkozni mert a környék híres volt a barlang lakásairól!De a gondozatlan vár alagútjaiban is éltek jó páran!............amúgy a Sirokira egyszer mentem de mint kiderült egy héttel korábban!
(csak így ,,tömegesen"!- - - Updated - - -
de mostmár csak egyedül szeretek motorozni .
....na még egy ,,magányosfarkas"!A Siroki találkozó 1972-ben volt jó mikor a Tóni haverommal két csajjal mentünk fel a várba és ott találkoztunk a barlang lakókkal!Nem kell csodálkozni mert a környék híres volt a barlang lakásairól!De a gondozatlan vár alagútjaiban is éltek jó páran!............amúgy a Sirokira egyszer mentem de mint kiderült egy héttel korábban!
(csak így ,,tömegesen"!
Aztán leszállok a motorról és: hú, hol egy pohár víz meg pár kiló kaja

). Annyi csavarral lesz csak megtoldva hogy a helyzetjelző és féklámpa mód viszonylag normális fényerejű lesz, amikor meg valaki túl közel van lesz egy gomb ami "feltekeri" maximumra
. Próbáltam a bömbössel is szabály tartó lenni de miután a harmadik köszörült mellettem csak azért, hogy megelőzzön 400 métert haladva közben és utána visszaáll a 85-90 re bocs de elvesztem az ítélő képességem
. Ha megelőz menjen nem zavar de utána ne kezdjen tötyögni!! Bocs Mir - Murnak igaza van nem jó helyen ömlengünk! Köszönettel kérjük áthelyezni.
Komment