Vasárnapi börze hánytól lesz?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Győri Veteránbörze
Collapse
X
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVasárnapi börze hánytól lesz?-t5- kedvelte ezt.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 1 like
-
St.Z.350 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA börzén „véletlenül” találkozhatnánk?
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseszakmunkás vizsga miatt sajnos nincs időm helyrepofozni
Ha találsz egy jó állapotú, nem szétberhelt kipufogót úgysem tudod motoron hazavinni..Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2012 máj. 08, 20:41.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
-
kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVégülis nem kell kétkerekűvel jönni, én is valószínűleg autózni fogok. Egy kis sétálás, a holmik átnézegetése meg aktív pihenés, arra úgyis szükséged van hogy jobban menjen a tanulás.
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésecsak az maradt
(A harmadik tiszte pedig a sör hordozása volt, hogy jobban teljen az idő)
St.Z.350 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCsak nézelődni megyek,ezért motorral megyek,a parkolás is könnyebb lesz.Jawa 638,nem lesz nehéz felismerniUtoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2012 máj. 08, 22:04.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
-
kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKépzeld milyen érdekes-mulatságos volt, amikor Bp-en tanultam és az 1-es villamos majdnem teljes vonalán, a csepeli héven és még 800 méteren át cipeltünk 3-an kettesével felváltva egy Fiat 126 BIS váltót. Beszerelt féltengelyekkel hogy nehezítsük a dolgot...
(A harmadik tiszte pedig a sör hordozása volt, hogy jobban teljen az idő)
Komment
-
Rendben, akkor majd keressük egymást.
Nem tudom miben leszek, sőt a tömegből sem tűnök ki. Esetleg az árulkodó lehet, hogy 180 magas, rövidhajú, szemüveges vagyok és régi cuccok nézegetése közben különösebb ok nélkül vigyorogni szoktam. És képes vagyok 15-ször végigsétálni ugyanazon "stand" előtt.-t5- kedvelte ezt.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 1 like
Komment
-
St.Z.350 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem lesz nehéz felismerni engem.Fekete sisakkal leszek,zöld színű dzseki, farmer ,szemüveges ősz rövid hajú átlagos ember vagyok.kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem tudom miben leszek, sőt a tömegből sem tűnök ki. Esetleg az árulkodó lehet, hogy 180 magas, rövidhajú, szemüveges vagyok és régi cuccok nézegetése közben különösebb ok nélkül vigyorogni szoktam.A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 5 likes
Komment
-
-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMég mielőtt piros rózsát tűznétek ősz hajatokba ismertetőjelnek, szerintem privát üzenetben cseréljetek telefonszámot, nehogy a „régiségek” helyett egymást keressétek egész nap!There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
Komment